Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Lapozás: OK   59 / 213
(#) Alkotó válasza electroelektro hozzászólására (») Okt 6, 2011 /

Az a baj, hogy nem "vetted", hanem "eltulajdonítottad" -nem jut eszembe jobb szó-.
És sajnos a PCB által hekkelt magyarításba valóban van egy kis hiba. Olvass vissza, itt már sokszor ki lett ez tárgyalva.
(#) electroelektro válasza Alkotó hozzászólására (») Okt 6, 2011 /

Köszönöm a gyors választ!
Igen, valószínűleg így kellett volna írnom: "beszereztem".
Egyszerűen nem tudom megérteni ezt a magyarítás mizériát, már nem ez az első program (volt már más felhasználói és játék is), aminek így vagy úgy, de el van ... a fordítása...
(#) niedziela válasza electroelektro hozzászólására (») Okt 6, 2011 /

Ajándék lónak ne nézd a fogát, ha törvényes módon szerzed meg a programot, ugyan ott találsz olyan fordítást is ami 100% működik, (nekem is onnan van) csak te azt ezek szerint nem tudod használni......
(#) gyök2 válasza niedziela hozzászólására (») Okt 7, 2011 /

Szia !
Te hol találtál magyarítást a progihoz? Nekem legális, vásárolt példányom van. Folyamatosan nézem az Abakom honlapját is. Magyarítást is kerestem hozzá de a feltörten kívülin én nem találtam mást. Ezért kénytelen voltam magamnak lefordítani, de sajnos nem lett 100% os a siker.
(#) magneto válasza gyök2 hozzászólására (») Okt 7, 2011 /

Lehet én vagyok maradi, vagy inkább túlzottan minimalista, de miért van egyáltalán szükség a magyarításra?! Mi az a menüpont, amit nem lehet tudni, és szükség van a magyar változatra? Egy OrCAD tudású programnál szükségel lehet rá, de egy Sprint Layout-ban??? Maga ez egész program hihetetlenül egyszerű. Alkotó fórumtársunk után azt is mondhatnám, hogy egy speciális rajzolóprogram inkább, mint tervező... (Most lehet, hogy sokakat magamra haragítottam ezzel.... )
(#) gyök2 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 7, 2011 /

Ezt a változatot én is megtaláltam, de azt hittem hogy egy újabb verzó van valahol ahol működik a beállítások menüpont is.
(#) gyök2 válasza magneto hozzászólására (») Okt 7, 2011 /

Nem vagy maradi csak szebben néz ki ha magyarul szól hozzám egy program. Én ezt a progit kb. 4 éve vettem és használom. De nekem jobban tetszik hogy minden magyarul van benne. Ezért is fordítottam le magamnak.
(#) mazso1988 hozzászólása Okt 14, 2011 /

Sziasztok
Elnézést de lehet hogy picit hülyeségnek fog hangzani amit kérdezni, szeretnék de van különbség az 5.0 verziók között?
Mert végigolvastam Alkotó fórumtársunk leírását a programhoz, és vannak benne olyan funkciók a leírásban amit én a saját 5.0 programomban sehol sem találtam meg?
(#) magneto válasza mazso1988 hozzászólására (») Okt 14, 2011 /

Szia!
Igen vannak különbségek az 5.0-ás verzión belül is. Ezek főleg hibajavítások. A legújabb patch a 2011.07.21.-es ha jól emlékszem.
(#) Alkotó válasza mazso1988 hozzászólására (») Okt 14, 2011 /

Az sem mindegy melyik verziót olvastad a leírásomból.
A legvégén van egy kis feljegyzés, melyik dátumhoz milyen változás tartozik. Pl. a "thermál-pad", csak bizonyos verziótól van benne.
Legyél konkrétabb, mert a "vannak olyan funkciók" nem mond szinte semmit. Ha elmondod mit nem találsz, akkor pontosan arra kaphatsz választ.
(#) mazso1988 válasza Alkotó hozzászólására (») Okt 14, 2011 /

Szia
Igen pont a thermal-pad funkciót kerestem hogy miként is tudom beolvasztani a gnd pontba olvastam a leírásodban hogy erre 8 féle funkció is létezik persze az újabb verzióban nekem még az alap 5.0 van meg jelenleg.
(#) mazso1988 válasza Alkotó hozzászólására (») Okt 14, 2011 /

És azt szeretném még kérdezni hogy az újj javított verzióhoz működhet az eredetihez tartozó crack?
(#) mazso1988 válasza magneto hozzászólására (») Okt 14, 2011 /

Esetleg tudnál segíteni hogy, hogyan tudom lefrissíteni a már meglévő verziót frissebbre?
Hiába telepítem a patchet utána nem akar elindulni!
Köszönöm előre is.
(#) magneto válasza mazso1988 hozzászólására (») Okt 14, 2011 /

Szia!
Röviden és tömören a tört verziót nem tudod frissíteni. (Csak úgy, ha valaki odaadja neked a már működő frissített layout.exe-t.) De mint mindenre erre is van okosság...! A kulcsszó "sonsivri".
(#) mazso1988 hozzászólása Okt 14, 2011 /

Közben sikerült megoldanom már tudom használni!
Köszönöm szépen mindenkinek az információkat!
(#) pjg hozzászólása Okt 27, 2011 /

Sziasztok. Hogyan tudom törölni a légvezetéket. Nekem valami ákom-bákom üzenet jelenik csak meg ha megnyomom.
(#) Kari55 válasza pjg hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Szia! Próbáld úgy, hogy újra húzod a légvezetékeket.
(#) pjg válasza Kari55 hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Köszi. Úgy van. Közben hajnali fél 5-kor rá is jöttem. No meg másokra is.
(#) hg6dab hozzászólása Nov 1, 2011 /

Sziasztok!

Problémám, hogy routolásnál, akaár kézi, akár auto,
rajzolás után, ha elmozdítok pl. egy IC.-t a vezetősávok nem követik a végpontokat. Mi lehet az oka?
(#) niedziela válasza hg6dab hozzászólására (») Nov 1, 2011 /

Az ok egyszerű, ilyen a program
(#) oreg1965 hozzászólása Nov 4, 2011 /

Sziasztok!

Kellene terveznem egy nyákot, de még számítógéppel soha nem csináltam ilyet. A kapcsolás nem bonya, 3 IC, 6 ellenállás, és 5 csatlakozó, viszont sok vezeték.
Tudtok valami alapvető tanító írást ajánlani abszolút kezdőknek a Sprint Layout 5-höz?

Kösz!

Öreg
(#) pjg válasza oreg1965 hozzászólására (») Nov 4, 2011 /

Alkotó itt van a fórumon. Köszönet neki érte.

Ezt olvasgasd!
(#) Alkotó válasza oreg1965 hozzászólására (») Nov 5, 2011 /

Ha ezt a programot választod, akkor amit PJG ajánlott valóban hasznos lehet, de van már sokkal frissebb változat is belőle amit itt megnézhetsz.
De tudnod kell, ez a program nem fog neked tervezni semmit, csak egy nagyon kényelmes és hasznos rajzolófelületet ad, amivel lerajzolhatod amit "fejből" megtervezel. Sokan ezért kedvelik, mások meg ezért nem szeretik.l
(#) shield válasza magneto hozzászólására (») Nov 5, 2011 /

Biztos hogy most is van? A gugli nekem most nem hozott szerencsét. Sajnos.
Hova tűnt "sonsivri"?
(#) vicsys válasza shield hozzászólására (») Nov 5, 2011 /

Per pillanat nálam is hiánycikk. Egyébként megy.
(#) storm hozzászólása Nov 5, 2011 /

Sziasztok!
Van valakinek 100µF-os SMD kondihoz makrója? Valami hasonlóhoz kellene:Bővebben: Link
(#) shield válasza vicsys hozzászólására (») Nov 5, 2011 /

Remélem rövid idejű lesz a hiány.
(#) pcroland válasza storm hozzászólására (») Nov 5, 2011 /

Szia! Ez Vicsys Impulzus számlálójából való makró. Tuti jó. A forr szemek szélesre vannak megcsinálva.
(#) pepe091 hozzászólása Nov 12, 2011 /

Üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy alapból van e a programban 2es sorkapocs, vagy csak nem találom?

Viszont ha van valakinek akkor legyen szíves feltenni egy makrót.

Köszönöm előre is!
(#) san398 válasza pepe091 hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Itt megtalálod: Bővebben: Link
Következő: »»   59 / 213
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem