Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok! Valahol láttam 5-6 ezer Ft-ért PA hangfalállványt, alumínium volt. De persze amikor kéne, nincs meg. Tudtok olcsó állványokat? (nem kell Proel, stb. , elég valami kínai vacak is)
Hali!
Lehet nálam, de az még tavaly volt. 14e. adtam a kettőt, vadi újak voltak, omnitronik.
Ja, nem itt az oldalon, valami webáruházban.
Sziasztok.
Szeretnék egy DF9-31DP-röl DF13-40DP-re LCD monitorhoz kábelt. Hol lehet vásárolni vagy csináltatni? A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2013
Itt válogathatsz.:Bővebben: Link
Sziasztok, erre valaki tudna segíteni?
Nem. De kábelkötegelő a kondin hosszában nem jó? Egy-egy furat a kondi mellé abba a lemezbe, amire rögzíteni akarod, a kötelegelőt fent átvezeted a két láb között, és készen is van.
SZia, gondoltam rá én is, de elég nagy projectbe kell, és ha eddig már csak a dobozzal órákat dolgoztam, nem szeretnék gányolni, de azért köszi!
Sziasztok!
A képen látható kétpólusú hálózati csatlakozót keresek, egy SONY magnóhoz, eredménytelenül. Hátha valaki tud segíteni. Köszönöm.
Természetesen a képen látható aljzathoz keresem a csatlakozót.
Elég esélytelennek tűnik. Én inkább kicserélném egy "villanyborotva" csatira...
Sajnos igen, de ez egy régi szalagos magnó amit sikerült rendbe hozni, és ha lehet nem szeretném át alakítani.
Gyárts le egyedileg. Szinte lehetetlen lesz ilyet szerezni.
Egy - lehet hülye - ötlet, szerintem japán/amerikai csatlakozóra van szükséged. Első ránézésre A típusú csatlakozónak, vagy ahhoz nagyon hasonlónak tűnik. Próbáld a nagy vizen túl. Ha nekem kellene, rákeresnék E-bay-en vagy alibaba.com-n a tápkábelra (power cable), és írnák vagy 5-nek, hátha felismerik. Ez tulajdonképpen az ő "magnó csatlakozójuk" lehet (más néven villanyborotva csatlakozó). Viszont akkor a készüléknek is 110-120 voltosnak kellene lenni, nem?
Igen ez japán csatlakozó a magnó 220-V os . Ötleteim vannak a megoldásra, csak szerettem volna ha nem kell buherálni.
Köszönöm a válaszokat.
A kép alapján úgy gondolom, hogy a 2 csapra ráillik a "faston" (autókban is használatos) anya, ha igen, akkor szép csatlakozót lehet hozzá "szobrászkodni" pl. valamilyen kiöntőmasszával.
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy kellene egy hálózati-dugó egy régifajta villanyrezsóhoz. Az eggyik* fele ugyebár sima AC csati, a másik meg olyasmi mint a pc csati de nincs ott a földnek a lyuk, és teljesen kocka az egész.
Sajna képet nem tudok rakni, de ha valaki tudja annak nagyon örülnék, nameg hogy hol kapható. Üdv! Köszi! UI: Közben találtam egy képet róla:kép , ezt meg tudjátok mondani milyen szabványnak hívják? *Egy benne a nevében! A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2013
Ezt úgy hívják, hogy vasaló csatlakozó.
A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2013
Köszönöm, és ilyet Pesten merre kaphatok, ha még kapható?
Bármelyik villanyszerelési boltban, pl: Bp. II.ker. Lövőház u. 20. ; VIII. ker. Auróra u. Rozivill.
A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2013
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek! Adott egy kamera (HD képet és videót készít), kis mérete miatt 2.5 Jack kimenet van rajta. Eredetileg 2.5 Jack- USB kábellel lett az adatátvitel megoldva. Ez a kábel időközben elveszett, neten rendelni nem tudok. Magyarországon egy helyen árulnak, de drágább lenne a szállítás, mint maga a kábel ér. A legközelebbi elektronikai/számítástechnikai boltban nem hallottak még ilyen kábelről. Segítséget szeretnék kérni, magamtól hogy tudom ezt elkészíteni? A segítségeteket előre is köszönöm!!
Bővebben: Link 4 dollár, postával. Ennél nincs olcsóbb.
A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2013
A gond ott van, hogy a bekötését ismerni kellene.
Másodszor, a szabványos Jack dugók három bekötési pontot tartalmaznak (föld, + két melegpont), ide viszont négy bekötési pontot tartalmazó speciális Jack dugó kellene. Ilyet viszont nem igen kapsz. 1, +5V 2, Data+ 3, Data- 4, GND A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2013
Miért ne kapna ilyen 4 pines 2,5-ös jack-et? Bővebben: Link
Köszi, ezt én is megtaláltam! Maga a kábelt 180 Ft-ért Budapestről is meg lehet rendelni, csak a szállítás a sokszorosa. Külföldről nem nagyon szeretnék rendelni, bár ha megcsinálni nem fogom tudni az lesz a vége.
Köszi a választ! A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |