Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Igazad van, valóban kellene egy "Ki mit épít?" topic, de ha én esetleg egy haveromnak készítek egy erősítőt aki megkér rá hogy csak a végfokpaneleket készítsem el neki, attól azt is én építettem és miért ne mutahatnám meg itt hogy mit építettem, egyébként sehol nem olvastam hogy csak bedobozolt cuccokat lehet itt bemutatni.
Ne haragudj én nem téged szeretnélek támadni. Nem áll szándékomban.
Viszont mintha azt írtad volna, hogy még nincs élesztve. Tehát jogos, hogy néha csak a panel készül el, de akkor az legyen működő képes és legyen leírás róla.
Szép lett. Bár két tranzisztor mintha átesett volna egy másik dimenzióba. De ez csak kötözködés.
Szerintem az csak valami hő együtt futás lehet
Igen az első kettő tranyó egy aluminiumból esztergált korongba lesznek ültetve és így lesznek a hűtőbordához rögzítve, így remélem stabilabb lesz, és hőmegfutás ellen is véd.
Ok, rendben van. Ha élesztve lesz és be lesz dobozolva, akkor beszámolok róla hogy milyen lett.
Jó csak legyen meg előbb a vezérlés.
Szerintem meg a részek, néha többet mutatnak (és adnak inspirációt) mint egy kész, bedobozolt termék. No meg ettől színes ez a topic. Hidd el, egy kezdőnek, egy szép nyák elkészítése is kihívás. Emlékezz csak...!
Hát igen a fekete a legjobb mert az vezeti el legjobban a hőt!
Üdv! Készült egy varicap dióda-mérő előtét digitális kapacitásmérőre.
Sziasztok!
Megépítettem Martinov cikkje alapján a PIC-es órát. Egyszerű megépíteni és hasznos és nem utolsó sorban szép. Üdv: Dempsey.
Jó lett. Tegyél elé valami sötét plexit.
Köszi. Az kellene és akkor este se lenne zavaró. Ha tudok szerezni meg is csinálom.
Klassz lett, gratula!
Én is befejeztem a műszeremet. Jól mér, hál' Istennek. (Csak azért, hogy készre szerelt berendezésről is tegyek fel képet...)
Gratula !
Jó neked, nekem a cucc még nem jó.
Nagyon szép lett ez a kis hasznos műszer.
Idézet: „Jó neked, nekem a cucc még nem jó” Mivel köbzoli-nak válaszoltás,ezt most hogyan értsem!? :hide: Még tanulod,vagy már csak tanítod?
Az, hogy Vic-nek sokat köszönhetek , de még nem működik a V és A méter pontosan, de majd holnap..
Szép a műszered,de inkább hasznos,az enyém már régóta hibátlanul működik,hála a tervezőjének.
Idézet: „Hála a tervezőnek ” Kicsit star warsos lett
[OFF]Én vagyok az apád, Luke!Kép: Hivatkozás
Bizony! Nagy köszönet Degussnak és Pudics Istvánnak! [/OFF]
Fullos lett a V méterem. Köszönöm Viktornak azt a sok segítséget amit adott, és Alkotó Úrnak a javítási tippekért ! Bővebben: Link
Sziasztok!
Nem nagyon szoktam ebbe a topikba írni, inkább az erősítősbe lehet talán ismerősebb a nevem. Gondoltam hát bemutatok egy 500as bordára szerelt végfok "egységet". Ezen megtalálható a 2 végmodul, az előfok, és egy hőfok szabályozó kis áramkör, ami a ventit szabályozza. (24v) A végmodulról pár adat: 536-540W +-78V -on ,és valamivel 8ohm feletti műterhelésen kivett sinus-os teljesítménye torzítatlanul. A hangja elég jó azt kell mondjam , pláne , hogy a meghajtó fokozat valamivel magasabb táp feszről üzemel. A nyákot 2oldalasra csináltam, A nagy áramú föld és pár vezető sáv kapott helyett a második rétegen, így a gerjedése szinte 0. Mellékeltem pár képet róla. Nekem tetszetős lett, remélem tetszik nektek is, észrevételeket és tippeket mindig szívesen fogadok.
Atyagatya!
Mekkora nagy brutál VF ez. Gratula!
Hihihi, okés ! Remélem majd ledolgozom a köröket...
Tegnap kaptam egy 5-öst fizikából, mert szorgosan két pillanat alatt számoltam a feladatokat, mondjuk olyat, hogy szabad -e a Imax 9,2 A terheltségű hálózatra nemtom` milyen motort rakni, meg villanyóra számolás egy 100w-os égőből ha 5 órát ég naponta, stb.
Köszi a kommenteteket, örülök h nektek is bejön :yes:
Ez nem semmi! Nagyon jól néz ki. Ügyes munka ,gratulálok. Majd egyszer én is szeretnék valami hasonlót.
Estére beteszem a modult a helyére, és megmutatom komplettan majd a végfokomat
|
Bejelentkezés
Hirdetés |