Fórum témák
» Több friss téma |
A Vörösmarty utcában, az Incomp-nál láttam a héten, de árat - sajna - nem tudok mondani. Az viszont tuti, hogy konrádéknál mindenhol olcsóbb!
Szerintem egyszerűbb, ha megkeresel egy pösti embört, és megkéred szépen, hogy ha arra jár, vegye meg neked és postázza el a vételár fejében...ez a legegyszerűbb módszer, és elég jól bevált
Szia, Te tudsz valahol a Conrádosnál olcsóbban ilyen dugaszolós panelt?Hol? Milyen áron?Előre is köszi.
Conrad-osnál szinte mindenhol olcsóbb...
Pl. a legegyszerűbb a Lomex-et említeni...vagy akár az In-Comp-ot :yes:
Ez a 19mm milyen szabvány?
Mert már máshol is beleakadtam. Pl. Conradban lehet kapni 19mm banándugós rövidzárat. (Néha kell, lásd sokoldalú tápegység távérintkezői) Körbekerestem a netet, hátha ausztriából rendelve olcsóbb. De nem. Ott még a postaköltség nélkül is drágább. Mondjuk én az EIC-108-as panelt keresgettem. EGyébként Taiwani a gyártó.
Én itt sopronban 1000 ft-ért tudok próbapanelt szerezni. Ha kell valakinek póstán szívesen feldobok egyet-kettőt. Ha érdekel írj privátban.
Én most 700-ért vettem egy ugyan akkorát mint a cikkeimben látszik. Kevés a három próbapanel, annyi projectem fut párhuzamosan
Bocs emberek. Én álltalában árban a Conrad-hoz igazodom mert nálunk is nagyjából annyiba kerülnek a cuccok. Ezért sajna nem tudom hogy máshol mennyi
A hqvideo-nál is van Bővebben: Link
Nem univnyákról beszélünk hanem próbapanelről...
Üdv, én is 1 boldog tulajdonosa vagyok 1 nagyon kis méretű duginyáknak, nagyonhasznosnak találom. Találtam ezt az oldalt...érdekes... "dont use nylon breadboard". Azt írja hogy sok zavart okoz az áramkörben a "nejlon próbapanel" amit eddig nem tapasztaltam..
Mit gondoltok róla? Dobjuk ki a kukába a paneljainkat?
Okozhat zavart, ez igaz, de azért annyira nem veszedelmes a helyzet, hog yki kellene dobni az összes próbapanelt.
Lennél szíves leírni, hogy hol vetted?
És olyan, amilyeneket --itt-- említettem, mert akkor óriási az árkülönbség.
Ez engem is érdekelne! Épp tegnap vettem egyet a Lomexben 1500Ft-ért.
Hátha kerül ebből az olcsóból is a Topi bazárba
Szerintem is igaz lehet. Egyik első próbálkozásként egy 555-öst és infra vevőt építgetek ezen, de olyan zavarokat kapok, amiket szerintem ez okozhat. Minden mást kizártam. Megépítem majd "rendesen" és ha úgy hibátlanul működik, akkor tuti a próbapanel hibája.
Én már szívtam próbapanel miatt, szóval tuti, hogy nem megbízható...
Hello
Nekem pont most jött meg a LOMEXes próbapanelom és csak arra lennék kíváncsi hogy az alján mi értelme van annak hogy öntapadós?
hogy pl lakkozot asztalon, üveglapos szerelőasztalon ne csússzon el, vagy ha ráépíted nyákra nem mozogjon, essen el.
Most nekem is be kell ruházni próbapanelre, várom a tapasztalatokat
Én meg azt nem értem, a csomagolás kartonjára applikált fémlemez mire jó. Arra kellene felragasztani, hogy az egyik oldali betáp ne mozogjonl? (Ui. az külön leszedhető.)
A mellé kapott fémlemezt tudod ráragasztani a hátuljára, mint árnyékolást. (Legalábbis szerintem.)
Meg tudnád mondani, hogy hol lehet venni 890-ért?
Köszi!
Tényleg, akkor most nem tudjuk meg hogy Topi hol tud próbapanelt 700Ft-ért? (#111771)
Én tudok szerezni. Természetesen nem Magyarországról. A 6-700Ft-os árért, nemzetközi vizekre kell evezni.
Ha sokmindenkit érdekel, akkor 30 db körül már megéri behozni, és elintézem én nektek szívesen. Ilyennél 50db már új árkategória...
Most írtam közvetlen a gyártónak, hogy mennyi a szállítás + mondjon egy árat 50 darabra.
2 db nekem kellene, ha azt mondod rá, hogy jó és megéri!
Rendben... Bár lehet hogy olcsóbbat mondanak. Várjuk meg mit ír vissza a kínai gyártó...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |