Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze

Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   104 / 147
(#) SzervízMacska válasza Tomee hozzászólására (») Jún 10, 2011 / 1

Nem mondjuk meeg!

Magad is megtalálhattad volna, ugyan ezen az oldalon...
(#) Tomee válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 10, 2011 /

Ok köszi. Ezt én is láttam, de mikor?
(#) SzervízMacska válasza Tomee hozzászólására (») Jún 10, 2011 / 1

(#) Gafly hozzászólása Jún 11, 2011 /

Nem volt rosz. Sajnos megint vettem pár dolgot
(#) Gafly válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 11, 2011 /

Diódát: VI 8-70/32 200 HUF
Triódát: GI 116 (világítótorony) 200 HUF
Tartós(?) elemet AA méret, 6 db-os csomag 300 HUF
Ja és ami csúcs: A szignálomhoz olyan koax csatlakozó átalakítót, ami a kb. 14 mm-es aljzatból, aminek közepén 4 mm-es tüske van, BNC-re alakít. Arról már csak egy menetet kell eltüntetni (eszergályos ismerősök reszkessetek ).
(#) Gery78 hozzászólása Jún 11, 2011 /

Szerintem is jó volt ez a mai börze, nagyon szép idő volt, jó volt egy kicsit kint lenni a szabadban, és a társaság is nagyon jó volt. Jól éreztem magam Veletek. Nagyon jó volt a hangulat, sokat röhögtünk.

Eredményes is volt, mert vettünk a Matyival jó kis szilikon csövet, kemény 200Huf-ért 3 csomagot, amiből jutott Iminek is. Ha jól emlékszem 10m van egy csomagban, és 4mm átmérőjű.
(#) DuMatyi válasza Gery78 hozzászólására (») Jún 11, 2011 /

Pontosan: jól emlékszel. Valóban szép és jó volt, a mai nap, de igazából miattatok, mivel sajnos a kínálat 80%-ban ugyanaz volt, mint a Puskás börzéken. Egyedül a szilikon csöves ürge volt olyan, aki nem volt a Puskásban, eddig minden évben vettem tőle vagy zsugorcsövet, vagy mást. A szilikon kihagyhatatlan volt. Mondjuk lecsaptam a maradék 3 zacskóra, és egyet megtartottam magamnak, de másnak is jusson. 10 méter "háztartási igények" esetén jó ideig elég - ha nem, az illető száma megvan. Mehet bele 0,75 mm2-es, vagy akár 1,5 mm2-es derót is. Érintésvédelmileg kifogástalan.

Sikerült csereberélnünk egy Rózsa-féle Amatőr Mérőkészülékek Építése c. könyvet. Nándi bácsinál vettem 22 db szigetelt Amphenol gyártmányú BNC csatlakozót. Fogyóeszköz, ha lehet egyáltalán kapni, akkor egy darab 4 dollár körüli áron van. Régen koaxos routerekben használták nagy mennyiségben.
(#) sz_ferko hozzászólása Jún 11, 2011 /

Feltettem néhány fotót a 2011-es BURABU-ról.Bővebben: Link
(#) DuMatyi válasza sz_ferko hozzászólására (») Jún 11, 2011 /

Sajnálom, hogy nem találkoztunk
(#) Gery78 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 12, 2011 /

Szia Matyi! Ha megkérlek szépen fel tudnád tenni a képeket valahová, amiket készítettél? Kíváncsi lennék rájuk.
(#) DuMatyi válasza Gery78 hozzászólására (») Jún 12, 2011 /

Amint lehet, és úgy jutok géphez, természetesen elküldöm.
(#) DuMatyi hozzászólása Jún 22, 2011 /

Börze lesz most pénteken. Ki jön?
(#) rockersrac válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 22, 2011 /

Ha pénteken lenne, akkor még meg tudnám valahogy oldani a dolgot, de mivel szombaton lesz, így most nem megyek! Nővérem diplomaosztóján leszek
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 22, 2011 /

Akkor találkozzunk a szombatin! Végre valaki aki figyeli amit írok.
(#) Gery78 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 23, 2011 /

A szombati börzére én is megyek, kell vennem 1db ECL86-ost, meg lehet hogy ECC82 is fog kelleni.
(#) bakos13gab válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 23, 2011 /

Most akkor holnap ne menjek?
(#) DuMatyi válasza bakos13gab hozzászólására (») Jún 23, 2011 /

Elírtam, bocs. Pénteken SOSEM volt börze, mert tanítás van.
(#) DuMatyi hozzászólása Júl 5, 2011 /

Magán jellegű okok miatt (rég várt, várva várt vendégeim jönnek) sajnos nem tudok menni a mostani börzére, így Matyi mentes hely lesz az eheti - sokak bánatára, vagy nem bánatára... - mindenki döntse el maga. A fentiek valószínűsége 99%. Ha mégsem lenne így, jelentkezem, és visszaszívom a most leírtakat, és reszkess Börze, MEGYEK!
(#) DuMatyi hozzászólása Júl 7, 2011 /

Fontos, de el nem hanyagolható dolgot vettem észre.
A Börze nyári szüneten lesz. A következő időpontok állnak rendelkezésre:

július 9. szombat

július 23. szombat

augusztus 13. + nosztalgia.

Direkt emeltem ki félkövérrel a legutolsót, mivel akkor lesz a HEHET (Harmadik Első Hobbielektronika Találkozó ) is. Plusz nosztalgia. Ez némi ütközést jelent, ha belegondolunk, illetve mégsem, mivel a két helyszín igen közel van egymáshoz, így a kecske is megmarad, a káposzta is jóllakik esete áll fenn. Azaz a magam részéről valószínűleg a Puskásban kezdek, és csak utána vándorolok át a HEHET-re. A HET-en meg amúgy is 9-10 körül szoktunk összegyűlni. Nem igazán értem, hogy miért pont 13-ára esik a börze, hiszen július 23 plusz 14 nap az augusztus 6.
(#) DuMatyi hozzászólása Júl 7, 2011 /

Srácok! Még is tudok menni. A vendégek vasárnap jönnek.
(#) BULL1988 válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 7, 2011 /

Ez jó hír Matyi! Akkor a szokásos időben a szokásos helyen?
(#) DuMatyi válasza BULL1988 hozzászólására (») Júl 7, 2011 /

Igen Pisti, csak kérlek gyere be a népligeti váróba a mozgólépcsőkhöz, ne kint fújtass. A szarvaddal vigyázz meg ne sérts senkit!
(#) BULL1988 válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 7, 2011 /

Rendben, ott várok majd...
(#) bakos13gab válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 8, 2011 /

Ez a szarvad valami tré erdei állat?
(#) DuMatyi válasza bakos13gab hozzászólására (») Júl 8, 2011 /

A bikának van szarva vagy nincs? Ja, és azt mondja, hogy mú!
(#) cruisher hozzászólása Júl 8, 2011 /

Vinnék a holnapi börzére jópár darab 40es BEAG mélyet amit eladnék. Valaki tudna segíteni, hogy megy ez, kinek kell belépőt fizetni meg mennyi stb stb?
(#) Gafly válasza cruisher hozzászólására (») Júl 8, 2011 /

Nem értek hozzá, de mintha úgy lenne hogy körbe jár valaki és beszedi a pénzt (ami nem sok). Tehát szerintem odamész, kipakolsz és vársz...
Húúú, negyvenes mély A fene egye meg, pedig nem is akartam elmenni, venni pedig végképpen semmit, de most kísértésbe estem...
(#) cruisher válasza Gafly hozzászólására (») Júl 8, 2011 /

Köszi!
Pedig érdemes lesz hidd el
(#) Ricsi89 válasza cruisher hozzászólására (») Júl 8, 2011 /

Milyen hangszóróról van szó pontosan és mennyiért gondoltad?
(#) cruisher válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 8, 2011 /

Privátba ment válasz.
Következő: »»   104 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem