Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Lapozás: OK   60 / 213
(#) pepe091 válasza san398 hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Köszönöm!!!
(#) misi93 hozzászólása Nov 12, 2011 /

Sziasztok! Olyan problémám van, hogy néha tudok 1mm-es betűt "írni", de legtöbbször csak 1,5mm a legkisebb amit enged. Ez miért lehet? Köszönöm.
(#) vicsys válasza misi93 hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Ha nincs options menü general settings-ed, akkor a tört verzió miatt.
(#) brato válasza misi93 hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Az options menüben a generál settings-nél vedd ki a pipát a limit text height elől.
(#) misi93 válasza vicsys hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Köszönöm! Sajnos tört a progi és nem jön be a beállítások menü, de azért köszönöm.
(#) niedziela válasza misi93 hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Nem baj ha nem jön be, program könyvtárába van a
Layout50.ini azt megnyitod szerkesztésre, megkeresed a SchrifthoeheBegrenzen=1 és átírod =0-ra, azt annyi.
Vagy egyszerűen elindítod a normál demo layout50.exe-t és akkor működik az options, ott is át lehet írni....
(#) misi93 válasza niedziela hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Köszi! Ezt ki is próbálom
(#) misi93 válasza niedziela hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Ez nem jött be de köszi.
(#) Alkotó válasza (») Nov 15, 2011 /

- Rajzold le, az a legjobb megoldás.
- Írok erről (is) a leírásomban. A vonatkozó részt mellékeltem.

szöveg.JPG

(#) ha9pi.feri hozzászólása Nov 17, 2011 /

Üdv!
Szeretnék segítséget kérni nyák rajz nyomtatásban. Itt van egy pdf fájl, de nem tudom a helyes méretre kinyomtatni, ha kikapcsolom az oldal méretezést, akkor is nagyobbat nyomtat.
Kösz előre is.
Feri
(#) Alkotó válasza ha9pi.feri hozzászólására (») Nov 17, 2011 /

A "pdf" nem méretez. Egyszerűen nem tud olyat csinálni. Viszont az a program, amiből csináltad a pdf-et, az már valószínűleg tud, és azért nem jó nálad az arány, mert a pdf készítésekor a létrehozó program már elmanipulált valamit.
Másik gyakori hiba, mikor a dolog nem pdf-nek indul, hanem valamilyen képfájl, és utána ebből jön létre egy-két konverzióval a pdf formátum. Itt megint az van, hogy ha az alapképfájl nem volt jó, akkor a belőle keletkező pdf se lesz jó méretű.
Ha nincs meg a forrás, de tudod a helyes méretet, akkor alakítsd képpé a PDF-edet, azt méretezd úgy hogy jó legyen, majd ezután ujra pdf-be. Sajnos a konverziókat nem mindig egyszerű érezhető minőségromlás nélkül megcsinálni.
(#) ha9pi.feri válasza Alkotó hozzászólására (») Nov 17, 2011 /

Szia!
Kösz a gyors választ. Az eredeti Adobe Reader volt, azt nem lehet másolni képet, ha kinyomtattam közvetlen, akkor nagyobb lett kb 10 mm-rel, ha pedig PDF Creatorral kb 20 mm-rel. Megpróbálok képet csinálni belőle, eddig még nem sikerült. Az az érdekes, hogy ezt már sokan elkészítették.
(#) niedziela válasza misi93 hozzászólására (») Nov 17, 2011 /

Idézet:
„Ez nem jött be de köszi.”

Akkor valamit nem jól csináltál.
(#) misi93 válasza niedziela hozzászólására (») Nov 17, 2011 /

Hát azon kívül, hogy először nem engedte, és át kellet helyeznem máshova, hogy átírhassam, és vissza raktam a helyére azon kívül semmi nem volt ugyanúgy 1,5mm a legkisebb...
(#) niedziela válasza misi93 hozzászólására (») Nov 17, 2011 /

Próbáld meg akkor átírni mikor nem fut a program, aztán indítsd el
(#) rockersrac hozzászólása Nov 18, 2011 /

Sziasztok! Most kezdtem el használni a sprint layout 5.0 verzióját, és nem nagyon értek még a nyáktervezéshez, viszont szükségem lenne szombatra egy octal foglalat makrojára! Tud valaki ilyet csinálni nekem? :hide: Előre is köszönöm!
(#) san398 válasza rockersrac hozzászólására (») Nov 18, 2011 /

Options-Footprint wizard menüpontban gyorsan megtudod csinálni a mellékelt kép alapján.

Snap1.jpg

(#) CHZ válasza rockersrac hozzászólására (») Nov 18, 2011 /

Ezeket használom.
(#) Gránátalma hozzászólása Nov 18, 2011 /

hali, egy gyors kérdés.
Hogyan tudok hőcsapdás PAD-et tenni sprintben?
(#) rockersrac válasza CHZ hozzászólására (») Nov 19, 2011 /

Köszönöm szépen!
(#) Dániel X hozzászólása Nov 19, 2011 /

Üdv!
3,5 mm es nyákba ültethető kapcsolós jack aljzat makrójára lenen szükségem. Van valakinek?
(#) niedziela válasza Dániel X hozzászólására (») Nov 19, 2011 /

Vedd a kezedbe az alkatrészt, mérd meg a lábak pozícióját, tegyél le annyi PAD-t amennyi kell, kerítsd körbe, mentsd el makrónak és kész.
Ha ezt nem sikerül megoldanod, akkor mást sem.
(#) misi93 válasza niedziela hozzászólására (») Nov 19, 2011 /

OK, de szerintem nem futott a progi de majd kipróbálom köszi.
(#) Dániel X válasza niedziela hozzászólására (») Nov 20, 2011 /

Hát az lesz...
(#) Alkotó válasza Dániel X hozzászólására (») Nov 20, 2011 /

Hidd el, ez nem gonoszság, hanem a valóban jó módszer. Bármit le lehet rajzolni (nagyjából, mert azért vannak rafinált geometriák), aminek tudod a méreteit.
(#) Dániel X válasza Alkotó hozzászólására (») Nov 20, 2011 /

Tudom, és értem csak gondoltam valakinek már kellet. A napokban meglesz és felrakom majd ide.
(#) pittyu2 hozzászólása Nov 21, 2011 /

Hali. Áramkört terveznék Atmega 328 IC vel de a makróban nem találok TQFP 32 lábút. Tud valaki segíteni. ?
(#) san398 válasza pittyu2 hozzászólására (») Nov 21, 2011 / 1

Tessék itt megtalálod: Bővebben: Link
Lassan átmegyünk makrót kunyerálok témába. Ajánlom mindenkinek az Abacom oldaláról letölthető makrókat: Bővebben: Link
(#) pittyu2 válasza san398 hozzászólására (») Nov 21, 2011 /

Köszönöm.
(#) aulac hozzászólása Nov 28, 2011 /

Sziasztok.
Meg tudnátok mondani miért nem működik a "Beállítások" menüpont a programomban?
Layout5 HU verzió.
Hiába kattintok rá semmi sem történik.
Következő: »»   60 / 213
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem