Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » ST151 végerősítő
Nem lesz kevés a hely?
Nem, mert pont elfér a végfok a trafó mellett, de ha kell középre tudom rakni a trafót. A két 22000 mikrós kondi meg elfér a trafó előtt. Ez a doboz méret az úgynevezett rack méret.
Oké rendben,én alig birtam belegyömöszölni a dobozomba,igaz nagyobb a panel sokkal.
Akkor lehet vagy nem lehet?
Természetesen lehet. Épp olyan mintha egy közös NYÁK-on lenne.
Köszi reloop!
Hi
Rég jártam itt, na de most van egy kis időm megint Helyére lett rakva az erősítő, és megjelent a brumm Madzagolást nem nagyon tudom jobban össze szedni a jelenleginél, kicsi a hely hogy elkerüljem a végpanelt. Ötlet vagy valamilyen trükk van brumm megszüntetésére? Egyúttal megszeretném köszöni Mindenkinek és főleg reloop fórumtársnak a segítséget és fáradozást hogy időt szánt rám és segített ennek létrejöttében!! A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2014
Szia! Mit tapasztalsz, ha a végfok bemenetét közvetlenül a panelen rövidre zárod? Attól megszűnik a búgás?
Hali!
Én csak annyit fűznék hozzá,hogy elég sok paszta ment fölöslegbe.
Le lehet azt még onnan kenni kisujjal, és belekenni egy kicsi kaviáros üvegcsébe, ahogy én a szilikon zsírt tartom.
Sziasztok,ha teli földdel csinálnám meg a nyákot az nem okozna problémát? köszönöm
Szia! Bevált panelen ha csak lehet ne változtasson az ember, amúgy különösebb kockázatát nem látom.
Szia köszi a választ,csak spórból gondoltam,de én is félek tőle, igazad van mint mindig.Marad az eredeti változat,még a sávokat 5 tizeddel megvastagítom,és neki állok egy 55vDc verziónak
Sziasztok
elkészültek a panelek egyik tökélesen szól ,a másikkal van egy kis baj és hátha van ötletetek ha elkezdem hangsítani előjön egy magas frekvenciás hang nem búgás kicsit má.ha fel van hangosítva akkor el is tűnik de ha halk akkor nagyon hallani minden alkatrészt vezetéket átnéztem hibát nem találtam foggalmam sincs mi lehet a baj ha valamit tudtok rá miondani megköszönöm
Szia! A C3-at növeld kicsit, C4-et pedig távolítsd el!
Sziasztok lenne egy vagyis két kérdésem ha én erre az ST151-es erősitőre ha ráteszek 2ohmos subwoofert akkor ha nem teszem maxra csak max féliig tekerem fel a hangerőt akkor azért nem ég ki az erősitő amiért 2ohm-al terhelem vagy igen?
És ott középen az a poti mire kell? A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2014
Szia! Az erősítő áramkorlátozója (T10, T14) hatékony védelmet biztosít erre az esetre, egy gyors fejszámolás után 30W-ra becsülöm a torzításmentes kivezérelhetőséget 2 ohm-on.
Ha felére csökkented a végtranzisztorok emitter-ellenállásának értékét (0,15 ohm), akkor 150-200W-ra számíthatsz ±40V táp mellett. A P1 nyugalmi áramot állít. A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2014
Köszi a választ azt hiszem,hogy vakáció után nekiállok megépíteni csak lehet hogy átállítom úgy hogy 10 párt teszek bele.
És még valami mondjuk ha +-80V-os táp mellett mekkora teljesítményre számíthatok?
Mekkora feszültséget bír el ez az erősitő?
Itt a kollégák 500W-ot már facsartak ki belőle. Az utóbbi egy év bejegyzései zömmel erről szólnak.
És 10 pár 4ohm-on lead 1,2Kw-tkörülit??????
Mert ha igen akkor elkészíteném az egyik haveromnak autóba van egy 1500W-os sub-ja és kellene neki egy nagy erősitő.
És ha 10párral akarom elkészíteni akkor nem kellene 2db mje15030-1-et beletenni?
Remélem Elliott rajzát nézed!
Arra is rápillantottam de én inkább az ST151 et készíteném el azt tudom hogy biztosan működik mert már elkészítették páran
Szerintem is jó kapcsolás, a végtranzisztorok számának növelése viszont ingoványos terület, csak elméleti tanáccsal tudok szolgálni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |