Fórum témák
» Több friss téma |
F17-ből énis kettőt láttam, de gyáriba csak olyat láttam amivel a tetejével párhuzamosan volt a hangszóró is. Van F17-hez gyári pdf ott le van írva.
Legyszives toltsd fel ide azt a pdf-t. Csak en nem talalom az f18 tervet, vagy tenyleg nem publikaljak?
Fent van a neten az F18 rajza. PDF-be.
Hol en nem talalom? Csatold az oldalt, ahol lattad, legyszives.
Arra már nem emlékszek, hogy hol találtam, de én is netről szedtem le szóval fent van csak google-be be kell írni.
Ezt a PDF-et találom csak, de ebbol nem tudok meg mindent a láda méreteiről.http://www.dynacord.com/downloads/f18pwh_datenblatt.pdf
Ez a gyárinak az adatlapja, adatai.
Egy oldalon találtam 3féle variációt, szeritetek melyiket érdemesbb megcsinálni? http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?f=92&t=9651 http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?f=92&t=9649 http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?f=92&t=9648
Egyiket se. Kitudja milyen tervez ezek. Az utolsót amúgy már hallottam. Azt kb egy jól behangolt bassrefi 3szor leszólja.
Sziasztok, segítségre lenne szükségem. Pontosabban találtam egy szettet mely 2 darab Skytec erősítőt
2x480W max. 4Ohm 2x240W RMS Frekvencia: 20 Hz bis 20 kHz bemeneti impedancia: >10 kOhm bemeneti level: >0 dB súgás vagy fehér zaj (nem tudom pontosan a fogalmat megnevezni...):>98 dB kanális szétosztás : >82 dB 3x Cinch bemenet (TV, PC,CD) 19"rack MOSFET Transistor és 4 db AUNA hangfalat impedancia8Ohm basszus 2x 30cm 500W rms max. 1000W 3-utas 30- 18.000Hz akusztikus nyomás 99dB Azt szeretném tudni hogy alkalmas lenne e ez a motyó zenekarok hangosítására klubokban esetleg kisebb kültéri akción... többek közt hogy mennyire szépen szólal meg ez az összeállítás... köszi!
Sziasztok skacok érdekelne,hogy a Garry joy ládákon ami van világos festés milyen szinü illetve hogyan lehet olyat csinálni.Elöre is köszi.
Szerintem ez szürke színű rücsi festék!Autós cucc.
Én a saját ládáimat kis méretű festőhengerrel szoktam festeni sima zománcfestékkel. Így egy érdekes,gyári hatású narancsos felületet kapok. Próbáld ki egy darab bútorlapon! Üdv:T.
Szia! Nincs tapasztalatom ezekkel a cuccokkal,viszont
tudok ajánlani egy szinte ugyanilyen paraméterekkel rendelkező végfokot!! A neve :The T amp E800 Az ára 50ezer körül van újonnan! Nekem nagyon bevált! Megbízható cucc! Sok klubkoncertet hangosítottunk vele sikerrel. A youtub- on még tesztelik is műterheléssel! Szép napot!
Utána néztem az általad leírt cuccoknak! Szerintem azok a hangfalak nem fognak megfelelni élő zenés felhasználáshoz! Kezdődik azzal hogy piezzo magasak vannak bennük. Még a legkisebb reflex márkájú hangfalba is legalább ring sugárzót raktak!
Amúgy meg gyanúsan olcsóak ezek az auna hangfalak! Élő koncerten nem kis feladat például az ének érthető,jó minőségben történő visszaadása. Semmiképp ne vedd meg őket míg ilyen környezetben nem tesztelted őket!! A leírt adatokról egy kicsit a somogyis,és m.n.c. hangszórók jutnak eszembe. Osztani kell kettővel!
Köszönöm a segitséget majd kiprobálom rem jó lesz.
Tisztelt uraim hozájutotam egy isophon hangfalpárhoz .Az lenne a kérdésem ,hogy van bennük egy-egy isophon 245/60 hangszoró 60/80w 4ohm 30-5000hz az egyik még müködöképes a másik darabokra van szedve de össze lehet rakni+van még két db 1.5"magas de a tekercsük rossz +van még két hibátlan hangváltó ami szintén isophon.Érdemes-e foglalkozni velük vagy agyam tovább öket. Valami ilyesmik a hangszórók.de ezek nem azok
Sziasztok! Van egy pár FS AUDIO EW-18HN típusú hangszóróm. F17-et szeretnék csinálni nekik és az lenne a kérdésem hogy mekkorát fognak vele szólni, a gyáriakhoz képest amik EV-vel vannak szerelve? Vagy esetleg van valami más láda tippetek ezekhez a nyomókhoz amik hasonlóak az F17-hez?
Szólhat az F17-be is aránylag nagyot, annyit tehetsz, hogy a reflexcsövet utána hangolod a te hangszóródhoz.
Szia!
Szerintem mindenképp tartsd meg őket! Elég ritka darabok.
Köszönöm a segitséget+hol lehet kapni központositó pilért.
Köszi a tippet és hogy utána néztél! Szeretnék komplett hangolt összeállítást vásárolni, viszont kicsit el vagyok veszve még ezen a téren. Sok jó banda fog megfordulni a klubban és szeretném ha szépen szólnának...
Miért nem tudtam én erről?
A kollágám biztosan csinálna nekik egy kereső optimalizálást...
Sziasztok!
meg tudná nekem adni ennek a fajta mélyládának a tervrajzát valaki? Előre is köszi
Szeva,tessek!Ha minden igaz ez az lesz.
Nincs rá szükséged. Ez egy sima reflexdoboz. Ha lenne használható T/S akkor az alapján meg lehet tervezni egy optimális térfogatot és hangolást. Attól kezdve már csak asztalosmunka. És akkor biztosan ahhoz a hangszóróhoz készül amid van.
Erről még az sem tudja megmondani, hogy mi ez, aki lerajzolta. Ez a nagyszerű az internetben, mindenki mindenfélét írogat, és ha valaki rátalál akkor azt hiheti, hogy az jó is.
Ez egy erősen aláhangolt bassreflex akar lenni.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |