Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Azt hiszem, én meg tudom már oldani idén, hogyha lesz többletfa esetleg (meg ha egyáltalán fa tüzelésű tűzhely lesz állítva), akkor későbbi találkozók számára elrakom.
Egyelőre; Elvira, és Budapest térkép tanulmányozása. Nyárig csak befut valaki!
![]()
Innen jut eszembe: Én a Nyugati Pályaudvarról indulok a Bókay kertbe. Aki gondolja csatlakozhat. Ezt majd jelzem még július végén, augusztus elején.
A jól olvashatóság Topi mesteren múlik, mert kész fájlban kaptam meg Tőle a résztvevőknek legyártandó kitűző betétet. Az én részem annyi volt belőle, hogy nyomtattam, felvágtam, betettem a tokba, és a találkozón átadtam a hölgynek, aki osztotta. (Pontosabban én is segítettem az osztásban.)
A nevek hossza miatt sajnos nem minden esetben oldható meg a nick nagy betűkkel való kiírása, mert a Tiéd meg az enyém kifér rövid helyre, de van, akié nem... Amit lehet, megteszek az ügy érdekében. ![]()
Ehhez már háromoldalas, leporelló kell, nem kitűző!
![]()
Fehér póló, ráadni az illetőre és arra írni a nevét.
![]()
Nem lenne rossz, de én kiegészíteném
![]() ![]() Valamint az elejére egy szép háromszöget. ![]()
Mármint az enyémre szánjátok ezeket a "díszeket"?
![]()
Kinek kell A3 leporelló :eek2:
Nekem van nyomtatóm hozzá, bár a festékszalag . . .
Csak nem a "bermuda" háromszögre gondoltál? Ejnye-ejnye!!
![]()
Az egyszerűbb szállítás miatt vetődött fel a bográcsozás. Ahhoz nem lenne szükség után futóra. Tűzifát anno Titti szállította tőlem mert nem tudtam az akkori találkozón részt venni. Ebben az évben is tudnám biztosítani a tüzelő szükségletet. Ez annak a függvénye ,hogy az esetleges előfőzésre nálam kerül-e sor , a talit megelőző napon? Ha igen úgy már a kicsi kocsiba nem fér be a tüzelő. Ha lenne valaki a mi környékünkről aki szintén jönne és vállalná a szállítását akkor adok annyit amennyi a főzéshez kell.
Idézet: „Takarmányozás szempontából önellátó vagyok,” Ez nem értem.
Ha szeretnéd miért ne.
![]()
Az új nickedhez ajánlanám ezt a kitűző elrendezést.
![]()
A "takarmányozás szempontjából önellátó vagyok" azt jelenti, hogy ha nincs kaja, akkor is elvagyok (például repülőnapon szendvicsen és ásványvizen
![]() De ha kell, akkor viszek fát, bográcsot meg alapanyagokat saját zsebből kb. tucatnyi embernek. Mi az hogy előfőzés? Arra gondolsz, hogy nem a Bókay kertben kell felkoncolni az őzet? Támogatom...
Szerintem "poros" ajánlata az előfőzésről nagyon nagyszerű(nagylelkű és biztonságos), biztos van szállító edénye is hozzá. Kevesebb tüzelő-anyag kell(csak készre főzés és dödölle készítés). Mindenesetre az előzetes jelentkezés nagyon fontos, már akár most is lehetne egy felmérést csinálni; kb. hány fő/kaja?
![]()
Megnyugodtam. Azt hittem éthordóban akarsz kaját hozni saját részre.
![]()
Ha így áll a helyzet akkor remélem nem csomagolja be és a zsíros felével kifelé teszi zsebre.
![]()
Azt meg tudná valaki mondani, hogy hány sörsátor, asztal, illetve szék kellett a találkozóra? És mit biztosított még a Bolyai kert?
Hol található az a csoportkép ahol a nevek is szerepeltek? Hányan vettek részt 2011-ben?
2011-es létszám.
Kép - nevekkel. Sörsátrat, asztalt és padot a kert biztosított, az árát nem tudom, azt mások intézték. Kb. 5-6 sörsátor volt, úgy 8-10 asztal, és a hozzájuk tartozó padok. Remélem, segítettem. ![]() Szerk.: A kert adta a helyet ( ![]()
Hajrá Peca! Amit Frankye linkelt; az már a végén a legkitartóbbak, de legalább 2x ennyien voltunk.
Frankye: nem tudom megnézni a "kép nevekkel" Képet.
Köszönöm. Egyszer felmerült, hogy itt Poroszlón is lehetne tartani egy találkozót.Bár ez az ötlet a dunántúliakra nézve elég költséges lenne. De így a számok ismeretében utána nézek, hogy itt mennyibe kerülne. Természetesen itt minden biztosítva lenne, bogrács, tüzifa, vagy gázrózsa, és minden más amire szükség lehet.
A csoport képet nem tudtam megnézni, a mérete miatt.
Én egy csoportképet keresek ahol a nick nevek is rajta vannak.
Vak vagyok, a neveket nem látom. Téged felismertelek.
Sajnos ebből semmi se kiolvasható.
Szerintem a bókay a legjobb választás, azt már sok mindenki tudja, hogy hogyan kell oda eljutni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |