Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Úgy sajnálom azokat az embereket, akik 120-160 ezer Ft-okért vesznek maguknak okostelefont... (nem irónia, tényleg sajnálom őket)
Ha nekik ez kell Én inkább megcsinálom a B-s jogsit aztán veszek egy autót :hide: :hide:
Jó, egyetértek Nekem ilyen masinám van. Az egyetlen ami hibádzik belőle a dupla sim-es dolog...
Én pedig ilyet. 6 éves, de bírja még a kicsi. Igaz csúnya a külleme, de az enyém.. Bővebben: Link
Nekem még csak fél éves De szeretem mert van benne minden jó. Pl Wifi
Ebben még a WAP is gagyi, meg még sms sem megy el mindig..
Ez sem rossz. SMS meg híváson kívül úgy se kell másra, nem igaz? Én max zenét hallgatnék, ha bírnék..
Nekünk van még tégla Nokiánk, az a 3410... De volt régebbi is , csak szétvertem. : D
Én egy 2 évess el büszkélkedhetek Az enyém ilyen. A félreértések elkerülése végett egy "odanyúlós" .
UI: én is nokia 3210-el kezdtem az ipart ^^. Idézet: Megszállott gyűjtők lehettek „Nekünk van még tégla Nokiánk, az a 3410.”
Nem ! Csak ami még nem kuka, azt elhasználjuk. Volt már itt minden..
Hogyan lehet elhasználni azt a téglát?
Van benne egy m.o.-i kártya. Azaz 1 éve váltottunk, és most a tesóm használja a tégla Nokiát arra, hogy abba legyen a szerb kártya, a simis telójába meg a m.o.-i..
Szépen, használod. Én a sajátomat a múltkor az asztalról lesöpörtem és elment a kijelzője (betört az LCD, nem a védője).
Év elején vettem egy "okostelefont" feltétel volt az SMS és hívás, havi forgalom minimális; wifi, és NAGY felbontású kijelző. Valamint zsebbe tudjam tenni (ne 5"os legyen), normális ár. Azóta elégedetten használom, pár apróságot finomítanom kell, de amire kell arra jó. Teljes nettezés megvan, youtube is ha kell. Átlátom a teljes weboldalt, ha pixelre van igazítva, szép a képe (nem mosott). Irodacsomag szintén nem probléma. Navigáció, semmi gond. Zenelejátszás, ma már alap. Rádió nincs benne de kit érdekel, úgy is nehéz normális adót találni. Kell még kerítenem rá egy külső wifi antennát, és hibátlan lesz. Ha kell tűrhető képeket tudok vele készíteni. Ha nem fotózni megyek és mégis kell valami akkor megfelel. DSLRt cipelek különben, elég magasra van rakva a labda. Nekem egyértelműen megérte. Tudom, hogy az árából egy alsóközépkategóriás laptoppot vehettem volna, de azt nem cipelhetem naponta magammal a buszon. Idézet: „Tudom, hogy az árából egy alsóközépkategóriás laptoppot vehettem volna, de azt nem cipelhetem naponta magammal a buszon.” Miért nem 20-25 éve a kofferes mobilt is vitték magukkal az "emberek" Bővebben: Link
Az "tégla Nokia"? Ez tégla Nokia: Nokia 2010
Ennek a képnek olyan a minősége, mint a jó öreg WIN95-ön, ami a 32BIT-tet nem kezelte, természetesen az enyém még a 16-ot is alig.. Sőőt... Én még abban a korban nőttem fel, hogy : "Most már kikapcsolhatja a számítógépet ", narancssárga felirat, meg a régi feelinges sz.gépek. Megvan még az 5tonnás laptop, a WIN95-el, a másik Pentium 2es gépet odaadtuk a rászorulóknak, tehát most meg ez a jó öreg vackom van 1,6-os Sempronnal, 128mb-es AGP Atival, 768 M rammal..
Gyááá! Filipsz akku? Az igen ! Nekünk is volt Alcatelünk, olyan őskövület, 0,5x2cm-s kijelzővel.. Meg BOSCH telót is kaptam..
Kajakra, ez volt a BOSCH ! Bővebben: Link ALCATEL meg ez ! :bummafejbe: Bővebben: Link
Idézet: „Én még abban a korban nőttem fel, hogy : "Most már kikapcsolhatja a számítógépet ", narancssárga felirat, meg” Én meg abban amikor magnókazettáról töltöttem be a programokat ismerős C64 gépén mert nekünk nem volt. Aztán lett... Magnókazetta, 5" floppy majd apám elcserélte egy 286-os gépre. Húúú, de utáltam miatta. a C64-en jobb játékok voltak. Persz az is mókás volt mikor a magnóba az Ossian kazetta helyett egy c64 kazit tettem és full hangerőn bekapcsoltam. Na ott lehet, hogy hallottam még a 25 kHz-et.
Jujj. Hát én is SEGA játékot játszottam emulátorral a P1-en, meg Super Marioztam, tetris-eztem, meg satöbbi. Nem volt Call Off Duty...
De a "pályafutásom" ott kezdődött, hogy a Paint-ben rajzoltam. Az első gép egy SIEMENS laptop volt a háznál, 2002 körül, vagy picit előtte, mikor én durván 6 éves voltam.
Bárcsak annyi dős lennék mint te... Mennyi mindent másként csinálnék....
Vagy maradnék ilyen hülye mint most
Mit csinálnál? Amúgy meg miért lennél hülye? Szerintem nem vagy az, max akaratos ! Mindig el akarsz mindent érni az elképzelésed szerint, ami nem rossz ! Sőt!
Ha az ember nagyon oda van sokmindenre képes és érdekes dolgotak talál:
Bővebben: Link Én az ilyentől pók szindrómát kapok. Vagyis falramászom.
RC kamion.. Én jó úton haladok az RC-zésben ez elég komoly masina, öszkerék hajtás, olajos lengéscsillapítók, kardán hajtás stb stb
Igy mulik el a vilag dicsosege: devu monitor mint a hullamtoro szerves resze.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |