Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Nem lett volna szabad abbahagynia...!
Hiába, ezeknek a svájciaknak utolérhetetlen az üzleti érzékük. Nem véletlenül lett nagyon gazdag ország...
Ez a viccesben is jó lett volna.
Belekukucskáltam vajon mit rejthet egy EQ poló vezérlő doboza. De ez a kép többet mond minden szónál.
Szamitani lehet ilyesmire, ugyanis en akartam venni ilyen polot, de mikor lattam, hogy csak 3 fokozata van a LED-ek vilagitasanak, lemondtam rola.
Egyebkent a trafonak milyen szerepe van?
Elég hajmeresztő cucc, bár szívesen eljátszanék vele természetesen sugárzásmérővel, és megfelelő ólomköpeny jelenlétében. Bővebben: Link
A védőfelszerelés nélkül meg meg van a születésszabályozás is egyben!
Igazából nem tudom, hogy mekkora lehetett a sugárzás, de biztosan nem tartanék a lakásomban ilyet. Védőfelszerelés nélkül meg nem mennék a közelébe se.
Jujj. Ha csak bizonyos ideig lenne az előbb említett hatása a sugárzásnak, nem is lenne olyan rossz ötlet. Nem kellene "védő"felszerelés. Idézet: „Igazából nem tudom, hogy mekkora lehetett a sugárzás” Az U-238 alfa sugárzó, így addig amíg le nem nyeli valaki, semmi gondja nem lenne. Itthon még egy aktív füstérzékelőért is most már kivonulna hozzád a katasztrófavédelem, a terrorelhárítás, a rendőrség meg minden létező hatóság, na meg a média, hogy itt radioaktív anyaggal való visszaélés történt, és hogy terrorista vagy, rögtön kapnál 20 évet. Ha valaki az egyesült államokban lakik, akkor meg csak simán rendel egy ilyen készletet: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2014
Hány az óra vekker úr? Plot Clock
Újabb fejlesztés indulhat az oldalon: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Feb 20, 2014
Találtam pár képet egy érdekes keverőerősítőről. Gondolom kis számban készülhetett. Belül ránézésre 80-as évek második fele. Viszont az angol feliratok, és a külföldi gombok alapján inkább a 90-es évekre gondolok. Valójában mikori lehet a cucc?
Bővebben: Link
Nagyon egyedinek tünik, szinte biztos, hogy a 80-s évekböl.
Idézet: „Year: 1980 ??” Gondolom a 80-s évekbeli lehet.
Vannak ilyen könnyen kettérepedős (lásd a fehér) potigombjaim. A nyolcvanas évek közepe tájékáról valóak, az akkori EMO forgalmazta, mint ahogy az AKAI Deprez-t is .
De kérdezd Gömör Gézát (Béka). A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2014
Jó hogy említetted Békát. Fel is kerestem az oldalát, és elolvastam pár humoros történetet.
Kik az ellenségei ? Gondolom magánéletibb mert nem említi a cikkeiben. Nem tudom milyen ember, de az írásai alapján nagyon bírom és rendesnek tűnik.
Gólyák, és egyéb gázlómadarak; őszi-tavaszi vonuláskor az autók, néha rókák....stb.
Nem tudom, miért vannak ellenségei, bár tény, hogy néha olyan dolgokat is szétberhelt, amit azért nem kellett volna. Mikor szétverte a szép nagy Videoton tv-t, ami ráadásul működött, az nem igazán tetszett. Legalábbis, én, mint retro TV gyűjtögető, nem kedvelem a barmolást. Egyébként meg néha olvasgatom az írásait, és mindig felvidít.
Visszatérve a Gelkás cuccokra, milyen árban voltak a nagy gyári termékekhez képest? A panelokat nézve drágábbnak tűnik.
Amikor olyat szedett szét amit én csináltam annó, akkor elsőként elgondolkoztam. Azóta rájöttem, hogy akkor azt jól kifizették. Most pedig örülök hogy nyoma van egyáltalán, valahol... Ha eljön az EHET2014-re nálam jó egy sörre, az biztos...
Nem erre gondoltam. Anno digitalizált rengeteg (de tényleg rengeteg!) elektronikai témájú könyvet, amiket közzé is tett az oldalán. Volt közöttük nagyon-nagyon sok olyan is, amelyik már antikváriumokban sem volt elérhető.
Egyszer azután - néhány éve annak már! - "valaki" feljelentette a "jusztiszmord*"-nál... Ja, nem: Aris Jus-nál (szerzői jogvédő hivatal), azok meg rászálltak. A végén kapott egy jókora bírságot, és el kellett távolítania az egész tartalmat. Mindezt azért, mert egy (szerintem nem kellően "kezelt", értem úgy, hogy az ágyban!) nőnek csípte a szemét, hogy egy felmenőjének jogdíjából ő nem részesült. (Lehetett vagy 100,- Ft a jogdíja...) *szójáték: Justis mord: jogi hiba. |
Bejelentkezés
Hirdetés |