Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Az a baj, hogy nem "vetted", hanem "eltulajdonítottad" -nem jut eszembe jobb szó-.
És sajnos a PCB által hekkelt magyarításba valóban van egy kis hiba. Olvass vissza, itt már sokszor ki lett ez tárgyalva.
Köszönöm a gyors választ!
Igen, valószínűleg így kellett volna írnom: "beszereztem". Egyszerűen nem tudom megérteni ezt a magyarítás mizériát, már nem ez az első program (volt már más felhasználói és játék is), aminek így vagy úgy, de el van ... a fordítása...
Ajándék lónak ne nézd a fogát, ha törvényes módon szerzed meg a programot, ugyan ott találsz olyan fordítást is ami 100% működik, (nekem is onnan van) csak te azt ezek szerint nem tudod használni......
Szia !
Te hol találtál magyarítást a progihoz? Nekem legális, vásárolt példányom van. Folyamatosan nézem az Abakom honlapját is. Magyarítást is kerestem hozzá de a feltörten kívülin én nem találtam mást. Ezért kénytelen voltam magamnak lefordítani, de sajnos nem lett 100% os a siker.
Lehet én vagyok maradi, vagy inkább túlzottan minimalista, de miért van egyáltalán szükség a magyarításra?! Mi az a menüpont, amit nem lehet tudni, és szükség van a magyar változatra? Egy OrCAD tudású programnál szükségel lehet rá, de egy Sprint Layout-ban??? Maga ez egész program hihetetlenül egyszerű. Alkotó fórumtársunk után azt is mondhatnám, hogy egy speciális rajzolóprogram inkább, mint tervező... (Most lehet, hogy sokakat magamra haragítottam ezzel.... )
Ezt a változatot én is megtaláltam, de azt hittem hogy egy újabb verzó van valahol ahol működik a beállítások menüpont is.
Nem vagy maradi csak szebben néz ki ha magyarul szól hozzám egy program. Én ezt a progit kb. 4 éve vettem és használom. De nekem jobban tetszik hogy minden magyarul van benne. Ezért is fordítottam le magamnak.
Sziasztok
Elnézést de lehet hogy picit hülyeségnek fog hangzani amit kérdezni, szeretnék de van különbség az 5.0 verziók között? Mert végigolvastam Alkotó fórumtársunk leírását a programhoz, és vannak benne olyan funkciók a leírásban amit én a saját 5.0 programomban sehol sem találtam meg?
Szia!
Igen vannak különbségek az 5.0-ás verzión belül is. Ezek főleg hibajavítások. A legújabb patch a 2011.07.21.-es ha jól emlékszem.
Az sem mindegy melyik verziót olvastad a leírásomból.
A legvégén van egy kis feljegyzés, melyik dátumhoz milyen változás tartozik. Pl. a "thermál-pad", csak bizonyos verziótól van benne. Legyél konkrétabb, mert a "vannak olyan funkciók" nem mond szinte semmit. Ha elmondod mit nem találsz, akkor pontosan arra kaphatsz választ.
Szia
Igen pont a thermal-pad funkciót kerestem hogy miként is tudom beolvasztani a gnd pontba olvastam a leírásodban hogy erre 8 féle funkció is létezik persze az újabb verzióban nekem még az alap 5.0 van meg jelenleg.
És azt szeretném még kérdezni hogy az újj javított verzióhoz működhet az eredetihez tartozó crack?
Esetleg tudnál segíteni hogy, hogyan tudom lefrissíteni a már meglévő verziót frissebbre?
Hiába telepítem a patchet utána nem akar elindulni! Köszönöm előre is.
Szia!
Röviden és tömören a tört verziót nem tudod frissíteni. (Csak úgy, ha valaki odaadja neked a már működő frissített layout.exe-t.) De mint mindenre erre is van okosság...! A kulcsszó "sonsivri".
Közben sikerült megoldanom már tudom használni!
Köszönöm szépen mindenkinek az információkat!
Sziasztok. Hogyan tudom törölni a légvezetéket. Nekem valami ákom-bákom üzenet jelenik csak meg ha megnyomom.
Szia! Próbáld úgy, hogy újra húzod a légvezetékeket.
Köszi. Úgy van. Közben hajnali fél 5-kor rá is jöttem. No meg másokra is.
Sziasztok!
Problémám, hogy routolásnál, akaár kézi, akár auto, rajzolás után, ha elmozdítok pl. egy IC.-t a vezetősávok nem követik a végpontokat. Mi lehet az oka?
Sziasztok!
Kellene terveznem egy nyákot, de még számítógéppel soha nem csináltam ilyet. A kapcsolás nem bonya, 3 IC, 6 ellenállás, és 5 csatlakozó, viszont sok vezeték. Tudtok valami alapvető tanító írást ajánlani abszolút kezdőknek a Sprint Layout 5-höz? Kösz! Öreg
Ha ezt a programot választod, akkor amit PJG ajánlott valóban hasznos lehet, de van már sokkal frissebb változat is belőle amit itt megnézhetsz.
De tudnod kell, ez a program nem fog neked tervezni semmit, csak egy nagyon kényelmes és hasznos rajzolófelületet ad, amivel lerajzolhatod amit "fejből" megtervezel. Sokan ezért kedvelik, mások meg ezért nem szeretik.l
Biztos hogy most is van? A gugli nekem most nem hozott szerencsét. Sajnos.
Hova tűnt "sonsivri"?
Per pillanat nálam is hiánycikk. Egyébként megy.
Sziasztok!
Van valakinek 100µF-os SMD kondihoz makrója? Valami hasonlóhoz kellene:Bővebben: Link
Szia! Ez Vicsys Impulzus számlálójából való makró. Tuti jó. A forr szemek szélesre vannak megcsinálva.
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy alapból van e a programban 2es sorkapocs, vagy csak nem találom? Viszont ha van valakinek akkor legyen szíves feltenni egy makrót. Köszönöm előre is!
Itt megtalálod: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |