Fórum témák
» Több friss téma |
Gratula... Ezt a szenzort lehet a kütyütől eltenni messzebb is?
Mindezt flowcode ban?
Tes**ban 1500 ért vettem én is egy Mil**nium gyártmányú ÓRA-Hőmérő-páramérő combót. Azzal kalibráltam a SY-HS-230-at. Ez a szenzor jobbnak tűnik. Mennyiért vesztegetik ? Bővebben: Link
Sziasztok!
Keszitettem egy progit, ami egy automata etetot vezerel. egy potival allitom az etetesi ido hosszat (0-60sec). Amikor a motort direktbe vezerelem a progi tokeletesen mukodik, viszont a pwm es megoldasnal nem mukodik az etetesi hossz, valamiert meghulyul a poti erzekeles. Valami otlet?
Proteus ezt írja szimulációkor.
Szétszedtem... nekem nem mond semmit...
De itt a fotó, Neked hátha igen
Sziasztok kis esetleg nagyobb segitséget kérnék. Lenne egy 12F675-ös PIC-em és ez egyik lábon egy servo jelet szeretnék átalakitani ledvillogtatásra csak nem tudom hogy a flowcode-ban hogy tudom értelmezni??
Kicsit pontosabban leírhatnád mit szeretnél .
Szia igazábol arrol lenne szo hogy van egy változó impulzusom (1,2ms és 1,8ms között) és azt szeretném beolvasni és kimenetre kapcsolni illetve azzal az impulzussal villogtatni. Avillogtatás csak egy alap mert a konkrét elképzelés egy kétmotoros RC hajó szabályzó épitése csak nem bizok a hálon fellelhetö kapcsolásokban és programokban. Ha esetleg egy rövid mintát küldenél azt megköszönném illetve minden segitség jól jön.
Üdv Kovács G
Azt szeretnéd ha egy bemeneten megjelenik egy jel akkor világítson a led, majd amikor megszűnik a jel akkor ne világítson?
Azért csodálkozok én is. Azt hittem mérni kell valamit de nem, legalább is a leírás szerint..
Nem nem a bejövö jelet kell mérni és annak a fügvényében villogtatni a ledet minél nagyobb az impulzus annál gyorsabban kell villogni illetve lassabban ha csökken és ezt az 1,2 és 1,8 ms-os intervallumon belül.
Ha jól értettem lehet hogy valami ilyen kell neked, de lehet hogy nem
Szia köszönöm de azt irja a programom hogy a definicios PIC8.FCD file sérült vagy hibás. Esetleg ötlet ?? Ja a verziom4.2.3.58 ha ez mond valamit.
Szia
5.2 nálam megnyitja,elöbb mentsd le valahova és onnan nyisd meg.Innét az oldalról nekem sem nyitja meg
itt van 4-es verzióra. Az időzítéseket meg majd kiszámold.
Köszönöm megprobálom feldolgozni mert igy hirtelen kicsit bonyi.
Üdv,
A feltételes elágazásba hány feltételt írhatok ?Különbörző feltételek esetén AND és OR is használható, akár egyszerre is ?
Szia! nekem volt olyan elágazás ahol 10 felett volt a feltételek száma >,=,<, and, or, egyszerre, akár minden feltétel más változó vizsgálattal.
Ok, köszönöm.Mire kell figyelni az egyes feltételek között :szóköz , egyéb ?
Egy példa: bemenet = 0 AND impulzusido > 12
Üdv...
Sikerült a DHT11 életre lehelése? Lassan megérkezik nekem is, és izgatottan várom hogyan fogok vele boldogulni
Sziasztok, valakinek nincs flowcodehoz valami zenelejátszó próbaprogram piezzo hoz?
Köszi!
Oké-oké félrefogalmaztam, olyat keresek, hogy beégetem a picbe és valami für eis vagy valami hasonlót játszik le
Azt hol találom flowcodeban?
Igen 1 fok a felbontasa... Végul timerben sikerült megoldani?
Mennyire lassú a szenzor értékváltozás? Ha nem boldogulok majd akkor számíthatok rád?
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy ha Programban berakok egy magszakítást INTre, akkor egyből ráírja, hogy RB0INT, vagyis a kapcsolót a PortB0-ra kell kötnöm. De hogyan tudom ezt megváltoztatni? Pl a PortB1,2-re szeretném rakni a kapcsolót? Vagy pl van 4 kapcsolóm? Másiki kérdés: ebben a programban, hogyan tudom kiolvasni egy kimeneti port állapotát? C programrészletet kell betenni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |