Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem,kapcsolási rajzot keresek a következő típusú tv-hez. Orion 32DDZTV82300E már mindenűt kerestem, de eredménytelen volt. A tv hibája az ,hogy párna alakú a kép. A szerelőm azt kérte tőlem szerezek egy kapcsolási rajzot.Mivel nem tudja bemérni a diodákat ami szét éget benne. Segítségeteket előre is köszönöm!
Itt nézz szét!
Bővebben: Link
Ezt találtam a gépen, nem ugyanaz, de nagy valószínűséggel jó lehet...
Ezt találtam a gépen, nem ugyanaz, de nagy valószínűséggel jó lehet...
Köszönöm szépen.
Sziasztok!
Egy SAMSUNG MAX-ZS530 nak kellene a kapcsolási rajza Az elektor tanyáról letölthető volna ha tag lennék, de csak úgy lehetek tag ha meghívnak Előre is köszönöm a kapcsolási rajzot
*** . a MAXON PM100 urh rádio kapcsolását keresem ha valakinek megvan meg ***
Sziasztok!
Valaki tudna nekem olyan kapcsolási rajzot ,ami energiatakarékos fehér LED-es lámpát valósít meg?
Köszi! Nem írtam , bocs.Akkuról kellene üzemelnie.
Üdv, Fujitsu Siemens 21P3 monitorhoz kéne kapcsolási rajz, hasonló is megteszi... Előre is köszönöm!
Sziasztok. Szeretném ha tudnátok segiteni.Egy Pioneer CT660 as kazettás dek kapcsolási rajzát keresem.Elöre is köszönöm.
Üdv!
Egy másik fórumtémám kapcsán írok ide is. Egy Sonashi ZX-382 autórádió kapcsolási rajzát keresem, illetve nekem elég lenne annyi információ is, hogy milyen forgókondi van benne, mivel cserére szorul. Az is megoldaná a problémámat, ha csak valaki ad egy kis útbaigazítást, hogy hogyan deríthetném ki, vagy milyet rakhatnék a helyére "találomra". Köszönöm a segítséget!
Üdv.mindenkinek! Egy Luxlite egyszínű piros futó fényújsághoz //RJ 11-s interfész 12V táp// kérnék segítséget, PC kommunikációs bekötési kábelrajz és szoftvert, és ha volna valakinek erről kapcsolási rajz.Tisztelettel megköszönném.
Hmm, köszönöm. Küllemre egy az egyben ilyen van benne. na majd hétfőn beszerzek egyet aztán kipróbálom az új kondival. Majd nyilatkozok, hogy mire jutottam. Köszönöm!
Nem akarok bele vau, de esetleg típus adatokat, meg képeket osztanál meg velünk, hátha így könnyebb a dolog? :hide:
Szia valóban úgy könnyebb lenne.De se-milyen felirat nincs feltüntetve csak a Luxlite.Ez egy 80cm hosszú egy színű /piros/ fényújság. Távirányítós, de sajnos nincs meg így vettem.
Szia. Talán ez segít : Bővebben: Link nem sok. Egyébként, szerintem sima univ távval vezérelhető lenne.
WMD 1S Ónelszívós állomás kapcs rajz kellene.Túlfűt a páka,elromlott a szabályozórész.Triak csere volt de a meghajtó optó folyamatosan vezérli amit proci hajt.Abba belemegy a hőelemszignal ami kikapcsol tehát jó.5leteket szivesen vennék.Valamint meghalt a szivattyút üzemeltető nyomógomb egyik lába és a hőelem közé iktatott dióda amit nem tudok hogy mi lehetett.Lett egy nagy zárlat és kipurcant.A táp is kifeküdt de azt megcsináltam.Most a fűtés folyamatosan kapja a 24V-ot.
wmd 1s tömbrajzot találtam de az kevés..
Sziasztok! Egy Daewoo L1711 monitor rajzát keresném , ma adta ismerősőm , és nem kapcsol be , és az 2AS01 IC re gyanakszom , ezért szeretném ,hogy akinek meg van a rajza az legyen szíves felrakni vagy linkelni.
Köszönöm
Sziasztok. Egy Grundig Fine Arts v12 erősitő kapcsi rajzára lenne szükségem. Köszönöm előre is.
Sziasztok !
Az EMG-1115 (TR-0105) típusú hanggenerátor kapcsolási rajzát ,gépkönyvét keresem .Köszönöm
Sziasztok!
colorfon Disco color C23-B hez keresek kapcsolási,rajzot, fotót. Fénykép is jó lenne, mert egyszerű a vezetékelése de egy szálat nem tudok hova kötni. Újra lett forrasztva minden vezeték.
Sziasztok
Dell TSA8 laptop töltő csatlakozójának lábkiosztására lenne szükségem.Köszönöm.
Sziasztok
Yamaha Tyros 3 subwoofer beköttéséhez keresek rajzot. Pontosaban hogy a 8 pin Mini din csatlakozón melyiken mi merre megy. Meg kell egy sub woofert csinaljak 2.1 nek, csak nem tudom a lábkiosztást. |
Bejelentkezés
Hirdetés |