Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hálás köszönet , otthonról majd megnézem, mert itt a mh.-en a rendszergizda letiltotta az uw, fw, stb. szervereket!
Köszi szépen, megnéztem, nagyon szuper!!!!
Miért nem csinálsz egy "menüs" lapot hozzá, ahonnan a felpakolt dolgokat meg lehet nézni? Kiváncsi lennék a töbi kapcsolásra is!
én a haverral ezt a hangfalat építettem meg egy tda2030as erősítőt de még csak most fejeztem be.Majd jön neki doboz meg minden féle.
MNC 80wattos mély, sony 50wattos sony magas.
Aha! Ügyesen elrejtetted! De nem baj, lényeg, h +van!!!!
Reméljük, nem csak ennyi épült meg belőle!
Helló nem osztanád meg a kapcsolási rajzát? Köszi!
vicsys: Szeva, figy, rátettem az alkatrészeket, csak nem biztos, hogy jól, teljsen, még nem haverkodtam össze a programmal, de remélem hogy hasznát veszitek... (megmondhatnátok mi a hiba)
Ki, mit épített? én ezt a PIC programozót építettem. mivel a textool (vagymi) foglalat drága dolog ezért csináltam egy saját nyitogathatós-csukogathatós foglalatot. akinek tetszik nyugodtan dicsérje!
Ügyes, nagyon ügyes.
Rövidebben: Cool
Eredeti 5let lehet hogy én is megpróbálkozom vele
Váó! Kalapom emelem előtte(d)!!!!!
Tetszik az ötleted. Eredeti megoldás. Biztos sokat dolgoztál rajta.
ja, főleg amíg kifurkodtam azt a majdnem 2*80 lyukat...
kösz a dicséretet mindenkitől, egyébként van kapcsrajzom róla
Én ezt az erősítőt 2003-ban követtem el (TDA7384), de most fogok egy újat építeni, mert a TDA 1524-es előtag nem tetszik hangzásilag.Aztán meglehet a hangfalakkal is baj van Azok is 2-3 éve készültek.Videoton mélyek zárt dobozban, a magast nemtudom.A doboz gipszkarton-szerű anyagból van,de valami faforgáccsal kevert és nagyon nehéz, de jól alakítható, viszont törékeny :yes: Van még pár épített erősítőm otthon majd hozok azokról is
Gratula! Kívülről nekem tetszik! Csak hát a belseje nem a legjobb. Felület szerelt lett szegényke! Elfelejtetted tükrözni a nyákrajzot vagy csak lusta voltál kifúrni? De kívülről tényleg jó nézki.
Nos akkor az én Spektrum analizátorom igy néz ki.
Az ötletet a Bss elektronika adta.
Mély együttérzésem a ledtemetőért!
Derék munka (és ktg) volt.
Direkt.Lustaság stb... meghát egyoldalas aztán azért is. Meg tollal rajzolva nem túl sikeres maratás után nekem a lukfúrás nem mindig megy, mert letépi a rezet.Meghát az életlen fúró már...Ezeket küszböltem ki. (Egyfajta védjegy )
Meg így ha IC csere van,sokkal egyszerűbb,nem kell kiszedni mindent, fejreállítani stb. sajnos egy csere már volt.
Aha! Ez tényleg egy egyéni védjegy....
"letépi a rezet" ezt hogy érted, velem még ilyen soha nem történt. A réz felöli oldalról fúrtál? Tollal is lehet szépet csinálni. Csak vonalzó kell hozzá és türelem. Én egyszer csináltam egy akkutöltőt, a HE valamelyik számában volt. Persze nem nagyon működött. Na, de nem ez a lényegy. Olyan szépen megrajzoltam azzal a maratás álló filcel, hogy megkérdezték fotóztam e!
Lehet filccel, de a vonalzó és a türelem mellett elengedhetetlen kellék a jó filc is!
Egyébként a réz letépése valóban akkor szokott előfordulni nekem is, ha a fólia felől, esetleg életlen fúróval fúrok, és kicsik a forrszemek.
Nagyon szép igényes az a Quad.
Nekem teszik. Szép a kábelezése és az egész kivitelezése! Gratula!
Hi!
Sok szép dolgot láttam már itt, hasznos ötleteket lehet meríteni belőlük. Kedvet kaptam felrakni én is valami: ezt a tápot használom, csak az egyik műszert kell még átskálázni.
Jó ötlet ez a rackes kivitel. Nekem nagyon tetszik.
Mit tud? Esetleg a szabályozható táprész kapcsi rajzát megosztanád itt?
HI!
A fix rész(ahogy látszik is): 2*12V 1A, 1*5V 1A a szab. része: 2*0-30V 0-3A. A rajzot a netről vettem, de most hirtelem nem is tudom honnan(meg nem is vagyok otthon ), ha szüséges otthon megnézem majd. |
Bejelentkezés
Hirdetés |