Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Üdv.
MSP.430-hoz keresnék 6 digites ledes óra cikkét.Eddig csak 4digitest találtam. ![]()
G-48-015A 12V-220V Inverter kapcsolási és mérési rajzát keresem.ugyanis vettem egy használt ilyen invertert és a benne lévö biztit állandoan kiveri és bese kapcsol. Ha valaki tud segitsen nagyon megkőszönném ha tudnám használni. Tisztelettel dukai.mihaly46
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg valaki tudna-e ilyet szerezni Toshiba TM4801 AP 8-H, alul-felül 21-21 forrasztási pontot számoltam. Ne haragudjatok, de gőzöm sincs mi ez, ezért csatolom a képet is! Előre is nagyon köszönöm!! Egyébként ez egy timerről van szó! Üdv.:
Sziasztok!
H6000 Yamada 2.1 Hangfalhoz keresek kapcsolási rajzot. Köszönöm!
sziasztok
egy kis segítségre lenne szükségem. A váltót CONRAD végálláskapcsolós asztal alatti váltóállítóművel váltom. Ennek van egy visszajelentő része is, melya váltó állásától függóen kapcsol. ezt a polarizált váltó itt van - és itt van De emellett szeretnék egy jelzőt is üzemeltetni a váltó állásától függően (két fényű, vörös/zöld) Megpróbáltam kéttekercses relével, de az egyik relé tekercse állandóan feszültség alatt volt, így melegedett. Tehát a relénak csak egy impulzusra lenne szüksége, nem állandó feszültségre Hogyan csináljam meg?
Üdvözlet!
Zodiac M5034 CB-vel kapcsolatos minden információt szeretnék megtudni (kapcsrajz, bekötés, technikai adatok) Köszönöm!
Sziasztok!
Olyan kapcsirajzot keresek, ami PC ventilátort tud vezérelni PWM jelekkel, és ha növekszik a hőmérséklet a fordulatszámot is növeli. Tud valaki ilyet mutatni? Előre is köszönöm. Üdv!
Van egy ilyen topik: Bővebben: Link
Itt már néztem, de ilyet sajnos nem találtam, csak potival szabályozhatót, ami meg NTC-t használ, az meg nem PWM-es.
A PWM-es megoldásnál a potival sorba bekötsz egy NTC-t és már meg is oldottad.
Vagy a poti helyére...
Az a baj, hogy a potinak három kivezetése van, az ellenállásnak meg csak kettő.
Köszi a segítséget rendeltem china-ból. Tegnap jött meg. Üdv András
11ak30a14 TECHWOOD TV Rajzot keresek!
Szia!
Szerencsére nem kell messzire menni: Bővebben: Link
Ha van 11AK30 A14 TECHWOOD Tv-hez rajzod,légyszíves írd le R639-es ellenállás értékét!
Köszönöm! Karcsi
Töltsd le a linken lévő RAR fájlt, csomagold ki és már meg is vannak a rajzok, amelyekből kinézheted az ellenállás értékét.
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék hogy, nincs e valakinek elfekvőben egy LITE ON PA-1121-02 laptop akku töltőhöz kapcsolási rajza?!
kiégett 1 IC, amin olvashatatlan a típus... Nem tudom hogy segít e, de adok 1 fényképet is róla! Segítségeteket előre is köszönöm!! ![]() Üdv, Feri
Sziasztok!
Behringer PMP3000-es keverőerősítőhez keresek kapcsolási rajzot. Fizetnék is érte ! Köszi!
Helló Mindenki !
Tudna-e valaki Daewoo mini hi-fi Ami-816r rajzot küldeni nekem. A jelenségem, ami ide hozott, a kétkazettás magnóját javítottam-sikerült is- miután újra összekábeleztem, az előlapon, bekapcsoláskor az üzemmód gombok pirosan világítanak és le van fagyva minden. Előre is köszönet Pisti
Az orosz S30-as hangfal Ower-Load jelző kapcsolását keresném.
Köszönöm!
Hát nem pont így írják, de a túlterhelés visszajelzése lehet, gondolom.
Üdv.Nincs meg valakinek véletlenül az Elektor 2004/06 számában leközölt T-amp (TA 3020) nyákterve?A cikk megvan nekem pdf-ben,de az hiányzik belőle.
Nem közöltek hozzá NYÁK-tervet, én legalább is nem látok:
Lehet, hogy egy későbbi számban van, ha kinyomozod melyikben, akkor azt is felteszem neked.
Én sem találtam sehol, pedig jó lenne.2007-ig végignyálaztam (mert csak addig van meg) azokban nincs.
2007-től feltehetnéd vagy elküldhetnéd emailben azokat a számokat amik megvannak neked. ![]()
Nem vagyok biztos benne, de talán ezt keresed:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |