Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1840 / 3599
(#) kaaaaa válasza pepe091 hozzászólására (») Ápr 4, 2012 /

Vagy az is előfordulhat, hogy pont e miatt dobtak ki? :whistle:
(#) pepe091 válasza kaaaaa hozzászólására (») Ápr 4, 2012 /

Na akkor ezzel már meg is alapoztad a jövődet Én már most elköszönök, ha nem baj
(#) kaaaaa válasza kaaaaa hozzászólására (») Ápr 4, 2012 /

Addig csinálok mégegy ímélcímet
(#) pucuka válasza kaaaaa hozzászólására (») Ápr 4, 2012 /

Majd csak megunod. Csak azt nem értem, ha nem jó itt lenni, akkor minek erőlködsz. Annyi hely van ahol megvalósíthatod magad. Vagy az érdek erősebb? Akkor miért nem alkalmazkodsz?
(#) csinidani hozzászólása Ápr 4, 2012 /

Sziasztok!
Lenne egy elég pihent kérdésem, de ha oltári nagy baromságot írok/gondolok, akkor kérem szóljatok!
Na szóval: Találtam egy régi DIN szabványú erősítőt, amihez kellett egy DIN to Jack átalakítót készítenem. Ma vettem meg a kellékeket, de a Jacket sajnos elfelejtettem, egy olyat holnap fogok venni. Amire eddig jutottam az, hogy a Din dugót ráforrasztottam a kábelre, ami elég jól sikerült,holnap jön a Jack. Na szóval, megtetszett ez a kábelkészítgetés és ha normális ötlet lenne, akkor még egy kis zsebpénz kiegészítésnek is jól jönne.Az lenne a kérdésem, hogy milyen ötlet lenne, ha megrendelésre csatlakozókábeleket készítenék?
Köszönöm a válaszokat!
Minden jöhet, pozitív/negatív vélemény is!
(#) El_Pinyo válasza csinidani hozzászólására (») Ápr 5, 2012 /

Gyanítom ebből meggazdagodni nem fogsz De hajrá, merjünk nagyot álmodni!
(#) csinidani válasza El_Pinyo hozzászólására (») Ápr 5, 2012 /

Hát egyenlőre még odébb van a BMW.. Egy kis zsebpénz kiegészítésnek gondoltam, legalább megtanulok még szebben forrasztani.
(#) zolika60 válasza csinidani hozzászólására (») Ápr 5, 2012 /

Jó dolog ez, ha van rá kereslet. Még a régi hiánypiacos rendszerben elég jó zsebpénzt kerestem ilyesmivel. Viszont mióta mindenre gyártanak fillérekért kici ócót azóta nem igen hiszem, hogy menne. Bár legyen vele szerencséd.
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 5, 2012 /

Ezek szerintem is olyan filléres dolgok mostanság, hogy drágább megvenni alkatrészenként, mint amennyiért készen kapható. És akkor hol van még a haszon? Például múltkor egy jack hosszabbító kábelt valami 200Ft körül vettem, 1,5m-es volt. A két dugó drágábban jönne ki, mint maga a komplett kábel.
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 5, 2012 /

A mólt héten vettem apósomnak egy euroscart-euroscart kábelt 500Ft volt. :yes:
(#) csinidani hozzászólása Ápr 5, 2012 /

Ezzel én is tisztában vagyok, kicsi sárga barátaink kb. 95 Ft-ból hoznak ki egy másfeles Jack-et. Én olyanra gondoltam, amibôl most is hiány van, lásd a DIN szabványt. Köszönöm mindenkinek!
(#) zolika60 válasza csinidani hozzászólására (») Ápr 5, 2012 /

Melikből van a hiány? Bővebben: Link
(#) csinidani válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 5, 2012 /

Hopsz.. Na mindegy, köszönöm a linket!
(#) janikukac hozzászólása Ápr 5, 2012 /

Szép napot !
Szeretném kérdezni, hogy lenne-e valaki jövőhéten, aki felprogramozna nekem egy ATMega 168-at? Még nem 100% hogy kell, attól függ be tudom-e szerezni.

Postát persze én álom . :- )
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 5, 2012 /

Hogy mire van kereslet? Erre mondok nektek egy konkrét példát. Remélem nincs köztetek adó ellenőr. Nálunk a galambot 200-ért adjuk és úgy viszik, mintha ingyen lenne. A rendelések megvannak, már csak a galambok lennének hátra. Ebből hamarabb lenne zsebpénze a mi kis barátunknak.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 5, 2012 /

Gyere fel Pestre, itt ingyen van, csak össze kell fogdosni. Néhány helyen még fizetnének is érte csak vidd el őket.
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 5, 2012 /

Annyi eszük viszont nincs, hogy egy jó ételt készítsenek belőle.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 5, 2012 /

A városi népek a csirkét is csak tisztítva darabolva tudják elképzelni ételnek. Már nem igen van olyan aki le tudná vágni, megtudná kopasztani. Ha egy fél évig nem volna bolt, az egész főváros éhen halna. :yes:
(#) zolee1209 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 5, 2012 /

Nem biztos, hogy én akarnék pesti galambból bármifélét is enni... :vomit:
(#) zenetom válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 5, 2012 /

Én kicsit odébb lakom a fővárostól, de a galambot semmilyen formában nem szeretem, és zavar is hogy az állomásokon összevissza mászkálnak meg ...
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 5, 2012 /

Egyefene, így jöhet.
(#) vicsys hozzászólása Ápr 6, 2012 /

Ez, de brutál...! Nyugi, 0:25-től kezdődik a lényeg.
(#) Ricsi89 válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 6, 2012 /

Ez rohadt jó. :eek2:
(#) zoly15 válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 6, 2012 /

Nagyon komoly
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 6, 2012 /

Kétségkívül igen látványos.
(#) vicsys válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 6, 2012 /

Milyen higgadtan fogalmazott, Sir! Ezek szerint, Ön is kedveli a művészetek ilyen irányú megnyilvánulási formáit?
(#) granpa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 6, 2012 /

Főleg, mivel a marhának négy "leg"je van; abból van csak finom perkelt!
(#) vicsys válasza granpa hozzászólására (») Ápr 6, 2012 /

Esetleg a bélszín. Egy kis véres steak, hmmmm.... :finom: Ráadásul azt még érlelik is.
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 6, 2012 /

A steak-re szavazok én is. Persze nem a mai böjtös napon. De szerintem a sonka sem lesz rossz. :finom:
(#) mrobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 6, 2012 /

Így legalább a hármas ikrek is tudnak koccintani.
Következő: »»   1840 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem