Fórum témák
» Több friss téma |
Nem tudom, hogy itt mennyire veszik szigorúan, nekünk volt már, hogy regisztráció nélkül sikerült bejutni valahova, ahova kellett volna regisztráció. (A helyzettől függően lehet "pofátlankodni"
![]()
Ez esetleg: Bővebben: Link
E szerint jövő héten [/b]http://www.radiovilag.hu/burabu.htm[b][/b]BURABU[/url]
Igen, emlékszem hogy a multkori börzén körbe is ment valaki szólni hogy nem akkor lesz a BURABU...
Akkor nem most szombaton, hanem a jövő szombaton kell menni? Jó hogy észrevetted, én csak megörültem hogy találtam linket róla. Azt nem ellenőriztem le, hogy mennyire "hiteles" a forrás...
Ez mondjuk nem rádiós, de hátha érdekel valakit Bővebben: Link
Holnap nyílt nap lesz az angyalföldi kocsiszínben,
Pozsonyi út 1. 10..16 óra között. Lehel térről nosztalgia villamossal is megközelíthető ![]()
Július 14, vasárnap. Kunmaradaras nyílt nap. Bővebben: Link
Egy szabad hely van még Rákoskeresztúrról 6:00 indulással...
Nekem mondod?
Ötkor kelek holnap, hogy időben ott legyünk...
Nézegettem a honlapjukat, de nekem kicsit olyan, mintha meglovagolnák a szigorúan titkos misztikumát. Egyébként biztos jó és érdekes, de vasárnapra ez kicsit sok
![]() Majd írd meg, hogy érdemes volt-e.
Negyed négykor keltem, hogy kiérjek. Így is alig értem el a buszt...
Valóban, reggel hatkor indultunk keresztúrról, és este kilenckor értünk vissza szintén ide. Nekem még kétszer fél óra buszozás hozzájött előtte és utána. De az élmény pótolhatatlan volt. Itt a videóm a repülésről, döntsd el magad, érdemes volt-e kimaradni?
![]()
Eltévedtetek?
![]() ![]() ![]()
Nem tévedtünk el, de hazafelé Poroszlón benéztünk Nagy Hoho fórumtárshoz, aki megvendégelt bennünket egy finom fagyival. Ezúton is köszönjük szépen!
![]()
Hobbi cnc találkozó Budapest Bővebben: Link (csak igy találtam leírást)
Kelenföld jó volt.
Nagy meglepetésemre egy csomó csaj jött fotózni egyedül, olyan gépekkel hogy csak lestem ![]() Következő programpont Kecskemét, repülőnap. Jövő hétvége, szombat és vasárnap. További információk: Jegyet praktikusan lottózóban lehet venni, 3500 HUF és ezzel félárú jegyet is lehet venni az utazáshoz. Én személy szerint KÖKI-ről indulok szombaton a 8:07-es Hírös IC-vel (Nyugati 7:53) ami 9:10-kor van Kecskeméten. Igény esetén lehet csatlakozni, esetleg vetek fel HE pólót ![]()
Kecskemétre akkor holnap senki?
Akkor nem is HE pólóban megyék, mert minek...
Jövő vasárnap délután valaki "koszolódni"?
Hú, ez kemény nap volt
![]() Macsesz mondta, hogy: "Tök jó csaj és ahogy fényképezi azt a tolózárat a plafonon.." ![]() Nekem a szennyvíz átemelő tetszett (az úszó hogy is mondjam csak, talán maradjunk "izéknél"). Macsesznek meg inkább a fertőtlenítő.
Szerintem beteg volt az a nő, mert az a tolózár nem egy antik darab volt.
![]()
1118 Budapest, Villányi út 99.
(Gugli barátom súgta meg...) ![]()
Szokásos bőséges tájékoztatás: mikor kezdődik, kell-e regisztrálni, stb.
(Múltkori villamosnapon 10 órakor 15 órára adtak időpontot a csoportos vezetésre.) Idézet: „Szokásos bőséges tájékoztatás: mikor kezdődik, kell-e regisztrálni, stb.” Értem én hogy miért kérdezed, de ezt ne tőlem kérdezd, hanem a szervezőktől ![]() Én csak szóltam hogy Vasárnap... ![]()
Akkor Neked nagy szerencséd volt. A trolinál úgy kitoltak velünk, nyitáskor regisztráltunk, délutánig ott toporogtunk a vezetés miatt. Mire eljött az idő, közölték, hogy ki vagyunk húzva felsőbb utasításra... Végül mehettünk 50 métert egy kipukkant, kormányszervó nélküli ziuval a szlalom pályán.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |