Fórum témák
» Több friss téma |
Á értem. Komoly darab! Nagyon Bika :yes:
Egyébként mennyire jönnek ki az alkatrészek árban? A cső kivételével.
Meg nem vettem meg az alkatreszeket, de itt nalunk Ukrajnaban 4000ft korul.
ezt a kapcsrajzot talaltam a todicban. Mi a velemenyetek rola? Senki nem kommentalta eztet. Ez sokkal egyszerubb mint a bika, es olcsobb is.
Jó kis dobozt építettél. Én még csak 100 wattig jutottam, mert nem tudtam hozzá rendest dobozt csinálni. Az élhajlítóm még "Békebeli" orosz, van vagy 300 kg és nem lehet vele ilyen finom munkát végezni. :no:
Lehet még olcsóbban is. Szerintem. Bár ekkorát még nem építettem. Ha a tápellátását megoldod, (nem tudom, hogy XOP15 hogyan csatlakozik a hálózatra) és akkor már csak egy gyújtás kell hozzá. Persze vezérelhető és kész.
Meg 1 fontos kerdes:
Mennyire fontos hogy legyen vedouveg az elolapon. A topicban nem sok strobin lattam hogy hasznaltak volna...
A doboz 1 lapbol van hajtva. Kezzel lett meghajlitva kezzel, elhajlito nelkul. Nem mondom eleg huzos meghajlitani, de nem lehetetlen. Ha kesz a strobi teszek meg fel kepeket
Szia!
Az üvegnek elvileg uv szűrő szerepe van. Nem gyullad be olyan könnyen a szemed tőle. Urban-os strobi használatiában legalábbis ezt írták.
Én NYÁK lapból csináltam meg a befogót 2db L profil, és kifurtam a hosszabbik oldalát, úgy hogy a csőnek a kerámia tartója belemenjen. Kép
koszonom a valaszokat. sokat segitett. Remelem minnel hamarabb lesz idom befelyezni a strobit.
Elnezest de nem valaszolt senki a legfontosabb kerdesemre. Az utobbilag felrakott kapcsolasi rajzrol mi a velemenyetek? valaki megepitette mar?
Ez sokkal egyszerubb mint a "bika".
Haho. lenne szives valaki valaszolni. Nagyon fontos! Holnap megyek megvenni az alkatreszeket.
Valóban egyszerűbb a kapcsolás,még az is lehet, hogy működik.De, érdemes azon a pár forinton spórólni?
Az egy bevált működőképes kapcsolás, nem bexélve arról,hogy abban van fényerő szabályozás. Innentől szerintem, neked kell dönteni. üdv.: Travolta
Nos ebben tenyleg igazad van, de nalunk Ukrajnaban az alkatreszek sokkal-sokkal dragabbak.
A strobi nem sokat fog hasznalodni mert csak ridkabb bulikra kel. Koszi az a valaszod!
Sajnos nem ismerem a kinti árakat,de ha valóban ekkora az eltérés, érdemesebb lenne valamelyik forumtársnak átutalni a pénzt,hogy megvegye az alkatrészeket, és ő postázná Neked.Talán olcsóbb lenne.Bár a postai árakkal sem vagyok tisztában.
A storbival kapcsolatban , ekkora teljesítménynél már nem árt a fényerő szabályozás.Ugyanis ha olyan helyen használod,ahol a hálózati terhelhetőség nem megfelelő,előfordulhat,hogy lecsapja a kismegszakítót. Fényerő szabályozós kivitelnél csak leveszed a fényerőt, és vígan villoghat.
Nállam a 16 amperes megszakító nem szereti a strobit, de betettem elé egy pár ellenállást (fejből már nem tudom hány OHM) azt már elbírja.
Persze, mivel nálad valamiért nem működik a fényerő szabályozás.Pedig jó volna valahogy helyre rakni.
Valaki nem tud esetleg egy sima fényerő szabályzás kapcsolást? Simán minden nélkül. Előre is köszönöm!
Idézet: „Valaki nem tud esetleg egy sima fényerő szabályzás kapcsolást? Simán minden nélkül.” Ez nem úgy működik...
Ekkora m@rhaságot!!
A vakucső nem izzó!!
Ennél jobban már csak a cső elé helyezett hegesztőpajzs üveg csökkenti a fényerőt! :-o)))
De az működik, ez meg nem! gyuszuSS
(„Valaki nem tud esetleg egy sima fényerő szabályzás kapcsolást? Simán minden nélkül.)
Ez volt a kérés és nem más értelmezd mielőtt badarságot írsz
stroboszkopra minek is fényeröszabályzás?
Bakaruha szerint nem arra kell!
Csak egy "sima ,minden nélkül"! :-o))) gyuszuSS
De ez strobós topik nem izzós..
Élelmiszerboltban sem kérünk gumiabroncsot...
Akkor már rám vár a feladat, hogy tisztázzam a dolgot. Elnézést, hogy félreérthetően írtam le a kérdést. Természetesen stroboszkópra kéne. Ezen a téren még nem vagyok otthon, és fogalmam sincs, hogy hogy van megoldva a villanócső fényerő szabályzása.
Udv ujra. Megmutatnam hogyan alok most a strobimmal
|
Bejelentkezés
Hirdetés |