Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szegényke, még pislogni is elfelejtett.
![]()
Tegnap tömegközlekedtem a 6-os villamoson:
Huszonéves srác, fülében MP3 dugaszokkal áll az ajtó mellett behúzódva a sarokba és bámul kifelé (nekem is ez a kedvenc helyem, illetve ha tehetem akkor villamos vezetőállásán keresztül bambulok ![]() Idősebb úriember áll mögötte, ha nem lett volna mobiltelefonja és nem félt volna használni hajléktalannak néztem volna hosszú csimbókos haja a és szakálla, valamint kissé szakadt ruhája végett. Egyszer csak odahajol a sráchoz és jó hangosan: - Leszállsz? Semmi válasz. Még jobban odahajol a képéhez, úgy 10 centire, és még hangosabban: - LESZÁLLSZ??? Srác végre válaszolt: - I don't know. Erre kis gondolkozás után az ajtó másik oldalán álldogáló nénihez fordult: - Leszáll? Mellesleg simán kifért volna közöttük és még csak a megállóban sem voltunk még...
- Pistike! - A farsangi bálon minek öltözöl be? ....................- Csak!
- Pista bácsi. Maga mindenhez ért? - Mindenhez. Is.
Ezek jók!
![]()
Holnap ez lesz a dumám, odabenn...
![]()
Sok lámpánál a "W" jelző nem a teljesítményét fejezi ki Watt-ban, hanem egyszerű típusmegjelölési szerepe van. És persze a sok buta ember mind az hiszi hogy mekkora teljesítményű. Egyébként tényleg elég durva fényük van. Csak az élettartamuk elég kevés. (Mivel eléggé túl vannak hajtva szerencsétlen LED-ek.) Ezt csak tájékoztató jelleggel írtam, senkit nem szeretnék megbántani.
Üdv.: Miki
A "W" egy szám után írva, elektronikai termék esetén, több mint megtévesztő, inkább átverés jellegű.
Idén Chuck Norris egyedül ünnepli a karácsonyt. Egyes egyedül a földön.
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2012
Ezt már tegnap is olvastam, de csak most esett le. (Pistike)
![]()
Megteremté az Úr az Eget, a Földet és így tovább.
Megteremté az állatokat és gyönyörködött bennük. Meg volt elégedve az eredménnyel. Azután megteremtette a férfit. Meg volt elégedve az eredménnyel és gyönyörködött benne. Teremtett a férfi mellé egy nőt is, de az eredménnyel nem igazán volt megelégedve. Nézte, nézegette, mit tudna javítani rajta, de tanácstalan volt. Egyszer csak eszébe jutott a megoldás. Nem kell javítani rajta semmit, úgyis majd kifesti magát.
Holnap Chuck Norris ismét megmenti a világot. Ami katasztrófa jön, azt egy körbepörgő-rúgással elhárítja...
![]()
Hoppá azt hitem rossz a szemem
![]() ![]() Az már 280ft*1000.00 huha ![]()
Eddig sem tettszettek az agybadugós szettek, de most már utálom is őket.
![]()
Én még nem találtam olyat, ami ki ne esne a fülemből.
![]()
Én sem. De a 85-ben vásárolt Sennheiser HD410SL még mindig kiválóan teszi a dolgát.
Bővebben: Link
Pedig én úgy tudtam a Jedik csak jóra használják az erőt. Bár ez nézőpont kérdése.
![]()
Jó nehéz lehet az a 8 ólmos hangszóró. Na, de vajon kilónyi, vagy grammnyi van benne? (nagyon "bogzsák" koppintás
![]()
Azt gondolom akinek van "8-olmos hanszorolya" az szívesen elcseréli egy helyesírás ötösre.
![]()
Ha Trabant megtud fordulni, a Ford miért nem tud meg Trabantúlni ?
Mert a sas száll ide száll oda, de a szálloda nem sas ide, sas oda.
![]()
Az ügyfélért mindent
![]() Magyarul: Rendelési megjegyzésben: "Tudnál nekem rajzolni a dobozra egy T.rex-et ami NYÁK-ot forraszt?"
Hoppá! Ez egy nagyon követendő példa...! Lehet, hogy csinálok egy blogot, amiben tesztelem a kereskedőket és hogy meddig lehet elmenni a hülyeséggel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |