Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   128 / 147
(#) Reggie válasza kisger hozzászólására (») Ápr 28, 2011 /

Az elso nem jo szamunkra, de a masodikban van lehetoseg.
(#) Hagens válasza Reggie hozzászólására (») Ápr 28, 2011 /

Az a baj hogy az is 3euro felett mozog, habár lehet hogy ebből nem kellene 6db hanem elég lenne kevesebb is.
(#) Reggie válasza Hagens hozzászólására (») Ápr 28, 2011 /

Az eleg huzos. Plane, hogy ha azt vesszuk, hogy 4000 db a minimalis rendelesi lehetoseg. Nem valoszinu hogy 12 ezer ejrot osszedobnank itt a forumon
(#) Reggie hozzászólása Ápr 28, 2011 /

Mondjuk ha ropteben utanaszamolunk, akkor ar/905nm-en vett teljesitmeny aranyaban nem is eri meg. Csak akkor szempont, ha szamit a helyfoglalas.
(#) Hagens hozzászólása Ápr 28, 2011 /

(#) Reggie válasza Hagens hozzászólására (») Ápr 28, 2011 /

Nagy valoszinuseggel 850 nm, bar ilyen tokban meg elofordul 950nm de egyebb hullamhossz rendkivul ritkan. A 890nm-es tshf legalabb kozel van a 905-hoz.
(#) nikc válasza Hagens hozzászólására (») Ápr 28, 2011 /

Ha jól emléxem kérdeztem a srácot és nem jó a hullámhossza!
(#) Hagens hozzászólása Ápr 28, 2011 /

Kár! Mert jó árba lett volna.
(#) nikc válasza Hagens hozzászólására (») Ápr 28, 2011 /

Igen, de láthatod, annak ellenére, hogy sokunkat érdekel a dolog, senki nem találta meg az olcsó, de jó fénykibocsájtót .
(#) Szabotázs válasza Reggie hozzászólására (») Ápr 28, 2011 /

Sziasztok mit szóltok a 890nm-es TSHF5410-hez?Ez már eléggé közel van a 905-höz és az ára 46,- HUF.
(#) nikc válasza Szabotázs hozzászólására (») Ápr 28, 2011 /

Próba, cseresznye!
(#) Reggie válasza Szabotázs hozzászólására (») Ápr 29, 2011 /

Tudjuk, ezt hasznalja itt mindenki mar miota, meg az 5210-es parjat. Engem csak az csigazott fel, hogy felmerult a lehetosege annak, hogy van ennel jobb LED, de mint kiderult nem koltseghatekony.
(#) g1lmor3 válasza Szabotázs hozzászólására (») Ápr 29, 2011 /

Üdv!
Elárulnád,hol lehet 46-ért tshf5410-et kapni?
Én HMJ ledes blokkolóját építettem meg,még dobozolásra,kiöntésre vár,abban tshf5210 van,de az picit drágább.
(#) Hagens válasza g1lmor3 hozzászólására (») Ápr 29, 2011 /

Melyiket építetted meg? Amelyik 5mp-ig blokkol, és aztán 15mp-ig csak jelez, majd 20mp után megint blokkol ha mérést kap? 6ledes változat? Mivel szoktad kiönteni őket, tudsz feltenni egy képet róla? Bocs a sok kérdésért!!!
(#) Reggie válasza g1lmor3 hozzászólására (») Ápr 29, 2011 /

Ennyi a netto nagykerara a lomexnal van az 60-80 forint is kiskeraron magyarul... De ha ugy dontesz, hogy veszel 4000 darabot, akkor en eladom neked 46 forintert.
(#) jefflynn válasza Reggie hozzászólására (») Ápr 29, 2011 /

Korábban írtad, hogy TDc chip-et szeretnél venni. Foglalkoztál a dologgal azóta? Az acam GP1-et nézegettem, lehet hogy megpróbálkozom egy hobby-lézeres traffipax-al Szerinted az a chip alkalmas rá?
(#) Reggie válasza jefflynn hozzászólására (») Ápr 29, 2011 /

Igen az ACAM GP1 es GP2 neztuk, mind a ketto alkalmas lenne, de pillanatnyilag nincs idom foglalkozni se a merovel se a blokkoloval, majd juliustol.
(#) g1lmor3 válasza Reggie hozzászólására (») Ápr 29, 2011 /

szívesen vennék 4000 darabot...két dolog akadályoz meg benne,az egyik a pénz,a másik a tudat,hogy mi a fenét kezdjek ennyi leddel!
(#) g1lmor3 válasza Hagens hozzászólására (») Ápr 29, 2011 /

Szia !
Még kiöntésre és dobozolásra vár
Amúgy a 6 ledes verziót csináltam meg,ami 5 másodpercig blokkol.Csináltam egy nyáktervet hozzá,így kb 50x25x8 méretű lett maga a nyák,de még nem találtam igazán jó dobozt hozzá. TME-nél van hasonló nagyságú kiönthető doboz,csak az 13 mm magasságú,de ha nem lesz más akkor az lesz,a kiöntő gyanta poliészter,víztiszta gyanta lesz,amivel HMJ is csinálta.
(#) nikc válasza g1lmor3 hozzászólására (») Ápr 29, 2011 /

Ne akadj fenn minden apróságon! Gyártunk belőle sok-sok karácsonyfa díszt, és mellékelünk hozzá éjjel látó szemüveget is A maradékból meg lesz egy pár embernek kapunyitó.... kellemes hétvégéket! Csongrádban van valaki aki szintén próbál kapunyitót készíteni?

Én tictac-os dobozba fogom rakni, valamilyen úton-módon, egy kis meleg ragasztó aztán hagy szóljon.
Sötét plexit nem szoktál elé rakni, hogy ne legyen feltűnő?
(#) g1lmor3 válasza Hagens hozzászólására (») Ápr 29, 2011 /

perspex lapra még vadászok,iszonyat drága! Ebayen valaki itt talált,de nincs paypalem.

Azt lehet hogy el tudom intézni ha gondolod, csak kel majd egy link. Nincs egy kép a kapunyitódról?
(#) Reggie válasza g1lmor3 hozzászólására (») Ápr 29, 2011 /

A paypal-hoz csak akarat kell.
(#) g1lmor3 válasza Hagens hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

nemrég HMJ felrakta ide a fórumra...
(#) Hagens válasza g1lmor3 hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Én is tőle kaptam a rajzot meg a nyák tervet is. Nem tudom mi van vele, mostanában nincs itt a fórumon.
Most nézegettem az osram lézer diódáját, hogy honnan lehetne olcsón beszerezni, de 6-7 ezer alatt nem láttam sehol. Nincs valami ötleted??
(#) nikc válasza Hagens hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Láttam 10eu-ért, de paypal kellene hozzá. Ha valaki meg tudná venni, kb 10 db volt ott, a felét átvenném....
(#) denon888 válasza nikc hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Hol láttad? Belinkelnéd a forrást?
(#) Reggie válasza denon888 hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

En mondjuk ovatos lennek az ilyen gyanusan olcso arukkal szemben. Elofordulhat, hogy egy jo vetel, de az is, hogy valami kinai hamisitvanyt fogsz ki. Vagy mondjuk eladjak neked a PL90_0-at PL90-kent es mivel semmilyen jelzes sincs rajta, nem fogod rogton eszrevenni a kulonbseget.
(#) denon888 válasza Reggie hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Én is fenntartással kezelem az ilyen érzékeny eszközöket. Csak kíváncsiságból nézném meg. Egyébként maximálisan egy véleményen vagyok veled.
Következő: »»   128 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem