Fórum témák
» Több friss téma |
- Ez a felület kizárólag, az elektronikában kezdők kérdéseinek van fenntartva és nem elfelejtve, hogy hobbielektronika a fórumunk!
- Ami tehát azt jelenti, hogy a nagymama bevásárlását nem itt beszéljük meg, ill. ez nem üzenőfal! - Kerülendő az olyan kérdés, amit egy másik meglévő (több mint 17000 van), témában kellene kitárgyalni! - És végül büntetés terhe mellett kerülendő az MSN és egyéb szleng, a magyar helyesírás mellőzése, beleértve a mondateleji nagybetűket is!
Látom, magas a dolog... A barátaiddal viccelődjél, ne egy koros hölgy-el!
Idézet: „ilyen bőszen véleményezel egy nyugdíjast?” Ez most hogy jön ide? Sem ő, sem én nem tudom fejből, hogy valaki nyugdíjas. És ha nyugdíjas is: jó helyen kérdezünk jól. Hasznos választ is kaphat, nem úgy, mint tőled ![]()
Már bocs, de nem baj, hogy péntek óta feleslegesen szkandereztek? Egyébként megnézhettétek volna az adatlapját. Egyébként nem mindenki él rejtőzködő életmódot..
![]() ![]()
Én általánosságban írtam, csak az utolsóhoz fűztem. Remélem a radír felébred..
Ez a válasz nem proli007-nek szól, hanem általában mindenkinek.
Nem hittem volna, hogy ebből ilyen lavina lesz. A tiszteletreméltó nyugdíjas hölgy kérdésének szerintem semmi köze nincs az elektronikához. Bár a porszívó nagy valószínűséggel elektromos árammal működik. A hozzászólásom nem személyeskedés volt, a kérdezőről semmit sem tudok. Az, hogy valaki milyen néven regisztrált, és mit ír magáról, az nem feltétlenül utal a személyiségére, és akár valótlan is lehet. De javítsatok ki, ha tévednék. Ennyi volt az egész. Szóval, ha így állunk hozzá, akkor akár azt is kérdezhetné itt valaki, hogy az elektromos kerékpáron hogy kell beragasztani a kilyukadt belső tömlőt, vagy hogy kell visszacsavarni a letekeredett pedált. Jó éjszakát mindenkinek! u. i. mek-elektől csak annyit kérdeznék, hogy vajon tudja-e, hogy én hány éves vagyok, illetve mondja meg, hogy hány éves kortól jár a megkülönböztetett tisztelet embertársainknak? Mert a tisztelet minden embernek jár kortól függetlenül!
A gégecsőnek nem csupasz vége van, hanem van egy rövidke közdarab-csődarab, ami a porszívóba megy. Tehát gégecső és porszívó között van ez. Vagy ebből a közdarabból jött ki a gégecső, vagy a porszívóból a közdarabbal együtt. Erről kép kellene, mint írták is.
Elek! Vedd már észre magad!
![]() Tudod te azt, hogy milyen mélyen forgatod a kést annak a még ifjú intelligens nőnek a lelkében, akit te koros hölgyezel, akit szánalommal említesz, aki ugyan már megszolgálta a nyugdíjat, de lélekben még ifjú, energikus, érdeklődő, szereti a humort, és bátran fórumozik?
Kik tartanak hol?
(Nem értem a kérdést, no) A hozzászólás módosítva: Hé, 17:57
Hogy megy a piszkálódás oda vissza. Csoda, hogy a modik még nem léptek közbe.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |