Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Az elso nem jo szamunkra, de a masodikban van lehetoseg.
Az a baj hogy az is 3euro felett mozog, habár lehet hogy ebből nem kellene 6db hanem elég lenne kevesebb is.
Az eleg huzos. Plane, hogy ha azt vesszuk, hogy 4000 db a minimalis rendelesi lehetoseg. Nem valoszinu hogy 12 ezer ejrot osszedobnank itt a forumon
Mondjuk ha ropteben utanaszamolunk, akkor ar/905nm-en vett teljesitmeny aranyaban nem is eri meg. Csak akkor szempont, ha szamit a helyfoglalas.
Találtam egy ilyet. Szerintetek? http://elektronika.vatera.hu/muszerek_alkatreszek/dioda/infra_voros...4.html
Nagy valoszinuseggel 850 nm, bar ilyen tokban meg elofordul 950nm de egyebb hullamhossz rendkivul ritkan. A 890nm-es tshf legalabb kozel van a 905-hoz.
Ha jól emléxem kérdeztem a srácot és nem jó a hullámhossza!
Igen, de láthatod, annak ellenére, hogy sokunkat érdekel a dolog, senki nem találta meg az olcsó, de jó fénykibocsájtót .
Sziasztok mit szóltok a 890nm-es TSHF5410-hez?Ez már eléggé közel van a 905-höz és az ára 46,- HUF.
Tudjuk, ezt hasznalja itt mindenki mar miota, meg az 5210-es parjat. Engem csak az csigazott fel, hogy felmerult a lehetosege annak, hogy van ennel jobb LED, de mint kiderult nem koltseghatekony.
Üdv!
Elárulnád,hol lehet 46-ért tshf5410-et kapni? Én HMJ ledes blokkolóját építettem meg,még dobozolásra,kiöntésre vár,abban tshf5210 van,de az picit drágább.
Melyiket építetted meg? Amelyik 5mp-ig blokkol, és aztán 15mp-ig csak jelez, majd 20mp után megint blokkol ha mérést kap? 6ledes változat? Mivel szoktad kiönteni őket, tudsz feltenni egy képet róla? Bocs a sok kérdésért!!!
Ennyi a netto nagykerara a lomexnal van az 60-80 forint is kiskeraron magyarul... De ha ugy dontesz, hogy veszel 4000 darabot, akkor en eladom neked 46 forintert.
Korábban írtad, hogy TDc chip-et szeretnél venni. Foglalkoztál a dologgal azóta? Az acam GP1-et nézegettem, lehet hogy megpróbálkozom egy hobby-lézeres traffipax-al Szerinted az a chip alkalmas rá?
Igen az ACAM GP1 es GP2 neztuk, mind a ketto alkalmas lenne, de pillanatnyilag nincs idom foglalkozni se a merovel se a blokkoloval, majd juliustol.
szívesen vennék 4000 darabot...két dolog akadályoz meg benne,az egyik a pénz,a másik a tudat,hogy mi a fenét kezdjek ennyi leddel!
Szia !
Még kiöntésre és dobozolásra vár Amúgy a 6 ledes verziót csináltam meg,ami 5 másodpercig blokkol.Csináltam egy nyáktervet hozzá,így kb 50x25x8 méretű lett maga a nyák,de még nem találtam igazán jó dobozt hozzá. TME-nél van hasonló nagyságú kiönthető doboz,csak az 13 mm magasságú,de ha nem lesz más akkor az lesz,a kiöntő gyanta poliészter,víztiszta gyanta lesz,amivel HMJ is csinálta.
Ne akadj fenn minden apróságon! Gyártunk belőle sok-sok karácsonyfa díszt, és mellékelünk hozzá éjjel látó szemüveget is A maradékból meg lesz egy pár embernek kapunyitó.... kellemes hétvégéket! Csongrádban van valaki aki szintén próbál kapunyitót készíteni?
Én tictac-os dobozba fogom rakni, valamilyen úton-módon, egy kis meleg ragasztó aztán hagy szóljon.
Sötét plexit nem szoktál elé rakni, hogy ne legyen feltűnő?
perspex lapra még vadászok,iszonyat drága! Ebayen valaki itt talált,de nincs paypalem.
Azt lehet hogy el tudom intézni ha gondolod, csak kel majd egy link. Nincs egy kép a kapunyitódról?
Én is tőle kaptam a rajzot meg a nyák tervet is. Nem tudom mi van vele, mostanában nincs itt a fórumon.
Most nézegettem az osram lézer diódáját, hogy honnan lehetne olcsón beszerezni, de 6-7 ezer alatt nem láttam sehol. Nincs valami ötleted??
Láttam 10eu-ért, de paypal kellene hozzá. Ha valaki meg tudná venni, kb 10 db volt ott, a felét átvenném....
En mondjuk ovatos lennek az ilyen gyanusan olcso arukkal szemben. Elofordulhat, hogy egy jo vetel, de az is, hogy valami kinai hamisitvanyt fogsz ki. Vagy mondjuk eladjak neked a PL90_0-at PL90-kent es mivel semmilyen jelzes sincs rajta, nem fogod rogton eszrevenni a kulonbseget.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |