Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv, u1-150mm hosszú rack dobozt hol lehet nagyon olcsón beszerezni?
Üdv. RJ45-ös krimeplő fogót szeretnék venni. Találtam neten 1-2 ezerért, de nem tudom mennyire megbízhatóak és strapabírók. Esetleg van olyan márka vagy hely amit ajánlani tudtok?
Üdv.
Legalább valami link kellene. Hogy találja ki valaki, hogy te mire gondolsz?
Én a konthában vettem a céghez már három darabot is, teljesen jól működnek. Ez a fogó mindhárom méretű (6/4, 6/6, 8/8-as) dugóhoz jó, élénk narancs színű, és kb. 4000 Ft körül volt. Igaz, mi nem ipari méretben használjuk, csak alkalmanként. Ha napi használatra kell, érdemes egy drágább típust választani! Bővebben: Link
Nekem volt már sok, érdemesebb jobb minőségűt választani még otthonra is. Dobtam ki olcsóbbat és drágábbat is. Szerszámot célszerűbb boltból venni, és kipróbálni a helyszínen a teljes választékot. A dugók árával fog többe kerülni de megéri. Jelenleg egy racsnis Proskitet használok Bővebben: Link
Sziasztok
UL1481-es végfok ic-t keresek. Elég régi darab ha jól tudom de hátha tud valaki egy helyet ahol beszerezhető.
Üdv!
Ha segít az UL1481-es IC helyettesítője a TBA810S vagy TBA810AS ami szinte bárhol beszerezhető . [OFF] A hq-t ebből a szempontból nem ajánlom, amikor én vettem náluk ilyen IC-t kettőből kettő gyárilag hibás volt, itt viszont tudtam megfelelőt vásárolni Bővebben: Link Üdv!
Ilyennel már találkoztam, használtam is nagyon tetszett, de sehol nem találtam a környéken... (Veszprém)
Én is alkalmanként használnám, kb heti rendszerességgel. Köszi!
Köszi a tippet, remélem eljutok egy normális boltba a közeljövőben.
Köszönöm!
Sziasztok!
Glasslined villanybojlerhez keresek alkatrészt. Tudnátok segíteni? Illetve még a típusa sem biztos, csak annyit találtam rajta, hogy IEV 12000. 25-30 literes lehet a készülék (ránézésre). Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Úgy néz ki tönkrement az időjárás figyelőbe külső hőmérséklet jeladó. Vajon hol lehet vásárolni ilyent, vagy hol lehetne meg javíttatni?
Nekem arra kellene ötlet, hogy merre tudnék venni pici vákumszivattyút (weller szippantós pálkához kellene).
A feszültség lehet 12v, 24v, illetve 230v mert relével kapcsolom majd.
Sziasztok.
Gondban vagyok.A 6-7 éve vásárolt 400ml-es Plastik 70-es lakkom a végét prüszköli.Nem találok (google) olyan üzletet Budapesten ahol lehet még kapni eme kiszerelésben.Amit találok az csak a 200ml-es változat és az sem olcsó kb 2000Ft-tól indul, de találtam ~5000Ft-ért is.Annak idején a Nagyvárad tér és a Klinikák között vettem egy azóta megszűnt festék vagy vegyszer boltban,már nem tudom mi volt pontosan.Tudna-e valaki segíteni ebben, hogy hol lehet (még) kapni 400ml-est és nem valami horror áron? Vagy valami mást helyette.TN170 felejtős anno sem jött be nekem.
Hi Mesterek.
Én hegesztőbe (Güdge 155) keresnék a szekunder oldalhoz 5*3 profilú huzalt hogy ujra tudja tekerni, mert leéget. Valakinek van tippje hol lehet ilyet kapni és hogy mi ennek a "szigetelt drótnak" a hivatalos neve? Előre is köszönöm a segítséget.
Profil huzal a neve, és a nagykőrösi Trakisnál van.
Üdv!
Rugókat szeretnék vásárolni és nem tudom hol keresgéljek. Speciális rugó üzleteket az internetről ne ajánljatok mert nem aktuális számomra. Esetleg barkácsüzletben vagy hol keresgéljek? Gyengébb nyomórugókra lenne szükségem amelyek kb 10cm hosszúak. Nincs is szükség ennél pontosabb jellemzőkre mivel az alkalmazás sem kívánja meg.
Egy cím...
Üdv. Egy kis relét keresek. Tyco Schrack V23148-B0001-A101. Bistabil 3V-ról megy. Nem helyettesíthető, Tyco-nál Scharc-nál már kerestem Mo.-n.
Sziasztok én a képen látható forgókapcsolót keresnék annyi különbséggel hogy amire nekem szükségem lenne annak csak három lába van ez egy rádióban van és tekeréskor változik a frekvencia
Sziasztok!
Hol kaphatnék olyan banánaljazatot mint amilyen a gyári labortápokon szokott lenni.
Milyen "olyan"??? Melyik gyári??? Melyik gyári labortápon???
Szia szerintem ő lesz az köszönöm szépen
Arra gondoltam amelyiknél a végét lelehet tekerni és be lehet szorítani vezetéket banándugó nélkül. Ez asszem pont olyan: http://elektronika.vatera.hu/kabel_csatlakozo/kabel/koax_antenna_ka...5.html
Ezzel csak az a gond hogy a posta többe fájna mint maga az aljzat. Nem tud valaki Pest környékén valami helyet ahol elérhető?
Ebbe ugyan be tudod fogni a vezetéket, de mit érsz vele, ha a műanyag fogja? Ilyen, de fémházas az, ami arra alkalmas. Persze, abból is van egy pár fajta...
Ilyen van a HQ- ban is, de szerintem mindenhol. (Persze nem a zöldségesnél.)
Hát én hestore-on nézelődtem meg még pár boltban amit ismerek, de ott nem volt. Kösz az HQ-s infót. Szétnézek ott is.
Pedig ez is olyan: Bővebben: Link
Köszi de mondtam a címmel nagyon nincs mit kezdjek mert romániai lakos vagyok
Romániában is értékesítenek, magyar cég: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |