Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Lapozás: OK   137 / 213
(#) szucsistvan123 válasza zenebolond hozzászólására (») Ápr 2, 2016 /

Szia!
Az alkatrészek listája alatt van egy kis pipa, azt vedd ki.
További infó a lap tetején a sárga mezőben lévő linken.
A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2016
(#) zenebolond válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Ápr 2, 2016 /

Szia!

Köszi szépen, most már "használható".
(#) JZoli válasza OZotyo hozzászólására (») Ápr 10, 2016 /

Letöltöttem a linkelt progit, de nekem azt írja ki, hogy a Rendszerinformáció nem tudja megnyitni a fájlt. Mi lehet ennek az oka?
(#) steelbird válasza JZoli hozzászólására (») Ápr 10, 2016 /

Ne az nfo fájlt futtasd, hanem az exe fájlt (Layout60_hu.exe). Az nfo fájlban csak infók vannak, azt egy szövegszerkesztővel (pl. Notepad) tudod megnézni, de itt a tartalma, bemásolom:
Ez a Sprint_Layout 6.0 -ás változat hivatalos frissítésének a magyarítása. ( Sugo/Info... verzioszám )
Eredeti, ezért csak a cd-ről vagy regisztrált forrásból telepített verzióval használható!
Másold be a telepített program könyvtárába.
Nem kell felülírni semmit.
Ezért ha kell, az eredetit is használhatod mellette Német vagy Angol nyelven.
Csak egyszer kell bemásolni! Azután már az Autoupdate-vel lehet frissíteni!
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2016
(#) JZoli válasza steelbird hozzászólására (») Ápr 10, 2016 /

Köszönöm a gyors segítséget! A hozzászólásodból jöttem rá, hogy ez nem a program, ez csak a magyarítás! Letöltöttem a programot és abba másoltam be ezt a magyarítást. Ott akartam futtatni, de ott meg azt írja ki, hogy nem licencelt verzió. Mit csinálok még rosszul? Szerintem az amit én letöltöttem az sima demo verzio. Ez okozhatja a gondot. Vagy nem jól gondolom?
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2016
(#) steelbird válasza JZoli hozzászólására (») Ápr 10, 2016 /

Igen, jól gondolod.
(#) JZoli válasza steelbird hozzászólására (») Ápr 10, 2016 /

Ajaj, akkor valami "okos" verziót kell beszereznem. Na akkor ebből már ma nem lesz paneltervezés! Köszönöm a segítséget!
(#) Alkotó válasza OZotyo hozzászólására (») Ápr 10, 2016 /

Most jutottam el oda, hogy megnézzem a magyarításodat.
Gratulálok, nagyon gondos munka.
Az eredeti angol verzióban van egy frissítést kereső menüpont, ami nálad nincs. Jól gondolom, hogy ez a program indítása előtt kerül ellenőrzésre, és ott ajánlja fel ha van frissebb? Volt erről valamilyen szöveg az első indításkor, de nem olvastam el, és már nem tudom újra elővarázsolni.
(#) OZotyo válasza Alkotó hozzászólására (») Ápr 10, 2016 /

Köszönöm! Igen, itt a program indítása előtt ellenőrzi a frissítést. Ha elindítod az AutoUpdate_hu.exe-t, ott lehet utólag beállítani a frissítés keresés gyakoriságát vagy kikapcsolni.
(#) shield válasza JZoli hozzászólására (») Ápr 13, 2016 /

Sikerült már beszerezned?
(#) JZoli válasza shield hozzászólására (») Ápr 14, 2016 /

Á, dehogy, vagy tíz helyen is néztem, de egyenlőre semmi. Elég korlátozott az időm. Eredetileg egy sima fázishasításos (230V-os) szabályzót akartam csinálni ahoz akartam panelt rajzolni. Pár alkatrész az egész, ekkor derült ki a probléma a 6-os verzióval, de hiába csináltam vele bármit, csak rosszabb lett a helyzet, a végén már a demó verzió sem indult el. Megrajzoltam kézzel panelt, de ez az út csak ilyen egyszerű áramkörrel járható.
(#) Pali79 válasza JZoli hozzászólására (») Ápr 14, 2016 /

(#) JZoli válasza Pali79 hozzászólására (») Ápr 14, 2016 /

Én egy évben talán 10 panelt tervezek, ha több lenne, (na meg általában saját"felhasználásra" csinálom) biztos megvenném, de így ennyit nem érne meg nekem. De azért köszi!
(#) niedziela válasza JZoli hozzászólására (») Ápr 14, 2016 /

Szia !

Használd az 5.x verziót, az ugyan olyan jó.
(#) tamastar hozzászólása Ápr 15, 2016 /

Sziasztok ,me felakartam instalálni a Sprint-Layout 6.0 istalálálskor ezt irta ki
Hiba
Valakinek volt e problémája ilyennel?
A program végül felinstalálódik de nem lehet megnyitni.
(#) OZotyo válasza tamastar hozzászólására (») Ápr 15, 2016 /

Szia!

Ez a cd-s telepítő. Ezt csak a cd-ről vagy lemezképfájlból lehet futtatni.
(#) JZoli válasza niedziela hozzászólására (») Ápr 15, 2016 /

Eddig ezt használtam, mivel szinte teljesen magyarítható volt, nekem nagyon bevált! Viszont amit ide feltesznek panelrajzokat azok zömét már nem nyitja meg, mert a 6-ossal készültek!
(#) Alkotó válasza JZoli hozzászólására (») Ápr 15, 2016 /

Nekem úgy rémlik, ha csak nézegetni akarod, akkor ahhoz van egy külön "nézegető" program, ami talán még ingyenes is.
(#) JZoli válasza Alkotó hozzászólására (») Ápr 15, 2016 /

Ez teljesen igaz!
De közben megoldódott a program beszerzése! Így már megy minden, ahogy szeretném!
(#) shield hozzászólása Ápr 16, 2016 /

Nem vagyok eldőlve a 6-tól, mivel az 5-höz készült alkatrészeimet nem fogadja el. Ezért nem fogok új alkatrészeket készíteni. Így maradok az 5-nél, azt tudja amire nekem kell.
Esetleg akkor fogom használni, amikor nem lesz más megoldás.
Azt pedig baromságnak tartom hogy visszafelé nem kompatibilis.
(#) Ge Lee válasza shield hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Örülj neki hogy egyáltalán van, meg hogy használhatod akár fizetés nélkül is. Amikor mi tanulgattuk a nyáktervezést akkor még csak papír meg ceruza volt.
(#) Alkotó válasza shield hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Hé!! Mértéktartóbb legyél a vagdalkozással.
A 6-os simán kezeli az 5-ös alkatrészeit (visszafelé már nem annyira).
A kompatibilitást is gondold újra. A programok verziófejlődése, általában a program fejlődését is jelenti. Tehát olyan funkciók, paraméterek, vagy bármilyen egyéb jellemző jelenhet meg az okosodás során, amit a régi programok egyáltalán nem tudnának értelmezni. Ennek ellenére, több példa is van visszabutítási lehetőségre, de itt kivétel nélkül kompromisszumokat kell elfogadni.
(#) Pali79 válasza shield hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Idézet:
„Nem vagyok eldőlve a 6-tól, mivel az 5-höz készült alkatrészeimet nem fogadja el.”

Akkor valamit nem jól csinálsz! Még a gyártó oldalán lévő 3-hoz való makrókat is kezeli!
(#) steelbird válasza shield hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Idézet:
„az 5-höz készült alkatrészeimet nem fogadja el”
Nekem mindet megnyitja hiba nélkül.
(#) shield válasza Ge Lee hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Én is úgy mond "kockás" papíron csináltam, mondhatom évtizedekig. Most kimaradt néhány év, ezért volt a mellényúlásom, és tényleg viszi a a régi alkatrészeimet, csak kicsit elb@sztam a beállítást. Kissé felidegesített, hogy ennyire kiestem a SL használatából.
Ezért mindenkitől elnézést kérek, hogy leszóltam a 6-ot.
Mea culpa.
(#) don_peter hozzászólása Ápr 26, 2016 /

Uraim, tudna valaki adni egy 56-Pin TSOP – 14mm x 20mm-es tervet?
Illetve keresnék egy 14mm x 14mm-es LQFP100-ast is.
Előre is köszönöm.
(#) ktamas66 válasza don_peter hozzászólására (») Ápr 26, 2016 /

Amennyi QFP féle van, egyszerűbb varázsolni az adatlap alapján .
(#) don_peter válasza ktamas66 hozzászólására (») Ápr 26, 2016 /

Jaja, nekem is sok van, de nincs olyan ami kell..
És valahogy mindig olyan kell ami nincs
Köszi..
Esetleg van LQFP100-asod is 14x14-es méretben?
Nem tudom mit jelent az elején az az L betű, mert hogy SQFP-ben nekem is van 100-as, de lehet az nem lesz jó..
(#) ktamas66 válasza don_peter hozzászólására (») Ápr 26, 2016 /

Miért, nem az van a lay-ben?
(#) don_peter válasza ktamas66 hozzászólására (») Ápr 26, 2016 /

SQFP100 van 14 x 14-esben, de nem tudom, hogy az az S az elehén mit jelent.
Mert ha valami méret különbség, akkor cumi.. LQFP100-at ír az adatlap, és SQFP100 van a LayOut-ban..
Következő: »»   137 / 213
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem