Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Ok köszi. Ezt én is láttam, de mikor?
Következő kérdés? :google:
Diódát: VI 8-70/32 200 HUF
Triódát: GI 116 (világítótorony) 200 HUF Tartós(?) elemet AA méret, 6 db-os csomag 300 HUF Ja és ami csúcs: A szignálomhoz olyan koax csatlakozó átalakítót, ami a kb. 14 mm-es aljzatból, aminek közepén 4 mm-es tüske van, BNC-re alakít. Arról már csak egy menetet kell eltüntetni (eszergályos ismerősök reszkessetek ).
Szerintem is jó volt ez a mai börze, nagyon szép idő volt, jó volt egy kicsit kint lenni a szabadban, és a társaság is nagyon jó volt. Jól éreztem magam Veletek. Nagyon jó volt a hangulat, sokat röhögtünk.
Eredményes is volt, mert vettünk a Matyival jó kis szilikon csövet, kemény 200Huf-ért 3 csomagot, amiből jutott Iminek is. Ha jól emlékszem 10m van egy csomagban, és 4mm átmérőjű.
Pontosan: jól emlékszel. Valóban szép és jó volt, a mai nap, de igazából miattatok, mivel sajnos a kínálat 80%-ban ugyanaz volt, mint a Puskás börzéken. Egyedül a szilikon csöves ürge volt olyan, aki nem volt a Puskásban, eddig minden évben vettem tőle vagy zsugorcsövet, vagy mást. A szilikon kihagyhatatlan volt. Mondjuk lecsaptam a maradék 3 zacskóra, és egyet megtartottam magamnak, de másnak is jusson. 10 méter "háztartási igények" esetén jó ideig elég - ha nem, az illető száma megvan. Mehet bele 0,75 mm2-es, vagy akár 1,5 mm2-es derót is. Érintésvédelmileg kifogástalan.
Sikerült csereberélnünk egy Rózsa-féle Amatőr Mérőkészülékek Építése c. könyvet. Nándi bácsinál vettem 22 db szigetelt Amphenol gyártmányú BNC csatlakozót. Fogyóeszköz, ha lehet egyáltalán kapni, akkor egy darab 4 dollár körüli áron van. Régen koaxos routerekben használták nagy mennyiségben.
Feltettem néhány fotót a 2011-es BURABU-ról.Bővebben: Link
Szia Matyi! Ha megkérlek szépen fel tudnád tenni a képeket valahová, amiket készítettél? Kíváncsi lennék rájuk.
Amint lehet, és úgy jutok géphez, természetesen elküldöm.
Ha pénteken lenne, akkor még meg tudnám valahogy oldani a dolgot, de mivel szombaton lesz, így most nem megyek! Nővérem diplomaosztóján leszek
Akkor találkozzunk a szombatin! Végre valaki aki figyeli amit írok.
A szombati börzére én is megyek, kell vennem 1db ECL86-ost, meg lehet hogy ECC82 is fog kelleni.
Most akkor holnap ne menjek?
Elírtam, bocs. Pénteken SOSEM volt börze, mert tanítás van.
Magán jellegű okok miatt (rég várt, várva várt vendégeim jönnek) sajnos nem tudok menni a mostani börzére, így Matyi mentes hely lesz az eheti - sokak bánatára, vagy nem bánatára... - mindenki döntse el maga. A fentiek valószínűsége 99%. Ha mégsem lenne így, jelentkezem, és visszaszívom a most leírtakat, és reszkess Börze, MEGYEK!
Fontos, de el nem hanyagolható dolgot vettem észre.
A Börze nyári szüneten lesz. A következő időpontok állnak rendelkezésre: július 9. szombat július 23. szombat augusztus 13. + nosztalgia. Direkt emeltem ki félkövérrel a legutolsót, mivel akkor lesz a HEHET (Harmadik Első Hobbielektronika Találkozó ) is. Plusz nosztalgia. Ez némi ütközést jelent, ha belegondolunk, illetve mégsem, mivel a két helyszín igen közel van egymáshoz, így a kecske is megmarad, a káposzta is jóllakik esete áll fenn. Azaz a magam részéről valószínűleg a Puskásban kezdek, és csak utána vándorolok át a HEHET-re. A HET-en meg amúgy is 9-10 körül szoktunk összegyűlni. Nem igazán értem, hogy miért pont 13-ára esik a börze, hiszen július 23 plusz 14 nap az augusztus 6.
Ez jó hír Matyi! Akkor a szokásos időben a szokásos helyen?
Igen Pisti, csak kérlek gyere be a népligeti váróba a mozgólépcsőkhöz, ne kint fújtass. A szarvaddal vigyázz meg ne sérts senkit!
Ez a szarvad valami tré erdei állat?
A bikának van szarva vagy nincs? Ja, és azt mondja, hogy mú!
Vinnék a holnapi börzére jópár darab 40es BEAG mélyet amit eladnék. Valaki tudna segíteni, hogy megy ez, kinek kell belépőt fizetni meg mennyi stb stb?
Nem értek hozzá, de mintha úgy lenne hogy körbe jár valaki és beszedi a pénzt (ami nem sok). Tehát szerintem odamész, kipakolsz és vársz...
Húúú, negyvenes mély A fene egye meg, pedig nem is akartam elmenni, venni pedig végképpen semmit, de most kísértésbe estem...
Milyen hangszóróról van szó pontosan és mennyiért gondoltad?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |