Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Lezajlott egy kemény év a mezőgazdaságban.
A kis cég ahol dolgozom ennek szerves részét alkotja és lám meg is lett az eredménye.OMÉK Gépesítési Díj
Csöppet lement az útról.
Nem ment az le...csak nem volt arrafelé út
Ez sem rossz megközelítés.
Arra Bamako felé a sivatagban nemigen van út, vagy inkább bármerre van
Sziasztok,
Egy kérdés... hogy tudom kilistázni a hozzászólásaimat? Anno már sikerült valaki megmutatta, de elfelejtettem! ha tud valaki segíteni azt szívesen venném. Köszönöm
Keresőbe beírod: "*user:Firefighter1", a "A keresés módja" "Hozzászólásokban" legyen.
Sziasztok.
Valaki tud egy megbízható e-mail kliensprogramot ajánlani, ami lehetőleg még biztonságos is? Az óutlóckekszpressz nálam nem nyertes.
Thunderbird? Évek óta használom, nekem bevált.
Szia!
"The Bat!" Szerény véleményem szerint a legjobb e-mail kliens. Több fiókot is kezel IMAP-ot is tud, ezáltal akár percenként is lekérdezheti a fiókodat, hogy jött e valami, és biztonságos is! Merem ajánlani.
Szia.
Jelen esetben, ofisz 2003 -al rendelkezek, annak az outlokjával nem vagyok megbarátkozva de lehet kénytelen leszek. Van egy álláslehetőség és azért lenne fontos.
Kellett a több fiók kezelése, az első ingyenes működő program amit találtam az Opera. E-mail kliensnek jól működik, másra nem használom.
Én is a 2003-asotutlokot használom, de minden felesleges hülyeséget beleraktak, amire szükség van, az meg el van rejtve, vagy benne sincs.
Szia!
A "Tündérbird " nekem is bevált.Könnyű a használata,szerintem próbáld ki.
A tündérbördre azért váltottam, mert az ingyenes mozbackup progival, egylépésben lehet menteni a firekox és tündérbörd teljes beállítását és másik oprendszer/gép/új telepítés alatt, egy kattintással azonnal visszaállítható. A kitekintő gyorsvonat (outlook express) alatt ugyanez már sokkal bonyolultabb.
Na cikk cikk is van róla, Ráadásul a kép is jobb mint amit én csináltam
Erre aztán van pénze az országnak, de , hogy a szegényeknek inkább karácsony táján adjanak, na arra nincs ! Az ilyen szánalmas. :bummafejbe:
Annyira nem nem kerül ám sokba:
Idézet: „?Vizsgáltuk már egy ideje, hogy vajon létezhet-e olyan forma, amely a meglévő, szabványos oszlopelemek felhasználásával létrehozható. Az alakzat kérdésén túlmenően természetesen hosszadalmasan vizsgáltuk a statikai megfelelőséget is, azért, hogy a magyar villamosenergia-rendszer ellátásbiztonsága még véletlenül se kerülhessen veszélybe. És természetesen említenem kell a nagyon szigorú hatósági engedélyezési eljárást is, amelyen ezek az oszlopok sikeresen megfeleltek." ? nyilatkozta Tari Gábor, a MAVIR ZRt. vezérigazgatója.” Mondjuk én is csináltam már sámlit távvezeték szigetelőből, valahol az is pazarlás
No de nem véletlenek azok az unalmas formák. Bevált egyszerű felépítés, letesztelt. Ezekre a statikát kiszámolni, hát inkább ne nekem kelljen.
Mások meg a (nagyfeszültségű) vezetékből, hulladék fémet "csinálnak." Szerintem nem rossz a kezdeményezés, de most valahogy a szívem Janikukac hozzászólása felé húz.
Na ha már off-ban vagyunk: Amit idéztem (a szabványos idézet funkcióval), miért van kérdőjel. Ez bug vagy feature?
Karakterkódolási hiba. Ha megnézed, mindkettő kérdőjel helyére pont a kötőjel passzolna. :yes:
Pontosabban nem hiba, csak nem egyezik a dekódoló beállítása - a böngészőé - az iromány keletkezési körülményekor beállított kódolással.
Gondolom, mert az elején lévő macskaköröm is belekerült és az olyan karakter amit csak joker (?) karakterrel lehet helyettesíteni. Vagy valami.
Valaki még is mellettem áll. Ennek örülök.
Azám: Valaki csinált már pólót úgy, hogy T-Shirt transfer papírt vasalt rá? Hol kapható ilyen lap jutányosan? )
Csináltam már pólót, de nem fóliával...Bővebben: Link
Hmm, szép !
Hogyan készítetted? De ezt ugye házilag?
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy ti mit tennétek ha Vaterán egy aukción nem kapnád meg a terméket 2 hónap után sem. (Röviden: 2 hónapja átutaltam az összeget. 24XXX Ft. A terméket az eladó (vaterapecs) mindig külföldről rendeli és úgy állapodtunk meg az elején hogy egyből hozzám jön a cucc. 14db Li-ion celláról beszélünk.) Az összeget átutaltam elvileg megrendelte, de még mindig semmi hír az akkukról. Azóta több levelet is váltottunk ez ügyben és a legutóbbinál már a Magyar postánál is érdeklődtünk. Írtam neki egy emailt, hogy akkor hogyan rendezzük a dolgot, de erre meg nem válaszolt. (Ilyen esetben a vaterát értesítsem elsőnek, vagy egyből rendőrségi ügyet csináljak belőle? Vagy esetleg még várjak? (A levelezésünk megvan, az összeg átutalását a bankkal tudom igazoltatni.)
A Vaterát nem ismerem, az eBay mintája nyomán mindenképpen megnézném, van-e valamilyen határidő a Vatera bevonására.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |