Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Egy amerikai turista a zöldségesnél:
- Hm... ez mi? - Répa. - Ez répa? Nálunk sokkal nagyobbak a répák. És ez mi? - Krumpli. - Ez krumpli? Nálunk sokkal nagyobbak a krumplik. A zöldséges feje már dagad... A vevő rámutat a görögdinnyére: - És ez mi? - Borsó...
Moszkvai professzor elmegy Csukcsföldre medvére vadászni. A falu legjobb vadásza faggatja:
- Mivel professzor vagy, gondolom okos vagy, de tudsz-e futni is? - Az egyetemi bajnokcsapat tagja voltam és ma is mindennap lefutok 10km-t. - Jó - mondja a vadász - és tudsz-e lőni? - Az olimpiai csapat tagja voltam éveken át, és ma is minden héten gyakorlok. - Rendben - mondja a vadász, és elindulnak. Mennek már vagy egy fél napja, amikor észrevesznek egy medvét. A Csukcs vadász felugrik a levegőbe párszor, üvölt, majd amikor a medve elindul feléjük odaszól a professzornak: - Most fussunk! - azzal megindul rohanva visszafelé ahonnan jöttek. A professzor is elkezd rohanni, futnak már egy órája, a medve a nyomukban. Egyszercsak a professzor azt gondolja: nem értem, itt a medve, itt a puska, simán lelőhetjük, minek menekülünk előle? Azzal megáll, céloz, durr! A medve holtan esik össze. A csukcs vadász a tarkójára tolja a kucsmáját, megvakarja a fejét, és azt mondja: - Professzor, azt láttam hogy tudsz futni, azt is látom, hogy tudsz lőni. De olyan hülye vagy mint a segg. Most hogy a bánatba cipeljük el ezt a nagy dögöt a faluig?!
Öreg kakas
Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy gazdaságban száz tyúk és az öreg kakas A tyúkász - aki már maga is benne járt a korban - átérezvén az öreg kakas helyzetét, úgy gondolta, ideje lenne fiatalítani. El is ment a piacra, s hazaállított egy fiatal hím baromfival, aki imígyen szólt öreg társához: - No most urambátyám, csak nyugodtan húzódjon a szemétdomb sarkába, a továbbiakban ellátom én ezt a száz tyúkot! Az öreg - félve a nyugdíjjal járó hátrányoktól - kompromisszumkészen állt a kérdéshez... - Ugyan öcsém! Nagy a baromfiudvar, sok a tyúk, megférünk itt ketten is. Osztozzunk meg fele-fele alapon. Tiéd ötven, nekem is marad annyi! - Hogy gondolhatsz ilyet urambátyám! - replikázott a fiatal kakas - Csak nem képzeled, hogy a vörös diplomámmal, többször százhúsz órás tanfolyamaimmal, manager szemléletemmel belemegyek ilyen alantas alkuba? Enyém mind a száz! - Jól van öcsém, de legalább tízet hagyj nekem, mégse töltsem haszontalanul öreg napjaimat... - Szó sem lehet róla! Az én peckes sarkantyúmnak, égővörös tarajomnak, érces hangomnak, hatalmas teljesítménymutatómnak - már megbocsáss - a te korodban nyomomba se érhetsz. - Azért próbát tehetnénk... - ... próbát? - Azt! Fussunk versenyt itt a kerítés mellett. Aki nyer, azé a száz tyúk! - Versenyt? Futni? Veled? - Persze. Korunk a verseny kora, miért ne? Ebben is maradtak. Felálltak a rajtvonalra, s a legöregebb tyúk kárálására megkezdődött a verseny... Szedte a lábát az öreg, taktikusan szaladt utána a fiatal, beosztva erejét a hajrára gondolva, mikor éktelen dörrenés hallatszott, s a fiatal kakas véres tollcsomóként kenődött föl a kerítésre... A gazdaság tornácán éktelenül káromkodott a tyúkász, miközben újratöltötte a puskáját: - Már a harmadik kakast veszem meg, és ez sem a tyúkokat szereti....
Egy pasast leállít egy halőr két hallal teli jégládával, amint éppen
készült elhagyni egy léket, s akit különben jól ismert az orvhalászatáért. - Van engedélyed, hogy kifogd ezeket a halakat? - kérdezi a halőr. - Nincs, uram - válaszol a pasas. - Nekem nincs szükségem semmilyen engedélyre. Ön nem érti, de ezek itt a saját halaim. - A saját halai? - Igen. Minden éjszaka ide hozom őket a tóhoz, beengedema vízbe s hagyom, míg körbeúsznak egy darabig. Aztán, amikor fütyülök, kiugranak, vissza ezekbe a jégládákba és hazaviszem őket. - De hiszen a hal nem tudja ezt megtenni! A pasas egy pillanatra a felügyelőre néz, azután azt mondja: - Ez az igazság, megmutathatom, ha kell. Ez tényleg működik. - Rendben - mondja a halőr - Szeretném ezt látni! A pasas beleönti a halakat a tóba, áll és vár. Egy pár perc múlva a felügyelő kérdi: - Nos? - Nos mi? - mondja a pasas. - Mikor fogod visszahívni őket? - kérdi a felügyelő. - Visszahívni? Kiket?
Házasoknak megfontolandó
A friss házasok első hete: Férj: Ez volt minden álmom! Feleség: Szeretnéd, ha elhagynálak? Férj: Dehogy. Ezt mégegyszer meg ne halljam! Feleség: Szeretsz engem? Férj: Még jó hogy! Feleség: Képes lennél engem valaha is elhagyni? Férj: Soha. Képtelen lennék rá! Feleség: Megcsókolnál szerelmem? Férj: Igen. Az arcod, a tested; mindenütt... Feleség: Képes lennél engem valaha megütni? Férj: Soha!! Én nem olyan férfi vagyok! Feleség: Bízhatok benned? Férj: Igen... Feleség: Oh, Kedvesem! Hét évvel később: (olvasd alulról felfelé)
Azt hittem naiv módon, hogy nincs itt politika. :no:
Amilyen rövid és tömör, annál nagyobbat üt.
A nagy szökés! Bővebben: Link
Ez komoly(talan)!
Még jó, hogy ott volt vagy 30 rendőr
Ezt a nyákot az előbb sikerült elcseszerintenem.
PDF formátumból nyomtattam, sajna be volt állítva az oldalátméretezés, így 91%-ra kicsinyítette, természetesen már csak fúrás után derült ki a disznósajt. Amúgy, az egyik legjobban sikerült maratásom lett volna
Volt már részem hasonlóban, egy fénymásoló által.Élezd meg a fúrót is. :yes:
Hát ez lol, azért benéz még a rendőr, hátha rosszul látott.
De az is lehet, hogy beült valaki helyettük és ezt nézte meg. Vagy kíváncsi volt, ha betesz kettőt, kijön kettő, így nem marad senki elmélet helyes-e?
Nagy panel volt? 0,6-0,8-as fúrót, hogy lehet (egyáltalán) élezni?
Idézet: Nagyon nehezen. „0,6-0,8-as fúrót, hogy lehet (egyáltalán) élezni?”
Én is jártam már így párszor De mostanában már mikor kinyomtattam, hozzámérek 1-2 alkatrészt, hogy biztos jó-e a méret.
És egy kis matekos vicc: Bővebben: Link
Férj és feleség TV-t néz, ahol pszichológiai előadás folyik a "vegyes érzelmek" jelenségről. A férj egy idő után odafordul a feleségéhez: " - Drágám, ez mind hülyeség,ilyen nincs. Fogadok, hogy nem tudsz nekem olyat mondani, ami egyszerre tenne engem boldoggá is meg szomorúvá is!" Az asszony válasza, rövid gondolkozás után:" Az összes barátodé közül a tied a legnagyobb!"
Érdekes kérdés:Bővebben: Link
Hasonló arányban lekicsinyített alkatrészekhez még jó lehet. :hide:
Nekem rögtön ez a kérdés és kadarist fórumtárs frappáns válasza jutott eszembe.
Már láttam, de elfelejtettem. Jó, hogy eszembe juttattad.
Ezt a sok pihent agyút... Bővebben: Link
Izés cikk ugyanerről Hová is tettem a fényképezőgépemet? Ja megvan a frigóban hagytam
Ez már volt egyszer, és nem normális az ilyen!
- Mi az? Ó betűvel kezdődik a neve és szereti a szexet?
- Ó, hát az én vagyok! |
Bejelentkezés
Hirdetés |