Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Indulok a kozmetikushoz. Fogjátok a csipiszt, hogy ne haljak bele. Ááááááááááááááááá
![]()
Kozmetikushoz? Oda nem a lányok járnak? Vagy csajozni mész?
Kis arctisztítás, kis gyanta itt- ott... :hehe:
Egyszer én is elmentem. Azóta nem is voltam. Amíg az arcomat masszírozta addig nem is volt baj. Hanem amikor elkezdte nyomkodni. Az lesz majd izgalmas. Amúgy meg jót fog tenni a bőrödnek. Igaz egy darabig eléggé vörös lesz, de majd ha "begyógyul" akkor szebb lesz.
Én általánosba macerás lehettem, mert mire két embert kisminkeltek, addigra engem is befejeztek.
Huhh. Hát hazaértem. 2 és fél óra alatt félholtan... Rohadtul fájt amikor nyomkodta. Basszus.. Áááááááááááá...
Biztos valami szép lány csinálta azért hagyta.
Mert az egész család ezzel b......, meg a fele osztályom...
![]()
Oda se neki. A te korodban mindenki pattanásos. Na és?
![]()
De aztán "begyullad" meg stb... :nemtudom:
Persze meg kell élni a kozmetikusnak is. De nem életveszélyes a dolog.
Én eddig is tudtam, hogy te nem vagy semmi figura most megfőleg. 15 évesen és 'férfiként' kozmetikushoz...
Tényleg változik a világ. Amikor engem szekáltak a pattanásokkal akkor az illetőt lelőttem egyel. Azt kellet volna látni. Undorral szekált érte.... De mikor egy szép zsírcsomóval eltaláltam az undor fokozódott ![]() ![]()
Köszi az elismerést
![]() ![]() Nekem is meg kéne őket dobálni, de tényleg van nálam ragya-tanya.. Ezt a becenevet kaptam egyik osztálytárstól..
A ragya tanya elmúlik egy két év alatt. Tudom ez most beláthatatlanul soknak tűnik, de nem nagy idő. Ha kezeli a kozmetikus, ha nem ez így lesz. Szerintem ne foglalkozz vele. :yes:
Ajánlom hogy minden este mosd meg szappannal. Ne tusfürdőt használj hanem rendes szappant. Nekem is elkezdett pattanásosodni az arcom de rászoktam hogy minden este jó alaposan megmostam. Nekem nagyon bevált. Ha nem mostam volna lehet hogy én is nagyon pattanásos lettem volna.
Nálam is volt ilyen korszak, de elmúlt. Én akkor nem foglalkoztam vele, mindenkinek vannak rossz korszakai, túl kell esni rajta előbb utóbb. Hiába a kozmetikus, most esetleg eltűntet párat, de utána ismét lesz. Azért meg pénzt kiadni szerintem felesleges, amikor elmúlik magától is.
Úgy hívják: Kéntej-szappan, az való a ragyára. 50 éve én is (az öcsém is) azt használtuk, hatott!
![]()
Manapság látod kozmetikus van, aki kinyomkodja és néhány hét múlva mehet újra. Bár lehet, hogy az a néhány hét csak egy kettő.
![]()
Má' úgy egy-kettő ezer/hét; oszt' 102 hétig
![]() ![]()
Fene tudja...
Azért én irigyellek egy kicsit, Jani! Elviselném én mégegyszer az ilyen pattanásos korszakot! ![]() Annak idején az osztálytársam engem is elrángatott egyszer a kozmetikushoz. Csak addig dödögtem, amíg meg nem láttam a "kozmikus" leányt. Na, ott volt fájdalomcsillapító: két oldalt támasztotta a fejemet... ![]()
Csak nehogy így járjon:Bővebben: Link
Akkor is irigyeltél volna, mikor nyögtem a fájdalomtól?
![]() Itt semmi fájdalomcsillapító nem volt. ![]() Zoli meg ne ijesztgessen.. ![]()
Megoldás: keress egy jóval nagyobb dekoltázzsal megáldott kozmetikuslányt.
![]()
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a laptopról, és az áráról: Bővebben: Link Szeptembertől kezdődik az egyetem(már ha felvesznek ![]()
Attól függ mire akarod. Ha csak játék és film nézés akkor OK.
De ha itt vagy a Hobbin, akkor gondolom valami műszaki képzésre mennél. 768px horizontális felbontással bármilyen kurrens IDE-ben programozni, vagy valami CAD/CAM szoftvert használni... ha akkoriban létezett volna ilyen technológia, a spanyol inkvizíció biztos előszeretettel használta volna. |
Bejelentkezés
Hirdetés |