Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2166 / 3614
(#) Dzót hozzászólása Szept 17, 2013 /

Nálam is csak annyi volt a gond, hogy a gyanta elfogyott... :/
(#) zenetom válasza nagym6 hozzászólására (») Szept 17, 2013 /

Sokan mondják, hogy nem érdemes őket használni, mert van vezetőképességük, amit már én is tapasztaltam. De viszont akkor mire valóak? Esetleg kiforrasztásra..
A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2013
(#) Dzót válasza zenetom hozzászólására (») Szept 17, 2013 /

Beledugtam a multiméter 2 végét tégelybe. 600 Ohm 3 centin!
(#) zenetom válasza Dzót hozzászólására (») Szept 17, 2013 /

Az jó kevés!
(#) Dzót válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 17, 2013 /

Ez így van! csak arra... a hülye meg a saját kárán tanul...
(#) mpetrooo hozzászólása Szept 17, 2013 /

Üdv.
Rendeltem hestore-n pár cuccot, és pick packos átvételt választottam. így hogy fognak értesíteni és mennyi idő a szállítás?

Válaszokat előre is köszönöm,
üdv,
Máté
(#) sastas01 válasza mpetrooo hozzászólására (») Szept 17, 2013 /

Szia!

A Hestrore-al nincs tapasztalatom, a Pick-Pack-al annál inkább. Általában, ahogy elküldi a cég a csomagot 2-3 napon belül megérkezik(Legutóbb egy szerda estei rendelésemet már szombat délután át is vehettem).
(#) zolika60 válasza mpetrooo hozzászólására (») Szept 17, 2013 /

Persze, ha itt kérdezel, pontosabb választ is kaphatsz.
(#) johny999 hozzászólása Szept 17, 2013 /

Üdv,
nem tudtok ajánlani valami online archívumot ahol régi pecás magazinok találhatók. Ezeket keresem.. Blinker horgászmagazin 1990. jún./júliusi száma.

Előre is köszi.
(#) sargarigo válasza nagym6 hozzászólására (») Szept 17, 2013 /

Én szoktam használni, amikor valami kritikus dolgot kell forrasztani, pl. flasht a maga száz lábával. Hőlégfúvóval leveszem a panelről, megtisztogatom a helyét, kicsi ónt neki, körbekenem fluxxal, és már melegítem is vissza a másikat. Szinte tovább tartott leírnom, mint ahogy megcsinálom. Flux nélkül neki se mernék kezdeni. De ez már kezd pákás téma lenni, úgyhogy itt hanyagoljuk
A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2013
(#) nagym6 válasza mpetrooo hozzászólására (») Szept 17, 2013 /

A Hestore honlapon nyomonkövethető a rendelés állapota, azt is innen megtudod, amikor átvételre vár a csomag a pick pack ponton. Ekkor mehetsz átvenni. Idő attól függ, a Hestore azonnal, vagy -nincs helyi készleten- pár nap múlva küldi.
(#) titi hozzászólása Szept 18, 2013 /

Sziasztok!
A húgom szeretne venni egy laptopot, ami filmnézésre, meg munkára kellene neki.
(Nem nagyon játékra...)
Szóval én nagyon nem vagyok mostanság képbe, hogy mit érdemes venni, hogy jó is, olcsó is legyen. Szerintem úgy 100e-ig lenne jó valami...
Tudnátok tanácsot adni?
Köszi!
(#) Norberto válasza titi hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Szia!

Új vagy használt kellene?

Egyébként minden esetben ajánlom a Dell vagy a Lenovo márkákat.

Asus és Acer, Fujitsu Siemens felejtősek!
(#) bajtaig válasza titi hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Innen vásároltam, lenovót tavasszal, azóta jó!
Ha filmet nézni kell, akkor ne integrált videokártyásat vegyél!
(#) titi válasza Norberto hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Csak új, használtban nem gondolkodunk.
(#) titi válasza bajtaig hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Laptopnál van olyan, hogy integrált, meg nem integrált? Nem is tudtam...
Egyébként Lenovót néztem Tescoban is 70 körül, csak nem tudtam, az jó-e?
(#) bajtaig válasza titi hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Sajnos nem vagyok ebben a témában járatos, a számtekes haverom tanácsai alapján vásároltam.
(#) titi hozzászólása Szept 18, 2013 /

Akkor azt hiszem lenovo lesz belőle...
Köszi a válaszokat!
(#) Gery78 válasza titi hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Szia!
Mi tavaly nyáron vettünk használtan egy Dell-t, ami nagyon jó minőségű. Újkorában 400eFt volt, de mi 60eFt-ért vettük. A Soroksári úti Tesco-ban van egy PC bolt, itt használt de jó minőségű és átnézett gépeket adnak. Mi 6 hónap garival vettük ott a gépünket és teljesen jó, hibátlan készülék. Tudom, hogy nem akartok hasnáltat, de érdemes meggondolni, mert egy sokkal jobb felszereltségűt és minőségűt tudtok venni sokkal olcsóbban. Tesóm is most kapott a szülinapjára ugyanonnan egy Dell-t és az is tökéletes. Gondoljátok meg.
(#) zolika60 válasza titi hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Lenovo jó lesz, persze számtalan fajta létezik, de általában megbízható masinák. Használunk itt a szervizben egy hét vagy nyolc éveset, baja sosem volt, csak az akku cserélődött benne kétszer. Pedig itt elég mostoha körülmények között használódik. Hétfőn épp egy kóla tócsában találtam. Nekem is Lenovom van, ötödik éves, akku halott, de más baja nincs.
(#) sprofan válasza Norberto hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Nálunk a családban 4db Acer van, egyedül az én gépemen van a képernyőn legfelül egy hibás pixel sor, de az is azért mert leejtettem... Minden gyártótól lehet nagyon jó és siralmas modellt is kifogni egyaránt. A hibás laptop márka híre gyorsan terjed, de lássuk be azzal kevesen dicsekednek hogy még mindig megy x idő után a gépük.
(#) andras99 válasza titi hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Nekem Lenovo G550 van vagy legalább öt éve. Vígan elfut rajta a Windows 7 Ultimate (32bit), bár néha kevéske a processzor és persze az egy giga ram... (Tervezem 4Gb-ra való bővítését.) Eddig semmi bajom vele, akkuja is még jól bírja, amire nekem kell tökéletes. (netezés, szövegszerkesztés, prezentációk készítése, kisebb tervezések)
(#) SzervízMacska válasza voodoo hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Szia! Amióta feltetted ezt a kérdést, már szinte betegesen bámulom magam alatt a vágányt. A mi vonalainkon pont ellenkezőleg, vagyis a belső íven van duplázva a sín. Esetleg, ha konkrét példákat tudnál mutatni, azt megköszönném...
(#) pucuka válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Logika szerint is a belső íven kell a sínnek duplázva lennie, vagy az akadály átellenes oldalán. Hídon, vagy rámpán általában mindkét oldalon. Mert ugyebár a szerelvény egyenesen akarna menni, és ha leesik a sínről a kerék, akkor az egyik kerék biztosan a két sín közé esik be, ami remélhetően a pályán tartja a szerelvényt. Ezáltal nem megy neki a hídoszlopnak, vagy nem esik le a hídról. Elég sok vonatos vídeót néztem ott csak ilyet láttam.
A Tátra villamosok (Csehországban láttam) vidáman mentek az aszfalton, meg a kockaköveken, jó nagy por, és szikrázás közepette, aztán egyszercsak visszatértek a sínre. Úgy tűnt, hogy még csak nem is lassítanának.
A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2013
(#) SzervízMacska válasza pucuka hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Én is pont ezt tapasztaltam, meg ezt is tartom logikusnak, amit láttam. Csak nem akartam szégyen szemre hülyeséget írni...
(#) pucuka válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Azt nem tudom, hogy a Te villamosod mennyire terepjáró, de a Csehországi Tátrák nagyon. Meg azon is majd összecsináltam magam, mikor Brünnben a keskeny sétáló utca közepén majd 60 -nal eldörögtek a tömegben, éktelen csengetés közepette. Érdemes lenne egyszer megnézned.
(#) jani1987 hozzászólása Szept 18, 2013 /

Ez inkább PC téma, de találkozott már valaki azzal a problémával, hogy alap állapotába (böngészés, egyéb programok stb esetén) a képpel semmi baj, de például a Sniper Ghost Warrior játéknál (és volt máshol is) olyan vonalak jelennek meg, hogy nem látom a játékba mire is akarok lőni mert kitakarja?
(#) jani1987 hozzászólása Szept 18, 2013 /

No komment.

DSCN2406.JPG

(#) sargarigo válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Ne tévesszen meg, hogy 2D-ben jónak tűnik, mert ezek a "mocskok" már külön számítógépként működnek 3D-ben. Megpróbálnék a helyedben egy videókártya driver frissítést, majd ha nem jó, egy videokártya cserét próbának (azonos típusra). Azt nem mondtad hogy mindig így volt-e, vagy csak újabban jött ez elő. Mindkét esetben lehet driver, és kártyagond is. Szerintem.
Mondjuk azt se mondtad, hogy integrált-e, mert akkor akár proci is lehet ha olyan.
(#) jani1987 válasza sargarigo hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Asus M2N68-AM SE alaplap, ATI Radeon HD 4600 Series videó kártya, integrált Realtek hangkártya (azóta kapott egy másikat mert elszállt), 2 magos proci (2*2,82GHz-es). Windows7 32-bites op rendszer. Ugyanez a játék korábban perfekt ment, csak mostanában csinálja ezt.
Következő: »»   2166 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem