Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Reggel 8,36-kor? Az még tegnap megállt! Cserélj elemet.
Most olvasom, hogy ütött akkor más a gond. Vagy térjetek nyugovóra.
A kérdése után ott van a válasz is , csak próbáld kijelölni az összes szöveget a hozzászólásában.
De abba valaki belenyúlt, mert eredetileg nem így volt...
Semmi baja, a 12. után elbóbiskoltál majdnem fél vagy egy egész órát...
Mi van akkor, ha félóránként egymásután négyszer üt egyet?
- Mondd, fiam - kérdezi a pápa -, vezethetnék egy kicsit? Otthon sohasem hagynak!
A sofőr gondolkodik. Elvehetik a jogsim, ugrik az állásom - de hát ez itt a pápa, elég befolyásos pali, csak nem lesz gond! A sofőr beül hátra, tölt egy italt, indulnak. A pápa egyre gyorsabban vezet, a Fifth Avenue-n 105 mérföldes sebességgel száguld. - Lassabban, Szentséged! - szól a sofőr -, baj lesz!! Hátulról sziréna, rendőrautó. A sofőr izzad. Látja magát munkanélküliként. A pápa megáll, a rendőr benéz a kocsiba, majd visszarohan a járőrautóhoz: - Központ, 311-es kéri a rendőrfőnököt!!! - Főnök a vonalban. - Limuzin 105 mérfölddel a Fifth Avenue-n! - Fogja el! - Főnök, nagy ember ez a hátsó ülésen.. Baj lesz! - Ki az, a polgármester? - Nem. - A kormányzó?? - Nem! - Az Elnök??? - Nem! Szerintem Isten! - Füvezett, 311-es? - Nem, főnök, de hátul iszik a pali és a pápa a sofőrje!
Megöregedtem. Ezek a trollarcos képek halvány mosolyt sem képesek kicsikarni belőlem. Inkább az igénytelenség új mércéjét jelentik.
Egy plasztikai sebész feltalált egy új módszert az arcbőr feszessé tételére. Magyarázza a páciensnek:
- Egy rejtett csavart operálok a feje tetejére. Amikor úgy érzi, hogy a bőr már egy kicsit ráncosabb, akkor csavarjon rajta egy kicsit, és újra feszes az arcbőre. A nőnek nagyon tetszik a dolog, bele is megy a dologba. Néhány hónap múlva azonban visszajön az orvoshoz. - Doktor úr! Nézze, mekkora táskák lettek a szemeim alatt! - Asszonyom! Azok nem táskák, hanem a mellei. És ha még sokat tekergeti azt a csavart, hamarosan szakálla is lesz!
Floridában nemrég készítettek egy hivatalos felmérést. Arról kérdezték a lakosságot, hogy komoly problémának tartják-e az illegális bevándorlást.
Húsz százalék azt válaszolta, hogy: "Igen, komoly problémának tartom!" Nyolcvan százalék pedig azt: "No es problema serio."
Egy szervezet felmérést tart. A kérdés: Mennyi idő alatt lehet megtanulni kínaiul?
Megkérdezik a tanyán élő Józsi bácsit: - Hát, ha mindön idöm rá fordítom talán 4-5 év... Aztán egy egyetemen tanító professzort: - Véleményem szerint én 1-2 év alatt perfektre meg tudnám tanulni! Majd a főiskolás diákot: - Szerinted mennyi idő alatt lehet megtanulni kínaiul? - Miért? Holnap ZH-t írunk?!
- Géza, tessék, itt van a fizetésemelésről szóló írás. Remélem, meg van
vele elégedve - mondja a főnök. - Igazán nagyon köszönöm, főnök. Tessék, itt van a videofelvétel a tavaly karácsonyi vállalati bulinkról. A skót kisfiú megkérdezi az apjától: - Apa, mi lesz karácsonykor a fa alatt? - Parketta, kisfiam.
Ezek már mind voltak.
Hát még én. Azt sem értem, miről beszéltek! (Milyen arcos???)
Egy ideje hódít az un. trollface ábrázolás a fiatalok körében.
Valamilyen okból Ők humorosnak tartják.
Igazad van nem szabad megöregedni. Ezt a humort már én sem érem fel ésszel.
Talán éred LE ...-ésszel.
ELterjedt nálunk is amerikai "humor". (Ők annak hívják...) Bár nagyon régen nem nézek TV -t, de egysze-egyszer belefutok humoristák unplagged előadásába. Ők beszélnek, a nézők pedig gombnyomásra nevetnek. Borzalom! (Na, ez most jó vicces volt...)
... és akkor - ha kérhetem - ezzel zárjuk le a témát. Elvégre is ez egy humoros téma.
Köszönöm.
És én mit szóljak, már linket nem tudok normálisan beírni.
Hehehe ez komoly. :nevetes2:
Gondolom izgalmas lehet így a mérkőzés.
Diszkóban. A zene több 1000 db -lel üvölt.
Csaj a pultosnak: - Egy martinit! - Egy Colát? - NEEEM! EGY MARTINIIIIT! - Kér bele jeget? - TESSÉK??? - MONDOM, KÉR BELE JEGET??? - Kérek! - Hányat? - NEM ÉRTEM! - MONDOM, HÁNYAT! - Akkor nem kérek.
És mennyire igaz. (Ilyesmi velem is volt már, csak nem a bárpultnál. )
A skót lányát feleségül kérik:
- Elvennéd a lányom akkor is, ha nem adnék egy penny hozományt sem? - El én! - Akkor nem adom hozzád. Elég hülye van már a családban. * A skótot kérdezi a barátja: - Miért sietsz úgy a festéssel? - Be akarom gyorsan fejezni, még mielőtt elfogyna a festékem! * A skótot éjjel a sötét utcán megállítja egy rabló: - Száz font, vagy az életed! - Tessék, itt van ötven, már úgyis félholt vagyok az ijedtségtől. * Egy skót bemegy az utazási irodába, és érdeklődik a hajóutakról. - Az elsőosztályú jegy 300 font, a másodosztályú 200, a harmadosztályú pedig száz - mondja az ügyintéző. - Ennél olcsóbb nincs? - kérdi a skót. - Nézze, a hajó után is úszhat, az ingyen van! - Az jó lesz. Nem tudja, szoktak kidobálni valami ételmaradékot? * A skót és a fia mennek a piacon, megszólal a gyerek: - Apa, kaphatok narancsot? - Nem. - De apa, nagyon szeretnék! - Jól van fiam, köpd le az árust, talán hozzád vág egyet! * Egy újságíró sokat ír a skót fogadós fukarságáról. Egyszer találkoznak, és azt mondja a vendéglős: - Tisztelt uram! Ha ön még egyszer azt meri írni az újságában, hogy én zsugori vagyok, akkor soha többé nem kérem kölcsön a lapot a vendégeimtől! * Két skót színész sétál haza a forgatásról. Az egyik leint egy taxit: - Jó estét! Mennyi lesz, ha elvisz engem a Muskátli utcába? - kérdezi. - Öt font - feleli a sofőr. - És ha a barátomat is magammal vinném, akkor mennyi? - faggatózik tovább. - Akkor is öt font - válaszol a taxis. A színész a barátjára néz: - Látod? Mindig mondtam, hogy egy vasat se érsz! * A skót házaspárnál csöng a telefon. A férj veszi fel: - Halló? - Jó napot, a telefonközpontból hívom. Maga két havi telefonszámlával el van maradva. - Tényleg? Hiszen nincs is telefonunk! * Mc Foole, a skót orvos, úgy dönt, beiratkozik a helyi golfklubba, ám minden alkalommal elvész egy-két labdája. A barátja azt tanácsolja neki, hogy írja rá a nevét a labdákra. Mc foole oda is megy az egyik bothordó gyerekhez és ezt mondja: - Írd rá a nevem ezekre a labdákra, de mivel orvos vagyok azt is írd rá a labdákra, hogy Dr. Érted? A gyerek érti, meg is csinálja. Mc Foole élvezettel nézegeti-forgatja a labdákat, majd odamegy a gyerekhez: - Te gyerek, nem férne rá még az is hogy: rendel délután háromtól ötig? * Két focista beszélget: - Szerinted kik a legszolidabb szurkolók a világon? - Egyértelműen a skótok. - Miért? - Mert azok soha semmit nem dobnának be a pályára. * - Honnan tudta, hogy mind a két skót teljesen részeg? - kérdezi a bíró a rendőrfelügyelőt. - Egyszerű, uram. Egyikük öt fontos bankjegyeket szórt szét, a másik pedig felszedte őket és visszaadta. * Amerikába utazik a skót és egész úton azon emészti magát, hogy milyen sok az útiköltség. Amikor már majdnem a kikötőben vannak, észreveszi, hogy a hajó mellett felbukkan egy búvár és szépen kiúszik a partra. Megvakarja a fejét és így szól: - Ha tudtam volna, hogy gyalog is lehet jönni... * A skót asszonyság tojást akar venni. Megkérdezi a kofától, hogy adja. - Öt darab négy penny - feleli a kofa. - Ha öt darab négy penny, - kezd számolni skótné - akkor négy darab három penny, három darab két penny, két darab egy penny. Tudja mit? Kérek egy tojást! * A skót új kalapban megy haza, mely olyan nagy, hogy a fél arcát eltakarja. A felesége megkérdezi: - Miért vettél ilyen hatalmas kalapot? - Szerencsém volt. Ez a kalap ugyanannyiba került, mint egy másik, amelyik két számmal kisebb volt.
Dobok már utoljára valamit:
(a 21. a kedvencem)
A munkahelyemen már gondolatvezérelt CNC gépek vannak. Erre pont egy hete jöttem rá, amikor egyik kollégámmal beválaltuk a hétvégi túlórát. Ő telefonálni akart, de semmit nem hallott a gépem zajától. Gondoltam, hogy amíg a munkatársam telefonál, letekerem az előtolást, és kikapcsolom a főorsót. Amint ez a gondolat megfogalmazódott bennem, a gép leállt, pedig hozzá sem értem, sőt kb. 10 méterre voltam onnét.
Utóbb kiderült, hogy túlmelegedés miatt állt le a gép.
Bemegy a szőke nő a henteshez.
- Tudna adni valami olyan húsfélét, ami nem ég oda? A nő olyan, mint egy főkönyvi számla: egyszerre tartozik és követel. Az vizsgálat befejeztével az orvos szigorú arccal közli a beteggel: - Kovács úr, mostantól tilos az alkohol, a dohányzás, a kártya... - Értem, - feleli a férfi - szóval a feleségem járt már itt. Két fátyolos nő találkozik az utcán: - Maga is gyászol? - Nem, én ronda vagyok. A halálos ágyán kérdezi Samu Ráhelt: - Ráhel, itt voltál velem, mikor a nácik elvették tűlünk az első boltunkat? - Itt voltam, Samu. - Velem voltál, mikor elvittek minket a koncentrációs táborba? - Veled voltam. - Velem voltál akkor is, mikor a nácik elvették tőlünk a második boltunkat is? - Akkor is veled voltam. - És most is itt vagy velem a halálos ágyamnál? - Most is itt vagyok. - Ráhel, Ráhel, nem hozol szerencsét! Kohn és Grűn elmennek a rabbihoz tanácsot kérni. Grűn : - Rabbi, ön szerint a fehér az egy szín? Rabbi: - Szerintem igen, hiszen a menyasszony fehérbe öltözik az esküvőn. Grűn : - És a fekete is szín? Rabbi: - Szerintem igen, mert a temetésen a gyászoló család feketébe öltözik. Erre Grűn Kohn-nak: - Na látod, te marha, mondtam, hogy színes a tévé, amit eladtam neked! A szentéletű rabbi elszörnyedve látja, hogy Kohn fedetlen fővel lép be a zsinagógába. - Hogy tehetsz ilyet, Kohn? Tudod te, milyen iszonyatos bűn kalap nélkül bejönni a templomba? Ez olyan, mintha a barátod feleségével szeretkeznél. Kohn kajánul elvigyorodik: - Kibróbáltam, rabbi, nem ugyanaz! Egy székely kislány disznótor után nagy tál kóstolót visz a szomszédba. Kérdezik tőle: - Rózsikám, miért küldött édesapád ilyen sok kolbászt nekünk? - Édesanyám is ezt kérdezte, mire apukám azt felelte: "Hidd el, anyjuk, szükségünk lehet még arra a gazemberre!" Egy falábú székely ember utazik a vonaton, vele szemben ül egy másik, nézegeti a falábat. Egyszer csak megszólal: - Bükk? - Nem a'! - Fenyő? - Nem a'! - Akác? - Nem a'! - Akkor tán kőris? - Az a'! - Az a jó, az legalább nem hasogat! A székely rábámul egy agyonfestett, öreg nőre. A nőt nagyon zavarja a dolog, rászól a góbéra: - Mit bámul úgy rám, mint borjú az új kapura? - No hiszen - vág vissza székely -, lehet, hogy én borjú vagyok, hanem a kapu az már nem új... Bíró a vádlotthoz: - Maga szamárnak nevezte a panaszost, ugye? - Nemigen emlékszem az esetre bíró úr, de ahogy most elnézem a komámat, igencsak lehetséges. Az öreg székely a lakodalomban kimegy vizelni. Mellette ott könnyít magán a fiatal plébános is, aki az új párokat összeadta. Az öreg átnéz, majd odaszól: - Plebános úr, nem cserélünk szerszámot? - Miért, Jóska bátyám? - kérdi a pap. - Hát csak azétt, mert maga az enyímmel még tudna misézni. Az öreg székely utazik a vonaton, a kalapja mellé tűzve egy jegy. Jön a kalauz "jegyeket, bérleteket". Az öreg erre elkezdi aggódva keresni a jegyet. A kaller, látván a jegyet a kalapra tűzve gondolja, hogy megvicceli az öreget. "Tudja mit öreg, mire végiellenőrzöm a kocsit meglegyen a jegy!" Az öreg székely csak ül nyugodtan. Végez a bakter, odalép az öreghez kérdi:"megvan-e a jegy öreg" A székely erre elkezdi még kétségbeesetebben keresni a jegyet. Közben beérnek a végállomásra. Így szól a bakter: "Na öreg most az egyszer elengedem magát!" Az öreg leszáll, a kaller DAGADÓ MELLEL kihajol az ablakon és igy szól: "Ott van a jegy a kalapjára tűzve" Mire az öreg székely:"Tudom fiam, az a MÚLT HETI!" Két székely nagy máglyán avart tüzel. Megszólal az egyik: - Ég magával, bátyám! A másik csodálkozva: - Köszönöm, de nem megyek sehova... - Nem az, hanem a ruhája!! Két székely horgászik a folyóparton. Egyszer az egyik megkérdi: - Oszt' harcsát fogott má'? Tíz perc múlva hangzik a válasz: - Fogtam. Újabb tíz perc múlva: - Oszt' mire jött? Ebben a pillanatban lerohan egy autó a töltésről, elsodorja mindkét székelyt. Másnap egyszerre térnek magukhoz a kórházban. Felül a második székely, körülnéz és megszólal: - Lótetűre! Temeti a székely a feleségét, vigasztalják a rokonok, barátok... - Aztán egy másik asszony után kell nézni komám, fiatal vagy még... - szól hozzá a komája. - Én többé soha nem nősülök... - Miért, annyira szeretted? - Nem,...de ennél jobbat nem találok, ennél rosszabb nem kell, ilyenből,meg épp elegem van... A székely ezermester góbé, aki ugye mindenhez ért, kimegy Magyarországra dolgozni és többek közt elmegy a kupiba. Odamegy a "madam"-hoz és azt mondja: - Nagyságos asszony, én egy olyan nőcskét szeretnék, aki feketébb a koromnál!! A madam gondolkodik egy darabig, aztán előhozat egy nigériai néger nőt. Az öreg székellyel fel is mennek a szobára. Kérdezi a "nőcske": - Na, bácsi hát hogy szeretné? - Egyelőre kedves hölgyem, vetkőzzon le és dőljön egy kicsikét előre! - mondja az öreg székely. A lány hipp-hopp le is vetkőzik, egy kicsit előre dől, ahogy az öreg székely kérte. Mustrálgatja az öreg hátulról, lehajol, feláll, hümmög magában, aztán egyszer megszólal: - Na, kedves hölgyem, felöltözhet! - Hát ennyi volt? - borul ki a lány - semmi aktus, semmi szex???? - Ennyi, mert engem egyelőre csak az érdekelt hogy a fekete padlócsempe a rózsaszínű fugával hogy talál!!! Anyós a vejének: - Miért hoztál vattát a névnapomra, fiam? - Miért, nem fülbevalót kért, mama?
A bika áll a mezőn, egyszer csak megjelenik a kissé agresszív nyulacska
és ráordít a bikára: - Hé, te nagy otromba bika! Húzd arrébb a segged, mert kikészítelek! A bika hang nélkül áll ott mozdulatlanul. - Hé Te! Nem hallod? Állj el előlem, mert kettérúgom a segged! A bika nagy nyugodtan hátat fordít a nyúlnak, bepucsít, és ráüríti a nyúlra a végbéltartalmát. A nyúl nagy nehezen kiássa magát, köp egy nagyot, és ráüvölt a bikára: - Na mi van, beszartál?" |
Bejelentkezés
Hirdetés |