Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1731 / 3599
(#) karesz01 hozzászólása Nov 6, 2011 /

Lezajlott egy kemény év a mezőgazdaságban.
A kis cég ahol dolgozom ennek szerves részét alkotja és lám meg is lett az eredménye.OMÉK Gépesítési Díj
(#) zenetom válasza hibbantpasi hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Csöppet lement az útról.
(#) hibbantpasi válasza zenetom hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Nem ment az le...csak nem volt arrafelé út
(#) zenetom válasza hibbantpasi hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Ez sem rossz megközelítés.
(#) pucuka válasza zenetom hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Arra Bamako felé a sivatagban nemigen van út, vagy inkább bármerre van
(#) Ricsi89 válasza pucuka hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Arra megy az út, amerre a sofőr akarja.
(#) Norberto hozzászólása Nov 6, 2011 /

Gmail ugye nem csak mifelénk szórakozik pár napja?
(#) Firefighter1 hozzászólása Nov 7, 2011 /

Sziasztok,
Egy kérdés... hogy tudom kilistázni a hozzászólásaimat? Anno már sikerült valaki megmutatta, de elfelejtettem! ha tud valaki segíteni azt szívesen venném.
Köszönöm
(#) zenetom válasza Firefighter1 hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

Keresőbe beírod: "*user:Firefighter1", a "A keresés módja" "Hozzászólásokban" legyen.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 7, 2011 /

Sziasztok.

Valaki tud egy megbízható e-mail kliensprogramot ajánlani, ami lehetőleg még biztonságos is?

Az óutlóckekszpressz nálam nem nyertes.
(#) Viktor92 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

Thunderbird? Évek óta használom, nekem bevált.
(#) PIC válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

Szia!

"The Bat!"

Szerény véleményem szerint a legjobb e-mail kliens. Több fiókot is kezel IMAP-ot is tud, ezáltal akár percenként is lekérdezheti a fiókodat, hogy jött e valami, és biztonságos is! Merem ajánlani.
(#) _ampervadasz_ válasza PIC hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

Szia.
Jelen esetben, ofisz 2003 -al rendelkezek, annak az outlokjával nem vagyok megbarátkozva de lehet kénytelen leszek.

Van egy álláslehetőség és azért lenne fontos.
(#) KTobi válasza PIC hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

Kellett a több fiók kezelése, az első ingyenes működő program amit találtam az Opera. E-mail kliensnek jól működik, másra nem használom.
(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

Én is a 2003-asotutlokot használom, de minden felesleges hülyeséget beleraktak, amire szükség van, az meg el van rejtve, vagy benne sincs.
(#) BarnaPili válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

Szia!
A "Tündérbird " nekem is bevált.Könnyű a használata,szerintem próbáld ki.
(#) vicsys válasza BarnaPili hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

A tündérbördre azért váltottam, mert az ingyenes mozbackup progival, egylépésben lehet menteni a firekox és tündérbörd teljes beállítását és másik oprendszer/gép/új telepítés alatt, egy kattintással azonnal visszaállítható. A kitekintő gyorsvonat (outlook express) alatt ugyanez már sokkal bonyolultabb.
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

Na cikk cikk is van róla, Ráadásul a kép is jobb mint amit én csináltam
(#) janikukac válasza Gafly hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

Erre aztán van pénze az országnak, de , hogy a szegényeknek inkább karácsony táján adjanak, na arra nincs ! Az ilyen szánalmas. :bummafejbe:
(#) Gafly válasza janikukac hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

Annyira nem nem kerül ám sokba:
Idézet:
„?Vizsgáltuk már egy ideje, hogy vajon létezhet-e olyan forma, amely a meglévő, szabványos oszlopelemek felhasználásával létrehozható. Az alakzat kérdésén túlmenően természetesen hosszadalmasan vizsgáltuk a statikai megfelelőséget is, azért, hogy a magyar villamosenergia-rendszer ellátásbiztonsága még véletlenül se kerülhessen veszélybe. És természetesen említenem kell a nagyon szigorú hatósági engedélyezési eljárást is, amelyen ezek az oszlopok sikeresen megfeleltek." ? nyilatkozta Tari Gábor, a MAVIR ZRt. vezérigazgatója.”

Mondjuk én is csináltam már sámlit távvezeték szigetelőből, valahol az is pazarlás
(#) KTobi válasza janikukac hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

No de nem véletlenek azok az unalmas formák. Bevált egyszerű felépítés, letesztelt. Ezekre a statikát kiszámolni, hát inkább ne nekem kelljen.
(#) vicsys válasza Gafly hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

Mások meg a (nagyfeszültségű) vezetékből, hulladék fémet "csinálnak." Szerintem nem rossz a kezdeményezés, de most valahogy a szívem Janikukac hozzászólása felé húz.
(#) Gafly válasza vicsys hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

Na ha már off-ban vagyunk: Amit idéztem (a szabványos idézet funkcióval), miért van kérdőjel. Ez bug vagy feature?
(#) Norberto válasza Gafly hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

Karakterkódolási hiba. Ha megnézed, mindkettő kérdőjel helyére pont a kötőjel passzolna. :yes:

Pontosabban nem hiba, csak nem egyezik a dekódoló beállítása - a böngészőé - az iromány keletkezési körülményekor beállított kódolással.
(#) vicsys válasza Gafly hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

Gondolom, mert az elején lévő macskaköröm is belekerült és az olyan karakter amit csak joker (?) karakterrel lehet helyettesíteni. Vagy valami.
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Nov 7, 2011 /

Valaki még is mellettem áll. Ennek örülök.

Azám: Valaki csinált már pólót úgy, hogy T-Shirt transfer papírt vasalt rá? Hol kapható ilyen lap jutányosan? )
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Nov 8, 2011 /

Csináltam már pólót, de nem fóliával...Bővebben: Link
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Nov 8, 2011 /

Hmm, szép !
Hogyan készítetted? De ezt ugye házilag?
(#) bankimajki hozzászólása Nov 8, 2011 /

Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy ti mit tennétek ha Vaterán egy aukción nem kapnád meg a terméket 2 hónap után sem. (Röviden: 2 hónapja átutaltam az összeget. 24XXX Ft. A terméket az eladó (vaterapecs) mindig külföldről rendeli és úgy állapodtunk meg az elején hogy egyből hozzám jön a cucc. 14db Li-ion celláról beszélünk.) Az összeget átutaltam elvileg megrendelte, de még mindig semmi hír az akkukról. Azóta több levelet is váltottunk ez ügyben és a legutóbbinál már a Magyar postánál is érdeklődtünk. Írtam neki egy emailt, hogy akkor hogyan rendezzük a dolgot, de erre meg nem válaszolt. (Ilyen esetben a vaterát értesítsem elsőnek, vagy egyből rendőrségi ügyet csináljak belőle? Vagy esetleg még várjak? (A levelezésünk megvan, az összeg átutalását a bankkal tudom igazoltatni.)
(#) nedudgi válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 8, 2011 /

A Vaterát nem ismerem, az eBay mintája nyomán mindenképpen megnézném, van-e valamilyen határidő a Vatera bevonására.
Következő: »»   1731 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem