Fórum témák
» Több friss téma |
Hőérzékelőt kéne megnézni illetve a panelen a fűtőszél reléjét.A kattogó hang meg lehet hogy az adagoló felől jön.
A kattogás tényleg az adagolóból jön,de meg lehet ezt egyszerű szüntetni?
Biztosan elhárítható a probléma de ezt látni kéne.
A nyomás kapcsolót hol találom? Vagy hogy kéne kinéznie?
A nyomás kapcsoló az egy kör alakú dobozka rajta pár vezetékkel és egy vékony csővel.A literszámláló az közvetlenül a befolyó csőre csatlakozik 2 vékony vezetékkel.De van olyan is amikor a víztartályba van.Nem tudom melyik van a gépben ezt érdemes megnézni.
Sziasztok, egy Whirpool ADP 4109 -s geppel kapcsolatban volna kerdesem. Par hete azt muveli ,h bekapcsoals utan megy kb. 1percet majd teljesen leall. A viszajelzo sem vilagit. Majd utana ismetelt bekacsolas es ok ,vagy nem ,de a harmadik inditas utan mar mindig jo. Mi lehet a hiba? Mit nezzek meg rajta elso sorban? Koszonom a segitseget! udv.
Sziasztok!
A CD702T mosogatógép utolsó 1perce legalább félóráig tart! A programot nagy részét több,kevesebb sikerrel rendben végig viszi,de az utolsó 1 perc valahogy nem akar letelni. Azért írom,hogy több,kevesebb sikerrel,mert a program közben is vannak olyan időszakok,amikor az egy perc 90 másodpercig tart. Ezt azonban a program sajátosságának gondolom,a hőmérséklet emelkedés sebességének változásából adódó eltéréséket esetleg így kompenzálta ki a program írója. Trafós a táp,ezért a tápfeszültségből nem adódhat probléma. Látszólag helyes értékeket ad az NTC. Működik a fűtés. Valakinek volt-e már ilyen hibája,és mi okozta? Köszönettel: Ottó
Szép estét!
Segítséget szeretnék kérni, hogy egy 10 éves whirlpool mosogatógépben lévő vezérlő egységben az ACS08 SA kapcsolót mivel lehetne helyettesíteni? Amit nagyon nem értek, de lehet hogy valakinek egyszerű. A gépet szétszedtem, mert nem nyított ki a mágnesszelep, mágnesszelepet kicseréltem, utána pedíg folyamatosan engedte be a vizet. Olyannak tünt, hogy ez a ACS08 zárlatossá vált. Kiforrasztottam. Műszerrel szakadásvizsgálaton viszont egy láb között sem mutat zárlatot. Nagyító alatt pedíg látszik, hogy az egyik láb mellett kilukadt ez az ACS08. Üdv: K.Gy A hozzászólás módosítva: Ápr 7, 2013
Köszönöm, de rájöttem a hibára.
Üdv. Mindenkinek.
Lehet hogy az x2 es táp kondi cseréje itt is segít.Candy?
Tápegységet,vagy ha mechanikus ki/be gombos akkor azt nézném meg.
Helló!
Ez hagyományos trafós kivitel! Stabil a feszültség,a kondik újak. Sajnos eddig még nem jöttem rá a hiba okára. Üdv. Ottó
Lehet,de nem biztos!
Mint ha valamire várna!(?) A rövid program pl. rendben végig megy. Üdv. Ottó
Szóval ez a szörnyeteg ACS08 5SA szépen kibabrált velem. Persze azt még nem tudni, hogy ez a Triak szerű de nam az lett zárlatos és égette le a mágnesszelepet, vagy a mágnesszelep az ACS kapcsolót, mert bár melyik lehetett. Hq videóban van ennek utódja az ACS108 5SA szép áron. Holnap kicserélem és beszámolok erről a 6 órás szórakozásomról. A felrobbanás határán voltam agyilag.
Üdv:K.Gy
Candy gépnél találkoztam olyannal hogy a csőfűtés belsejében 2mm mosogatószeres vizköves trutyi állt, emiatt a fűtőtesten lévő biztonsági klixon mindig leoldott majd visszakapcsolt, emiatt eltolodott a progi. Lakatfogóval kéne nézni a fűtést, hogy nem csinál e olyat, hogy ki be kapcsolgat. Reed relé?
Üdv.: K.Gy
Szia! Vizmennyiséget néztetek miután feltöltötte a gépet? Amikor ezt a kattogó hangot csinálja, a kijelző LED vagy bármi ami világít nem halványul el a kattogás ütemével szinkronban? Ha kevésnek találjátok nagyon a szintet, akkor töltsetek rá 1-2 litert, és próba. Vezérlő tápja elfogy a fűtés relé behúzására.
Üdv.
S:O:S Segítséget szeretnék kérni!Szép napot mindenkinek!van egy candy csf4570E tipusu mosogatógépem.egy ideje amikor elinditottam kis idő mulva villogott az első két lámpa rajta és sipolt,megnéztük a vizcsap kinyitva ,szürők rendben.utána már ahogy elinditom most már az összes lámpa villog .Mi lehet a hiba???,köszönöm a segitséget
Szia!
Ez jó ötletnek látszik! Digitális fogyasztásmérős aljzatba van dugva a gép,nekem is feltűnt,hogy gyakran kapcsolgat,de nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Remélem ez a probléma,mert az elektronikát már töviről-hegyire átnéztem. Üdv. Ottó
Szia!
Köszönöm a tippet! Az általad jelzett lerakódás okozta a hibát. A biztonsági korlátozó kapcsolgatott. Azt is cserélni kell mert a kontaktusa beégett. Egy programot már lefuttattam,mindent időben teljesített. Üdv. Ottó
Szia! Most egy jó ideig jó lesz.
Szép estét!
Heló!Megpróbáltam + vízzel,de semmi változás,a kattogás maradt és nem megy rendesen végig a program sem, nem öblít és szárít,de a vizet kiszivattyúzza. A lámpa a kattogás ideje alatt halványabban világít .Érdemes tovább kísérletezni?
Ki kéne venni a vezérlőt, és egy fotót feltenni róla. De elég lenne a beültetési oldalról a fotó.
Üdv.
Van a relé mellett egy csúnya nagy kék,sárga vagy szürke MKP kondi, ki kéne cserélni. Csak a ráírt értékre szigoruan. Utána próba.
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2013
Sziasztok!
Candy mosogatógép szereléséhez kérnék segítséget. Mindig megy a szivattyú bekapcsolás után, ahogy a fórumon találtam ez a vészüzem jele lehet. Szétszedés után az említett nikecell úszós részt nem találom. Ez hogy néz ki, merre keressem? Esetleg egy képet nem tudna nekem vki felrakni róla, vagy egy linket? A típus cdf322, de másik típusé is jó lenne, ha látnám milyen. Köszönöm előre is a segítséget! |
Bejelentkezés
Hirdetés |