Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   570 / 978
(#) mps válasza hibbantpasi hozzászólására (») Jún 29, 2012 /

Ki kell azt a kazánt cserélni mert hibás!
(#) nagy hoho válasza lui144 hozzászólására (») Jún 29, 2012 /

Szerintem egy negatív kalapács, egy csomó dologra jó csak fantázia kérdése.
(#) Gery78 válasza lui144 hozzászólására (») Jún 30, 2012 /

Fogpiszkáló, ha el nem rontod?
(#) lui144 válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 30, 2012 /

Munkadarabnak valóban munkadarab, de ennek a megszületéséhez több tényező is hozzájárult:
1, Ahol dolgoztam, ott a satu nem volt megfelelően rögzítve, így az mozgott állandóan jobbra-balra mikor reszeltem vagy fűrészeltem.
2, Mivel fiókos asztalban volt a rögzítés ráadásul 4 csavarral, így hozzájuk sem tudtam férni, hogy rögzítsem őket.
3, Mivel diszgráfiás vagyok így remegő kezem is van, emiatt még ha nem mozgott volna a satu akkor sem tudtam volna egyenesen fűrészelni.
4, A furatok elkészítésénél hibát követtem el mikor 4 helyet jelöltem meg túl közel egymáshoz, hogy ott kell fúrni.
5, Az idő kevés volt, mivel lassú is vagyok így igyekeznem kellett amennyire csak lehetett.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de próbáld meg remegő kézzel és mozgó satuval elkészíteni 1 munkadarabot.
(#) lui144 válasza djgombi hozzászólására (») Jún 30, 2012 /

Nem párhuzamos darabolást kellett végezni. A szakma: Elektronikai technikus.
Ebből a vizsgarészből 51%-ot értem el.
(#) lui144 válasza mineral hozzászólására (») Jún 30, 2012 /

Sörnyitónak biztos, hogy jó lesz. Ez tulajdonképpen egy lakatpánt lett volna.
(#) djgombi válasza lui144 hozzászólására (») Jún 30, 2012 /

Az életbe nem mondtam volna meg
(#) zoly15 válasza lui144 hozzászólására (») Jún 30, 2012 /

Idézet:
„Ne haragudj, hogy ezt mondom, de próbáld meg remegő kézzel és mozgó satuval elkészíteni 1 munkadarabot.”

Értem én a problémádat, de ha tudod hogy nem vagy rá képes miért tanulod ezt a szakmát? Hiszen tudhatod hogy ilyen "adottságokkal" sohasem lesz belőled ilyen irányú szakember....
(#) vicsys válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 30, 2012 /

De lesz, csak a lakatpántot majd kiadja alvállalkozsónak. Most őszintén, nem tök mindegy, milyen lett?

Röviden:
Én főleg az elektronikai szakmákban gondolkoztam, mivel nekem ezekben voltak és vannak is a legtöbb sikerélményem. Ezért is kerestem olyan elektronikus szakmát, amit nyugodtan megszerezhetek a betegségeim (nagyothallás, epilepszia) ellenére. Így bukkantam rá az elektronikai technikusi szakmára. Ott másodfokon kimondták, hogy elektronikai technikusnak alkalmas vagyok. Így a lakhelyemen jelentkeztem technikusira és jártam. Egész jó eredményeim voltak a gyakorlatból, leszámítva a fűrészelést. Elméletből gyengébb voltam. Ha más nem akkor az elektronikai technikusit jó lesz hobbi szinten űzni. Csak akkor keresnem kell egy olyan szakmát amivel el is tudok helyezkedni és nem vagyok hozzá kétbalkezes.
(#) zoly15 válasza lui144 hozzászólására (») Jún 30, 2012 /

Érdekes elképzeléseid vannak, de ha neked jó, akkor jó Ahhoz képest hogy jól megy az elektronika mint hobbi, eddig még semmilyen kreálmányt sem láttam tőled. No meg mint technikus megnézném hogy hogyan raksz a helyére egy jó pár SMD alkatrészt...
(#) djgombi válasza lui144 hozzászólására (») Jún 30, 2012 /

Ne csüggedj! Szakmámon belül huszon pár főből csak kb 5-en voltunk akik szóra érdemesek. És csodák csodájára mind levizsgázott. Sok sikert az elektronikában de a panel rajzolat egyenes legyen ám
(#) djgombi hozzászólása Jún 30, 2012 /

Egy kis jókedv:
Miért kapcsolgatja a skót olvasás közben a villanyt?

- Mert a lapozást sötétben is meg lehet tenni.
(#) djgombi hozzászólása Jún 30, 2012 /

- Drágám, - nem igazán érzem jól magam, hívd át a szomszéd orvost.
- A szomszédot? De hiszen ő állatorvos!

- Na és? Úgy élek mint egy kutya, dolgozom mint egy ló, és egy tehén a feleségem.

Egyet már kreáltam amit használok is. Egy szép hordozható fogyasztásmérőt. Itt van: Bővebben: Link
(#) vilmosd hozzászólása Júl 1, 2012 /

Azt írta a Budapest Bank nekem, hogy utolsó felszólítás! Na végre, ezek is megszűnnek akkor
(#) vilmosd hozzászólása Júl 1, 2012 /

Nem értem, ha egyszer be vagyok rúgva, akkor miért nem kiabálja senki, hogy góóól?
(#) Moderátor hozzászólása Júl 1, 2012

Emberek! Vicceket, könyörgöm vicceket! Hagyjátok már Lui kővel dobálását! Kösz.
(#) nagy hoho válasza vilmosd hozzászólására (») Júl 1, 2012 /

Ha egyszer együtt berúghatnánk én szívesen kiabálnám Neked, hogy góóóóóóóóóóóóóóól!
(#) sany hozzászólása Júl 1, 2012 /

Két villanyszerelő vitatkozik az állványon. Arra megy egy öreg asszony:
- Néni kérem, tessék szíves feladni azt a piros drótot!
- Igen , köszönöm.
Na ugye mondtam Béla, hogy ez a nulla. Te meg jössz a hülyeséggel, hogy fázis.
:bohoc:
(#) mark.budai válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 1, 2012 /

*
Kicsit gusztustalan, de egy haverom (név nélkül) mesélte, hogy hazafele a buszon igencsak szorította már, nagyon kellett neki, de ilyenkor ugye nem tud mit tenni az ember. Leszáll a buszról, ami nem messze áll meg a házuktól. Fut haza, már egyre jobban kell neki mennie. Beér a házba, táska ledob, rongyol be a mellékhelyiségbe, és ahogy meglátta a wc-t, rögtön összerondította magát.
(#) nagy hoho válasza mark.budai hozzászólására (») Júl 1, 2012 /

Egyszer szorulásom volt több napig és a barátom felesége javasolta a mályva teát. Meg is ittam, kint ültem a teraszon és éreztem a hatást és elkezdtem rohanni a wc-re. Csak 1,5 méterrel lett volna közelebb akkor nem kellett volna fél délután takarítanom a lakást.Másnap kérdezte a csaj, hogy használt a tea? Mondtam, hogy igen csak nem mondtad milyen közel kell lenni a wc-hez.
(#) Iszkakof István válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 2, 2012 /

Erről van egy ének is, ahol a patikus úr három métert tévedett.
(#) HeZ válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 2, 2012 /

Szorulás feloldására bevált módszerek (embere válogatja...):
- langyos kakaó - tejet nem megemésztőknek (nekem egy hónap alatt lett a tej italból hashajtó);
- tejszín sörrel - pl kávé sok tejszínnel, majd néhány krigli sör;
- kuracao (az a kék színű) tejszínes koktélban.
Valóban fontos: közel legyen a WC, majd onnan a tusoló is. Én is alkottam már a wc-ben (kb 2 másodpercen múlt, a gatyát el se tudtam engedni) járó motorú, nyitott ajtajú autóból kiugorva a házban feltépett ajtókat hátrahagyva, még a lámpákat sem volt időm felkapcsolni. Szerencsésebb végkifejlet, mint takarítani a nyomsávot, ruházatot...
(#) Iszkakof István válasza HeZ hozzászólására (») Júl 2, 2012 /

A nyomsávról jutott eszembe Móricka.
A nagymamája elküldte a patikába, hogy vásároljon egy üveg hashajtót. Nagyon csábító színe volt a gyógyszernek és a legény jól bele is kortyolt azonnal, ahogy kilépett az ajtón. A hatása nem maradt el sokáig.
Kérdi tőle az egyik néni, hogy merre van a patika, mikor már félúton volt hazafelé. Erre hősünk azt mondta, hogy kövesse a sárga csíkot.
(#) szamóca válasza HeZ hozzászólására (») Júl 2, 2012 /

(#) Gery78 válasza HeZ hozzászólására (») Júl 2, 2012 /

Hashajtóról jut eszembe:

Pasas elmegy az orvoshoz, hogy nagyon köhög. Az orvos véletlenül hashajtót ír fel neki köhögéscsillapító helyett, és visszarendeli a beteget egy hét múlva kontrollra. Eltelik az egy hét. Doki kérdezi:
- Hogy van, köhög még?
Mire a páciens:
- Nem merek...
(#) vilmosd válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 2, 2012 /

Hatha sikerul egysszer
(#) jucsaba válasza Frankye hozzászólására (») Júl 2, 2012 /

gyűjtöd az ötleteket ?
akkor neked : volán hivatalos menetrend : 06hó 30 nap után ők a 06hó 31 ére is tudnak menetrendet adni!!!!!!
ki lehet próbálni , nekem úgy jött hogy 06.30 után visszairányt kerestem és 31-ére is adott menetrendet.
(#) Hp41C válasza jucsaba hozzászólására (») Júl 2, 2012 /

A biztosítók már régen csatlakoztak a naptárreformálókhoz. Hányszor olvashattuk: Ha október 31 -ig felmondod a köteleződet, az újat kösd meg november 31 -ig.

Mottó: Az informatikus miért ünnepli október 31 -án a karácsonyt? Mert oct 31 = dec 25...
Következő: »»   570 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem