Fórum témák
» Több friss téma |
Ebben az esetben testkábel gyanús. Nézd meg ezeket. Barna színűek és a karosszérián több helyen van ilyen. Az akku mellet, a biztosíték tábla mellett, a műszerfal alatt. De legelőször az akku saruban nézd meg ahol indulnak nincs-e eloxidálódva.
én is ebben reménykedem, hogy hasonló 'apróság' köszönöm!
Meló után csekkolom ![]()
Azért, hogy félre ne fuss az akkut mérd meg, nehogy megtréfáljon.
Sziasztok!
Bora Varinat 2000évj 1.9pdtdi A motor hőfok műszerrel olyan problémám van, hogy amikor elkezd melegedni a motor a műszer is elindul felfelé el is jut a mutató a műszer 1/4 ig és egyből visszaesik 0-ra. Nagyon ritka, hogy üzem meleg motornál középen álljon a mutató. Találkoztatok e már ilyen problémával? A motornál lévő hőgombák csatlakozóit már megtisztítottam. Üdv, Gyuri
Helló
Ha hirtelen ugrik vissza a mutató, akkor cserélj hőmérséklet jeladót a motornál.
Szia!
Igen hirtelen ugrik vissza. Melyiket a három közül? A motor váltóoldalánál lévő csonkban 3Db van melyiket cseréljem? Vagy valahol máshol van külön? Üdv, Gyuri
Arra már nem emlékszem pontosan melyik a hőmérő jeladója, de félmeleg motornál lehúzod a csatlakozót, és amelyiknél a műszer nullára esik az az. Talán a fekete színű, de meg nem esküszöm rá.
Helló
Hát pedig csak 1db hőgomba van benne! Szerintem amikre te gondolsz,azok izzítógyertyák. Alumínium csonkban vannak, és felfelé állnak egymás mellett? Azok alatt abban a csonkban félig lefelé állva van a gomba, vagy fekete (ha régi típusú), vagy zöld, és 4 vezeték megy bele!
sziasztok!
kérdéseim ..... belsö tükörszenzor nem sötétedik fényre mi lehet az ok esetleg mi az orvosság rá:::??? a második ha rajtamarad a világitás gyujtás nélkül nem sipol v ha a benzin szint kevés akkor sem ad hangot valaki tud valami gyogy irt ezekre???
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy adott egy 99-es évjáratú Golf 4, aminek az első ablaktörlője teljesen jól működik, a szakaszos funkciót kivéve.Ha rákapcsolom szakaszos módra, akkor egyet töröl, majd többet nem.Ha a kapcsolón lévő intervallum kapcsolót ide oda kapcsolgatom, akkor töröl, viszont akkor is csak egyet. A "nagy" relédobozt már kicseréltem újra, de a hiba ugyan úgy meg maradt. (ilyen relé van benne: 1J0955531) Mi lehet a probléma?
Szia! Talán akkor az időzítő szabályzója lesz a hibás ami a központi relé 3. lábára megy zöld/lila vezetékkel és az időzítő másik szála barna, a testre megy.
![]()
Köszönöm!
Már meg mértem a potit is a karban hátha az a rossz de szépen fokozatosan kapcsol a test is meg van a +12 is szóval már nem tudok mire gondolni.
Heló! 2002-es Golf 4-em van 1.4 Edition. A kilóméter óra induláskor késve indul el és menet közben ingadozik vagy teljesen leesik 0-ra. Valakinek valami ötlet?
Szia! Szóval csak azt kellene megnézni amit bejelöltem a rajzon, az időzítőt de sehol sem találok róla semmit, hogy mi ez és hol van. Minden esetre a 3. lábon testhez képest lenni kellene ellenállás értéknek ha kiveszed a központi relét. Ha nincs érték akkor az intervallum "poti" a rossz. Másik Golfban esetleg kimérni az értékét ....
![]()
.... most jut eszembe, hogy talán az az ellenállás benne van a törlőmotorban a lassú fordulathoz?
![]()
A potit tudom mérni, ahogy kapcsolgatom úgy lesz kisebb az ellenállása, az ablaktörlő motorban csak a vég állás kapcsoló van amit kiszedtem meg tisztítottam.
A képet nem tudnád esetleg nagyobb felbontásban feltenni mert nem tudom el olvasni?
Talán így, ha neked megfelel ebben a felbontásban. Lehet nagyítani a képet de az egészet jó felbontásban nem tudom felrakni csak részletekben. A kérdéses alkatrész még mindig nem ismeretes és a holléte sem?
![]()
Szia VIM! Golf 4-nél a hátsó ablaktörlőre milyen vezetékek mennek és honan? Nincs ehhez több rajzod, mert az ajtóban el voltak törve a vezetékek megjavítottam, de még van gondom vele.
Szia! Most őszintén, szerinted ezek milyen rajzok amiket eddig feltettem? Egy kicsit fentebb az egész törlő-mosó rajza a Golf IV-nek és a többi részletezve, egységekre bontva éppen szem előtt.
![]()
Helló! Nálam a jeladó csatlakozója volt eloxidálódva, az egyik érintkező le is tört. Egyébként a difi mellett van, hárompólusú a csatija. A peremezést felfeszegettem, az oxidos érintkezőket megtakarítottam, a hiányzó helyére egy kis darab rozsdamentes ablaktörlőrugót forrasztottam. Így meg lehet spórolni az újat.
A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2013
Szia VIM!
Köszönöm, bocsánat csak a kép aláírásokból azt hittem , hogy a hátsó felirat vonatkozik hátsó ablaktörlőre a többi az elsőre. Még egyszer elnézést.
Szia!
Hát még most se teljesen világos. ![]() ![]() Melyik programba van benne ez a kapcsolás, hátha úgy előrébb jutok??
Szia! Mi melyik programban van benne? Nálam működik az "autodata" és a "vivid" is és amelyikben van infó a kocsikról azt megnézem és esetleg összehasonlítom egymással. A harmadikban "etka" néven pedig alkatrészekre bontva vannak a vw csoport autói, de az "időköz szabályozás" mint olyan alkatelemet nem találom meg beszámozva. Van ITT egy kis ismertető erről a csoport egyik autójánál, érdemes elolvasni.
![]()
A képek amiket fel tettél melyik programból nézted ki? : )
Etka van nekem is de nem hajlandó elindulni amíg nem frissítem, viszont ha rámegyek hogy update akkor meg kidob egy hiba üzenetet hogy nem tud frissíteni..... ![]() A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2013
Idézet: „de nem hajlandó elindulni amíg nem frissítem, viszont ha rámegyek hogy update akkor meg kidob egy hiba üzenetet hogy nem tud frissíteni.....” Tekerd vissza a dátumot abba a negyedévbe, amikori az adatbázisa.
Szia! Hát tudod én meg azt nem értem, hogy mit nem értesz? EZ a kép az egész törlő-mosó rajza és lentebb részekre van bontva a jobb "olvashatóság" miatt, mert a vezetékszíneket másképpen nem tudod leolvasni. Ha a "golf törlő-mosó, 1, 2"-t kinyomtatod, kapsz egy nagy jól áttekinthető rajzot. Az előtte lévőknél nem tudtam megoldani a nagyítás mértékét egyenlően, hogy azokat kinyomtatva, összerakva ugyanúgy nézzen ki csak nagyban. Ne haragudj de ha nem tudsz rajzot olvasni, mindegy, hogy mit rakok fel ide.
![]()
Köszi a segítséget így már működik a progi!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |
A használat feltételei
• Adatvédelem
• GY.I.K., Használati útmutató és szabályok
• Impresszum
• Elosztó
• Hiba jelentése
K�rlek v�rj...