Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Nincs méretkülönbség, de az adatlap alapján a legegyszerűbb ellenőrizni. A rajz jobb alsó sarkában= LQFP100.
Közben most nyitottam meg a projektet amit feltettél. Az LQFP100 az jó lesz tényleg, de a 56-Pin TSOP – 14mm x 20mm-es terv nem.
Vagy a másikat az átalakítás miatt küldted? A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2016
Közben átalakítottam a 48-ast.., Össze hasonlítottam, egyformák csak a szélességre nagyobb a lábszám mait.
Jó lesz ez így, köszi.. A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2016
Sziasztok.Lehet a sprintbe olyat csinálni hogy egy kész tervhez egy másikat hozzátenni hogy egy nyák legyen?
2014.02.11-én pont erről irtunk többen több verziót.
Bővebben: Link
Utólag nem tudom módosítani a belinkelt makrót?Mert összekapcsolnám a két áramkört.
A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2016
De tudod, csak meg kell előtte szüntetni az esetleges kötöttségeket.
Miért nem tudom változtatni a vezető sávok melletti rés nagyságát?
Csökkentsd a GND kitöltést és megnő a sávok szélessége
Mert feltételezhetően nem tudod hogyan kell.
Bárhogy próbálom nem csinál semmit.
Azoknál az alkatrészeknél módosítja, ami ki van jelölve.
Rendben,csak nem jövök rá hogy hol kell.Egyszer már jártam így akkor sikerült,de most az istenért sem.
Duplán kattintasz rá -> Alkatrész összetevők törlése. Utána már szét tudod lakatolni. Vagy mielőtt beszúrod a makrót, kiveszed a pipát az Adja alkatrészként... elől.
Köszönöm,meg van.Most már tudom hogy kettőt kell kattintani egynél nem engedte ezt a funkciót.
Köszi! Most már működik, erre nem is mertem gondolni.
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig a Sprint Layout 5.0-ás verziójából ha lementek egy nyáktervet, azt hogyan tudom PDF-be konvertálni?
Szerintem legkönnyebben PDFCreatort kell nyomtatóként telepíteni és nyomtatni.
Sziasztok. Sprint Layout 5.0-ával hogy a legegyszerűbb pozíció rajzot készíteni?
Szia! Nem értem a kérdésed. Ha beraksz egy alkatrész, akkor annak van pozíció rajzolata egy megadott rétegen.
Szia.
Vasaláshoz szeretnék egy olyan réteget késziteni amit ugye szépen fel lehet rakni. Viszont nyomtatáskor nem egybefüggő a rajzolat, hanem apró pontokból áll.
És feketére választottad a rajzot? Lehet valami színt rajzol "szürkén".
Bár én 6-os verziót használom, de ott jól működik, lásd a mellékletet.
Minden verzióban jól működik. Ha nem igy lenne, mást sem nyomtatna rendesen.
Állítsd feketére a színt. Helios-nak szól persze. A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2016
Képernyőn már jó a rajzolat, csak nem tudod kinyomtatni?
Pusztán feltételezés, mert már kerestek meg ilyennel: Ha esetleg nem előre definiált alkatrészeket használtál, hanem csak forr-szemeket és vonalakat, akkor ott eleve nincs alkatrészoldali felirat. Ez nem egy elegáns megoldás, de ilyenkor is ráléphetsz a felirati rétegre, majd a program minden rajzolási lehetőségét kihasználva megrajzolhatod amit akarsz, és felirkálhatod az összes kellő pozíciót meg értéket.
Szia. Közben kipróbáltam a program 6-os verzióját... És egyből jó lett. Úgyhogy marad a 6-os verzió.
Az illegális szoftverhasználat tilos, így az ilyen jellegű diskurzus is törölésre került.
(T)
Sprint -Layout 6.0 (HUN)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |