Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hálás köszönet
![]() ![]() ![]() ![]()
Köszi szépen, megnéztem, nagyon szuper!!!!
![]() ![]() Miért nem csinálsz egy "menüs" lapot hozzá, ahonnan a felpakolt dolgokat meg lehet nézni? Kiváncsi lennék a töbi kapcsolásra is! ![]()
én a haverral ezt a hangfalat építettem meg egy tda2030as erősítőt de még csak most fejeztem be.Majd jön neki doboz meg minden féle.
MNC 80wattos mély, sony 50wattos sony magas. ![]()
Aha! Ügyesen elrejtetted! De nem baj, lényeg, h +van!!!!
![]()
Reméljük, nem csak ennyi épült meg belőle!
![]()
Helló nem osztanád meg a kapcsolási rajzát? Köszi!
vicsys: Szeva, figy, rátettem az alkatrészeket, csak nem biztos, hogy jól, teljsen, még nem haverkodtam össze a programmal, de remélem hogy hasznát veszitek... (megmondhatnátok mi a hiba)
![]() ![]()
Ki, mit épített? én ezt a PIC programozót építettem.
![]() ![]() ![]() ![]()
Ügyes, nagyon ügyes.
Rövidebben: Cool ![]()
Eredeti 5let lehet hogy én is megpróbálkozom vele
![]()
Váó! Kalapom emelem előtte(d)!!!!!
![]() ![]() ![]()
Tetszik az ötleted. Eredeti megoldás. Biztos sokat dolgoztál rajta.
![]()
ja, főleg amíg kifurkodtam azt a majdnem 2*80 lyukat...
kösz a dicséretet mindenkitől, egyébként van kapcsrajzom róla
Én ezt az erősítőt 2003-ban követtem el (TDA7384), de most fogok egy újat építeni, mert a TDA 1524-es előtag nem tetszik hangzásilag.Aztán meglehet a hangfalakkal is baj van
![]() ![]()
Gratula!
![]()
Nos akkor az én Spektrum analizátorom igy néz ki.
Az ötletet a Bss elektronika adta.
Mély együttérzésem a ledtemetőért!
Derék munka (és ktg) volt.
Direkt.Lustaság stb... meghát egyoldalas aztán azért is. Meg tollal rajzolva nem túl sikeres maratás után nekem a lukfúrás nem mindig megy, mert letépi a rezet.Meghát az életlen fúró már...Ezeket küszböltem ki. (Egyfajta védjegy
![]()
Meg így ha IC csere van,sokkal egyszerűbb,nem kell kiszedni mindent, fejreállítani stb. sajnos egy csere már volt.
Aha! Ez tényleg egy egyéni védjegy....
"letépi a rezet" ezt hogy érted, velem még ilyen soha nem történt. A réz felöli oldalról fúrtál? Tollal is lehet szépet csinálni. Csak vonalzó kell hozzá és türelem. Én egyszer csináltam egy akkutöltőt, a HE valamelyik számában volt. Persze nem nagyon működött. Na, de nem ez a lényegy. Olyan szépen megrajzoltam azzal a maratás álló filcel, hogy megkérdezték fotóztam e!
Lehet filccel, de a vonalzó és a türelem mellett elengedhetetlen kellék a jó filc is!
Egyébként a réz letépése valóban akkor szokott előfordulni nekem is, ha a fólia felől, esetleg életlen fúróval fúrok, és kicsik a forrszemek.
Nagyon szép igényes az a Quad.
Nekem teszik. Szép a kábelezése és az egész kivitelezése! Gratula! ![]() ![]() ![]()
Hi!
Sok szép dolgot láttam már itt, hasznos ötleteket lehet meríteni belőlük. ![]() Kedvet kaptam felrakni én is valami: ezt a tápot használom, csak az egyik műszert kell még átskálázni.
Jó ötlet ez a rackes kivitel. Nekem nagyon tetszik.
Mit tud? Esetleg a szabályozható táprész kapcsi rajzát megosztanád itt?
HI!
A fix rész(ahogy látszik is): 2*12V 1A, 1*5V 1A a szab. része: 2*0-30V 0-3A. A rajzot a netről vettem, de most hirtelem nem is tudom honnan(meg nem is vagyok otthon ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |