Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Gondoljátok, hogy én a TV-n néztem. Eddig még azt sem tudtam, hogy létezik. :pirul:
Öten.
Szerk. Illetve én elég sokat nézem a TV-t mert olyan helyen van, de nincs bekapcsolva. Nah meg, pont egy TV gyárban dolgozom.
Sajnos ezzel is csak pénzt akarnak kaszálni. Ezért aztán lehetetlen. :no:
Egyre többen vagyunk, alapítsunk médiaellenes klubbot! :gumicsirke:
Én macska házikót csináltam a tévéből. Ezt jobban elnézegetem.
Ez jó ötlet. Nálunk sincs a cicáknak háza.
Tv-t én sem nézek 3 éve helyette millió dolgot lehet csinálni, pl horgászni. Ma sikerült egy 4 kg-os süllőt ( fogast) fognom kép majd holnap készül világosban.
Na végre valami jó hír is itt ebben az apályos idöszakban mert már a Sajóban a halakat mesterségesen fogják lélegeztetni!? Legalább még te megmentetted őket a megfulladástól.
Ezt a zenét annyira szívesen meghallgatnám élőben, élőzenekarral, isssszonyat jó lehet... Bővebben: Link
(mondjuk a 4 perc körüli/utáni része szerintem nem illik bele a zenei összképbe...) Nem tudja véletlenül valaki a szám címét?
Sajnos a midomi sem boldogult vele... Bővebben: Link
Kész. Elment tőle majdnem minden életkedvem.
Nem azért, mert nincs ilyenem, hanem..... leírhatatlan.
Szia!
Jó tudni, hogy itt vagy! És íme itt HAL.
Szép jószág. Ilyet csak ritkán látni. A boltban többnyire csak ponty van. :yes:
Sziasztok!
Bevallom, hogy kicsit megdöbbentem, amikor láttam, hogy több, mint 1000000 hozzászólás van a fórumon. Mindez 6 év alatt! Gratulálok! Tudom, hogy már rég meg volt az 1000000. hozzászólás, de nekem csak most tűnt föl. Üdv! Balázs
Mondom hogy ott kell tartani a 2012 EHET-et
Csak tengeri, de abbol sem sok.
De olajos sem nagyon van...
Meglehetne oldani. Csak a pestieknek messze van. Erről azt kell tudni, hogy Poroszlón aki nem falubeli az mind pesti.
Ami van abban is több az olaj mint a hal. Már évek óta nem is igen veszek.
Ha a poroszlóiaknak nincs messze a pesti találkozó, akkor fordítva sem illene, hogy gondot okozzon. :yes:
Nem is olyan könnyű ezt egy résztvevőnek megszerveznie. Nekem elhiheted (nem azért, mert távoli vagyok - speciel én bárhova képes vagyok elmenni, bármilyen módon, ahogy a találkozóra idén is biciklivel mentem), hanem mert tapasztaltam az egészet körülölelő helyzetet 3 évig
Érdemes lenne ide látogatni mert van látni való bőven, pl:
a most épülő Ökocentrum. A He találkozóval két naposra is lehetne tervezni.
No de ki szervezze meg, ha nem a résztvevők? Szerintem például nagy hoho elég talpraesett. Nem hiszem, hogy gondot okozna neki, persze csak ha van hozzá kedve.
Szép fogás, az elkövetkező időben is görbüljön!
Idézet: „No de ki szervezze meg, ha nem a résztvevők?” Hát az eljutást nyilván mindenki csak önmagának szervezheti meg (távolság, pénz, többiek útvonalának függvényében). A további (helyszíni) szervezkedést meg másra bízni nagy merészség, mint a "szervezők csoportjára". |
Bejelentkezés
Hirdetés |