Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szia. Nagyon szép munka, csak gratulálni tudok neked. Bár csak fele így tudnék programozni mint te.
Hol lehet ilyen szervo motort kapni? Egyáltalán mi a neve?
Ránézésre egyszerű modell szervó. Mintha valamelyik kupac alatt nekem is lenne pár...
StefuPeti: köszi. A programozásnak neki kell ülni és Neked is menni fog, ebben biztos vagyok
vicsys: a servot ebay-en vettem, egyszerű modell servo. Bari
Én is szeretnék gratulálni az kifinomult szerkezethez!
Ez az "izé" is frankó! Kicsi és kompakt, bejön a Design!
Köszönöm! Mégegyszer gratula, tényleg nagyon ötletes és gyönyörű a kivitelezés. Remélem, hogy mihamarább láthatunk még ilyen munkákat tőled.
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2012
Sziasztok.
Elegem lett abból, hogy félévente vettem új tölthető akkukat, mert a madaras teszkós akkutöltők tönkre vágták őket a konstans feszültségekkel. Így megépítettem Topi cikke alapján ezt z AVR vezérelt akkutöltőt. Az első tesztek alapján igen jól teszi a dolgát. Olyan akkukat is visszahozott az életbe és regenerált, amelyekről már régen lemondtam. Sajnos a dobozolás nem lett a legszebb, de következő talán jobb lesz. Alább egy-két kép látható, több kép a Webalbumban
Ez gyári!
Mindig elfelejtem... Fotóztad? Szerk.: Szóval elismerésem! A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2012
Köszönöm , vicsysnek is
A nyákok fotózva dry fóliával készülnek, a lötstop az octamexes, a maszk házi készítésű két réteg írásvetítő fóliára nyomtatva samsung ml2571-es nyomtatóval. Bari
Nagyon jó lett, gratula!
Nagyon jó kis töltő lett , régebben én is gondolkoztam az építésén, de sikerült egy gyári normálisat beszerezni így letettem az építéséről.
A dobozolással sincs semmi probléma, praktikus Bari
Mostanában nem nagyon vagyok már erre, főleg azért mert a kisfiam születése óta nem igazán van lehetőségem hifizni, illetve teljesen meg kellett szüntetni a padlón lévő hifit, felköltözött a könyvespolcba a két kis tannoy m1+alisca orange tuning, amit most ez a kis végfok hajt, egy jobb minihifiről. Tda1554q, külső tápról, a gyorspuffer sanyo os-con 68µF/20V, a bemenő kondik obbligato premium gold plus 220nF/630V. Erről az ic-ről azt érdemes tudni hogy a hangja nagymértékben annak a pár alkatrésznek a függvénye amit ráakasztunk. Mezei alkatrészekkel mezei hangja van, de jó cuccokkal (és jó hangfallal persze) félmillás erősítők mellé simán odateszem. Érdemes vele foglalkozni. Bemenő kondinak elég jó még a remix c210 is (titkos tipp)
Illetve ha már itt vagyok megmutatnám a suprampli jelen állapotát és az összeépített bufferes végfokot is:
Ez haláli (Jó értelemben!)
Bari, ez baró lett! Nagyon igényes kivitelezés, mint eddig mindegyik áramköröd. Ez konkrétan gyári minőség.
Kicsit mintha szellős lenne a doboz. Lehetne sokkal kisebb dobozba is tenni. Az et1 és et2 szerelése nagyon szép és Igényes!
Elvitathatatlanul esztétikusan van szerelve.
Villamos szempontból viszont szúrja a szememet a tápegységaljzat. Minden csatlakozásnak van némi átmeneti ellenállása, ezeknek meg pláne. Szegény sanyo os-con lehet akármilyen jó, ha a vele soros ellenállás nagy. A csillagpontos föld topológia, és a hidegítőkondenzátorok pótlását is megfontolnám.
Ez nagyon hasznos mérőkészülék lett! Lehetne tudni többet róla, méréshatár,pontosság,stb? A rajz és a progi publikus? Ha igen érdekelne!
Köszönöm az elismerő véleményt
Igyekszem mindig precíz munkát kiadni a kezeim közül Bari
Ezen elgondolkodom. Majd. Miért te milyen tápcsatit használnál ? A csillagpont az megvan ha jobban átgondolod.
Többpólusú XLR (hogy a szimmetrikus jellel véletlen se legyen összekeverhető), repülőgépekben használatos többpólusú (ezekből vannak egész olcsón gagyi kínai példányok), és hasonlók. Ezt a típust és a gyári cuccokon is le szoktam cserélni, én emiatt nem használok sehol Jack dugót se (fülest kivéve)…A hajam áll égnek, amikor hangfalcsatlakozónak használja valaki a 6,3-ast
A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2012
Hangfalhoz nem inkább Speak-On csatlakozó járna?
Készítettem egy "szerszámot". Ez egy NYÁK befogó, szerelő keret. Az ötlet nem az enyém, gyári eszközről fotó alapján mintáztam. Igazából az alkatrészek elméleti műszaki tervezését készítettem, az esztergályos meg a marós tette a dolgát. Aztán összeraktam. Remek segítség szerelés alkalmával. Meglepően kényelmes forrasztani a segítségével. A sárga kupak fel van töltve FBS-el. Gyakorlatilag ez tartja meg az alkatrészt, míg átfordítom és forrasztom a lábakat.
Szépen elkészített darab! Én az alkatrész lefogó kupakot soha nem alkalmaztam, mert egyszerűen kicsit elhajlítottam az alkatrész lábát és nem esett ki.
Nagyon profi lett! Az alkatrész leszorító az igazából ott feszül vagy hogy állítod be?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |