Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Sziasztok!
Szeretnék venni egy erősítő kitett de előtte véleményt szeretnék kérni róla. Ez lenne az :http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php?cPath=214&products_id=4495
Szia.
Hát így kép alapján nem épp egyszerű eldönteni. Gondolom nagy teljesítményre van szükséged, azért választottad. De azt nem feledd el, hogy ennek kell majd egy tisztes táp is. Látok egy 2x28v-os utalást is. -Ha az a trafó secunderét jelöli az +-40V lesz nagyjából, 35V rms felett nem gondolnám hogy tudsz belőle kivenni tiszta sinus-os teljesítményt.( és ehhez már egy nagyon stabil táp kel ami nem a feszültségeséséről lesz híres majd terhelés alatt) Az az 4 Ohm-n 300W 8 Ohm-n kb csak a fele lesz. Ezzel számolj mindenképp megvétel előtt! A 2 Ohm-s terhelést nem merem már megkockáztatni, hogy üzemszerűen bírná..
szia!
Tudnál ajánlani valami nagyobb erősítő kittet? Táp ellátás mindegy.
Heló! Több helyen azt irják róla hogy megéri a pénzét talán ez jelent valamit meg, hogy kínában lett gyártva. Na de manapság már mi az amit nem ott készítenek. Véleményem szerint jó választás lehet ennyi pénzért.:yes:
Nem tudom pontosan mekkora telj is kell. ?
Ha 300W elég akkor őt bátran merem javasolni, ez egy nagyon korrekt végfok. (ugyan nem nagyobb az általad linkeltnél sokkal) GPA300 A power limiteren át a jó minőségű tranyákig mindent megtalálsz benne :yes: Efelett már nagyobb kittet én személy szerint nem is ismerek.. :no: Ennél nagyobb telj erősítőt építeni anyagilag nem éri meg, mert használtan kb az 1/3-ból kijössz azt vedd figyelembe. De persze lehet nagy telj végfokot építeni ha valaki elszánja rá magát
Esetleg megépíted a fetesemet (Vf2 mod), annál olcsóbban nem úszod meg. 400W 8 ohmon, rövidzár védelemmel.
szia!
Hol találó meg a fetes erősítőd rajzait ?
Sziasztok!
Van nekem egy AN7163 ilyen tipusu ic 17w. De viszont sztereo. ez az egyik oldal tejesitménye vagy az össz teljesitmény. itt az ic adatlapja:Bővebben: Link
Sziasztok srácok! Tegnap sikerült az örök vadászmezőkre küldenem egy RFT 3010B mélyközép-hangszóróját sajnos. Kérlek titeket segítsetek olyan hangszórót találni helyette, ami legalább úgy szól mint az említett hangszóró.
Előre is köszönöm, képek mellékelve.
Ha emlékeim nem csalnak, akkor ez a hangszóró volt a Proxima, és Akkord 1510 rádiókhoz is, egy kis fadobozba építve. Valaha a Ramovill látta el ezekkel a szervizeket.
Értem, köszönöm. De én nem pont ilyen hangszórót szeretnék, hanem bármilyen mást, amivel őt helyettesíthetném. Ilyet linkelnél nekem?
Itt próbáld.Bővebben: Link
Rendben, megnézem.
Ez gagyi?(jobb szót nem találtam)
Miért nem tekercseled meg?
Anno én is kaptam egy darab ilyen hangszórót és már 3 éve nyúzom, teszt hangfalban ?
Sziasztok!
Nemrég kaptam 4 dobozt, és az lenne a kérdésem hogy milyen erősítő kellene a meghajtásukhoz?? A névleges terhelhetősége a hangszóróknak: 2X 160 W 2X 150 W 2X 80 W A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok van nekem 2 darab AN7163 icm nem tudom
Hogy az össz teljesitménye 17 w vagy a csazornánkénti.IC adatlapja
Szia!
Ez egy egycsatornás erősítő IC, tehát egy IC-ből ekkora teljesítményt tudsz kipréselni.
Mért van akkor két csatornája kifele? ch1 ch2
Mi az a centre control?
Ez egy hídkapcsolású erősítő (BTL), tehát két ellenütemben vezérelt erősítő hídba kapcsolásáról van szó, ezért van két belső csatorna. A centre control a két fél kiegyenlítésére szolgál, aszimmetria esetén. Tehát a két hangszóró kimeneti pont között mérve nem szabadna feszültséget mérni, ha jó a szimmetria.
Pl ez, az első kettőhöz, tökéletes lehet.
Még lenne egy kérdésem ezel az ic vel kapcsolatosan.
Van egy 10k elenálás csak azt nem tudom mi célt szolgál. Ha kiveszem hangosaban szol és egy kicsit torzit is.
Sziasztok! Lenne Egy Kérdésem Szerintetek Melyiket érdemesebb megépíteni a 2 rajz közül?
Mivel sikerült Hozzájutnom 8 pár irfp240-hez
Szia!
Akkor még kell venned 9240-eket, vagy nézel itt a HE-n N-csatornás rajzot.
Nagyjából ugyanaz, mint a mellékletben pirossal bekeretezett.
Sziasztok! Erősítőbe kellene építenem egy szimmetrikus jel vevő egységet. Keverőbe meg egy jelszimmetrizálót. Az alábbi kapcsolások szerintetek jók?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |