Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Szia!
Az alkatrészek listája alatt van egy kis pipa, azt vedd ki. További infó a lap tetején a sárga mezőben lévő linken. A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2016
Szia!
Köszi szépen, most már "használható".
Letöltöttem a linkelt progit, de nekem azt írja ki, hogy a Rendszerinformáció nem tudja megnyitni a fájlt. Mi lehet ennek az oka?
Ne az nfo fájlt futtasd, hanem az exe fájlt (Layout60_hu.exe). Az nfo fájlban csak infók vannak, azt egy szövegszerkesztővel (pl. Notepad) tudod megnézni, de itt a tartalma, bemásolom:
Ez a Sprint_Layout 6.0 -ás változat hivatalos frissítésének a magyarítása. ( Sugo/Info... verzioszám ) Eredeti, ezért csak a cd-ről vagy regisztrált forrásból telepített verzióval használható! Másold be a telepített program könyvtárába. Nem kell felülírni semmit. Ezért ha kell, az eredetit is használhatod mellette Német vagy Angol nyelven. Csak egyszer kell bemásolni! Azután már az Autoupdate-vel lehet frissíteni! A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2016
Köszönöm a gyors segítséget! A hozzászólásodból jöttem rá, hogy ez nem a program, ez csak a magyarítás! Letöltöttem a programot és abba másoltam be ezt a magyarítást. Ott akartam futtatni, de ott meg azt írja ki, hogy nem licencelt verzió. Mit csinálok még rosszul? Szerintem az amit én letöltöttem az sima demo verzio. Ez okozhatja a gondot. Vagy nem jól gondolom?
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2016
Ajaj, akkor valami "okos" verziót kell beszereznem. Na akkor ebből már ma nem lesz paneltervezés! Köszönöm a segítséget!
Most jutottam el oda, hogy megnézzem a magyarításodat.
Gratulálok, nagyon gondos munka. Az eredeti angol verzióban van egy frissítést kereső menüpont, ami nálad nincs. Jól gondolom, hogy ez a program indítása előtt kerül ellenőrzésre, és ott ajánlja fel ha van frissebb? Volt erről valamilyen szöveg az első indításkor, de nem olvastam el, és már nem tudom újra elővarázsolni.
Köszönöm! Igen, itt a program indítása előtt ellenőrzi a frissítést. Ha elindítod az AutoUpdate_hu.exe-t, ott lehet utólag beállítani a frissítés keresés gyakoriságát vagy kikapcsolni.
Á, dehogy, vagy tíz helyen is néztem, de egyenlőre semmi. Elég korlátozott az időm. Eredetileg egy sima fázishasításos (230V-os) szabályzót akartam csinálni ahoz akartam panelt rajzolni. Pár alkatrész az egész, ekkor derült ki a probléma a 6-os verzióval, de hiába csináltam vele bármit, csak rosszabb lett a helyzet, a végén már a demó verzió sem indult el. Megrajzoltam kézzel panelt, de ez az út csak ilyen egyszerű áramkörrel járható.
Én egy évben talán 10 panelt tervezek, ha több lenne, (na meg általában saját"felhasználásra" csinálom) biztos megvenném, de így ennyit nem érne meg nekem. De azért köszi!
Szia !
Használd az 5.x verziót, az ugyan olyan jó.
Sziasztok ,me felakartam instalálni a Sprint-Layout 6.0 istalálálskor ezt irta ki
Hiba Valakinek volt e problémája ilyennel? A program végül felinstalálódik de nem lehet megnyitni.
Szia!
Ez a cd-s telepítő. Ezt csak a cd-ről vagy lemezképfájlból lehet futtatni.
Eddig ezt használtam, mivel szinte teljesen magyarítható volt, nekem nagyon bevált! Viszont amit ide feltesznek panelrajzokat azok zömét már nem nyitja meg, mert a 6-ossal készültek!
Nekem úgy rémlik, ha csak nézegetni akarod, akkor ahhoz van egy külön "nézegető" program, ami talán még ingyenes is.
Ez teljesen igaz!
De közben megoldódott a program beszerzése! Így már megy minden, ahogy szeretném!
Nem vagyok eldőlve a 6-tól, mivel az 5-höz készült alkatrészeimet nem fogadja el. Ezért nem fogok új alkatrészeket készíteni. Így maradok az 5-nél, azt tudja amire nekem kell.
Esetleg akkor fogom használni, amikor nem lesz más megoldás. Azt pedig baromságnak tartom hogy visszafelé nem kompatibilis.
Örülj neki hogy egyáltalán van, meg hogy használhatod akár fizetés nélkül is. Amikor mi tanulgattuk a nyáktervezést akkor még csak papír meg ceruza volt.
Hé!! Mértéktartóbb legyél a vagdalkozással.
A 6-os simán kezeli az 5-ös alkatrészeit (visszafelé már nem annyira). A kompatibilitást is gondold újra. A programok verziófejlődése, általában a program fejlődését is jelenti. Tehát olyan funkciók, paraméterek, vagy bármilyen egyéb jellemző jelenhet meg az okosodás során, amit a régi programok egyáltalán nem tudnának értelmezni. Ennek ellenére, több példa is van visszabutítási lehetőségre, de itt kivétel nélkül kompromisszumokat kell elfogadni. Idézet: „Nem vagyok eldőlve a 6-tól, mivel az 5-höz készült alkatrészeimet nem fogadja el.” Akkor valamit nem jól csinálsz! Még a gyártó oldalán lévő 3-hoz való makrókat is kezeli! Idézet: Nekem mindet megnyitja hiba nélkül. „az 5-höz készült alkatrészeimet nem fogadja el”
Én is úgy mond "kockás" papíron csináltam, mondhatom évtizedekig. Most kimaradt néhány év, ezért volt a mellényúlásom, és tényleg viszi a a régi alkatrészeimet, csak kicsit elb@sztam a beállítást. Kissé felidegesített, hogy ennyire kiestem a SL használatából.
Ezért mindenkitől elnézést kérek, hogy leszóltam a 6-ot. Mea culpa.
Uraim, tudna valaki adni egy 56-Pin TSOP – 14mm x 20mm-es tervet?
Illetve keresnék egy 14mm x 14mm-es LQFP100-ast is. Előre is köszönöm.
Amennyi QFP féle van, egyszerűbb varázsolni az adatlap alapján .
Jaja, nekem is sok van, de nincs olyan ami kell..
És valahogy mindig olyan kell ami nincs Köszi.. Esetleg van LQFP100-asod is 14x14-es méretben? Nem tudom mit jelent az elején az az L betű, mert hogy SQFP-ben nekem is van 100-as, de lehet az nem lesz jó.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |