Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » ST151 végerősítő
Szia.
Azt akarod mondani, hogy ha 3 párt teszek bele ugyan olyan erős lesz mint ha 5 pár lenne benne?
Hűha. Akkor tényleg nem vicceltek, amikor a megfelelő hűtésre hívjátok fel a figyelmet.
Én feleslegesnek tartom, hogy 3 -3 párnál több legyen benne. Gondolj bele max 6,3 A -es bizti van benne . A végtaranzisztorok darabonkánt 25 A még elbirnak. Több alkatrész több hiba lehetőség, meg többet nehezebb párba válogatni, mert azért illik őket.
Van aki nem ért velem egyet, de írja le nyugodtan ez csak az én véleményem.
Szia igy 4-8 ohm-on is ehet terhelni a miatt jobb a 4 pár,igy elkerüljük a felesleges melegedést nekem 75vDc ről szinte semmi melegedés nincs 4 párral
Az enyém csak +-40V ról megy, nekem az is bőven elég.
Blasz akkor szerinted sem érdemes 5 párral megépiteni. 4 párral mennyi wattot lehet kivezérelni?
Szia 6.7 ohm on 570w kimenőt mértem 4 párral,/oldal
Szia! Javaslom maradj mag két pár mellett, esetleg növeld a tápfeszültséget ±60V-ra. 200W/ 4 ohm nagyon szép teljesítmény, egy hozzá való hangsugárzóért is már mélyen zsebbe kell nyúlni.
Szia. Nekem egy pár Behringer: EUROLIVE P2520 hanfalhoz kellene összeraknom egy eősítőt.
Szerintetek melyik kapcsolást érdemes átépítenem?
Az St500 az én rajzom,csak dicsérni tudom,ma itt volt Doncso haverom is dobott egy hátast a hangjától,persze a féltve őrzött Preludium 4db volt rákötve.
Sziasztok! Lassan meg kell nővelni a NYÁK méretét, mert ez a sok név nem fog rajta elférni.
Hát lehet igazad van,20 perc kereslek majd
Tudom hogy a tiéd blasz és gratulálok is hozzá ! szerinted érdemes lenne ebbbe bele épiteni az én tranyóimat
Nem a melegedés a lényeg Gáborom, hanem a magas fesz és a 4 Ohm os leterhelés miatt ne a végtranyó dobjon hátast a kevés darabszám miatt. Az én mérnököm úgy emlékszem, így magyarázta el. Remélem nem tévedek.
Ha már meguntuk az ST151 csiszolgatását, akkor ebbe az irányba kéne haladni a leadott teljesítmény fokozása érdekében. Neked pont vannak hozzá tranzisztoraid
Koncsár Gyurit ( ) lassan fél éve nyúzom vele, de mindig mást épít. Crown néven van elrendezési tervem az Erősítő mindig-ben.
Szia!!! Tudom az én kérésemre dolgoztál rajta, nem felejtek. Megfogom építeni. De nem tudjuk, hogy mennyire sérülékeny, mi a fájó pontja.
Esetleg amit néhány sorral lejeb tárgyaltunk, hidalni se lenne rossz dolog
Jaj, nem is szemrehányásnak szántam , csak magyarázom, miért nincs még működő panel.
Hát azért az Elektoros végemet is meglehetne nézni, kérem szépen! Nem csalódnál benne.
Elkészítem 3 pár tranyós változatba az én általam elkezdett kollekciós verziót, és kiteszem szélre a két MJE-s tranyót is hűtőbordára szerelhetősen.
Azok közül válassz amit a fórumtársak már megépítettek!
Csatlakozom a Mesterhez ami kész és működik,azon nem lehet már hiba,csak az építője tévedhet
Én a gyári nyák alapján láttam neki. Nincs vele gond. Ha vissza nézel láthatsz róla képeket is.
Bár most megint parkoló pályán van az építés.... Várok a dobozra...
Gábor! Hagyjuk ezt a Mesterezést! Volt már itt mester, elég hamar útilaput kötöttek a talpára
Én kérek elnézést,akkor legfőbb tanácsadó?
na alakul a dolog holnap megjönnek a tranzisztrok is DD
|
Bejelentkezés
Hirdetés |