Fórum témák
» Több friss téma |
Azt nem tudom.
Köszi Botesz !
A gép tökéletesen működni kezdett.
Sziasztok. Tudna valaki segíteni? Indesit mosogatógép A10-es hibakódot ír ki. A vízbetöltésért felelős szelep zárlatos vagy szakadt. Ennyit találtam róla. Hol található a gépben ez az egység?
Nem ismerem az Indesit mosogatókat de ha a vízbevezető cső végén(tehát amit rákötsz a csapra) egy kis dobozszerűség van akkor abban ha nincs akkor a gépben lesz alul ott ahol rákötöd a csövet.
Sziasztok! Volna egy LG WD-80150/tup mosógép . Az utolsó centrifugálásnál le áll nem centiz 6 percnél . Előre is köszönöm a válaszokat
Rossz helyre írtál ez a mosogatógépes topic.De elsősorban a szénkeféket és a légsűrítőt néznem meg.
Kedves Botesz, végre rászántam magam, és rámértem a dróttalanított fűtőtestre, végtelen ellenállást mértem rajta - megvan tehát a bűnös, köszi a tippet.
Megrendelem neten a cserealkatrészt, és megpróbálom berakni. Ennél a típusnál hátul van a szál, keskeny U-alakkal, alsó csatikkal. A beszerelésnél mire kell figyelni? Egy anya tartja, gondolom a szigetelés nem sérül megfelelő módon történő kivétel esetén, így csak jól rá kell húzni a csavart újra, és a drótokat megfelelően csatlakoztatni - jól gondolom?
Szia!Szó szerint.A szigetelès nem fog sérülni ugyanis azt a betéttel együtt fogod cserèlni de majd ha kiveszed meglátod.Esetleg a gumitömítést vèkonyan megkenheted egy kis sziloplasztal(én megszoktam)utàna jól meghúzod a rögzítőcsavart visszadugod a csatikat a helyère és kèsz.
Sziasztok!
Egy Whirlpool ADP-5656 tipusú mosogatógéppel lenne egy kis problémám! Kiválasztom a programot elindítom és elkezdi felvenni a vizet és ki is nyomja. Van amikor veszi a vizet és nyomja is ki folyamatossan! Kiszedtem belőle a panelt és van rajta egy kis égés. Nem tudom ez javítható e vagy sem mert az égés a hutés egyik lábánál van! Ez okozhatja e a hibályát!? Teszek fel róla a képeket, ha valaki tudna bennne segjteni azt megköszönném! Vagy ha valakinek van ilyen panelja az is érdekelne! Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Sziasztok!
Van egy Elektra Bregenz Gi7010 mosogatógépem. Ehhez szeretnék használati útmutatót, magyar, német vagy angol is lehet. Szeretném beállítani a sóadagolást, de nem tudom, hogy hogyan kell ![]() A másik problémám a következő: Pár hónapja észleltük, hogy nem mos már megfelelően, főként a felső részen sokszor ilyen homokszerű porszemek, szemcsék vannak a poharakban szétkenődve, stb. A gép folyamatosan tisztítva van, a „propellerek is” amiből a vizet spricceli. Van olyan is, hogy ha csak bedobom alulra a tablettát, akkor annak csak a fele oldódik fel. Fűteni fűt rendesen, mert meleg mosogatás közben a gép és szárít is rendesen. Kérlek, ha erre a problémára van valami ötletetek, azt is nagyon köszönöm! Segítségeteket előre is köszönöm szépen! ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2014
Szia!Használatit nem tudok(próbáld meg az elektra oldalán hátha)De nincs köze a lerakódáshoz.Ha a sóval lenne a gond akkor fehér fátyolos lenne minden de még a gép belseje is.Ott inkább lerakódások lesznek vagy rossz a felső mosogatókar tömítése ami miatt nem forog megfelelően vagy nem azzal a víznyomással mint amivel kellene.
Szerintem az ott érintett valamilyen más alkatrészt is.Perifériákat ellenőrizd.Fűtőbetétet szakadásra testre az úszókapcsolót....stb
Szia Botesz!
Hol lehetnek lerakódások? A múltkor szétszedtem egy kicsit. Az oldalán van egy nagy, átlátszó műanyag tartály (olyasmi mint a felültöltős mosógépeknél, amibe beleteszed a mosóport) Az szépen kitisztítottam. A szűrő tiszta belül, az egész gép belseje nagyon szép fényes, tiszta. Hol szokott még eltömődni?
Például belül a szórókar belsejében illetve a keringető körben.Azt a víztartályt azt ne bántsd ha nem muszáj valószínűleg nem ott van a a gond ott csak a befolyó tiszta víz van.
Megnéztem a felső kar tömítését az valóban elég rossz állapotban van. A szórókarokat kimostam, azok rendben.
![]() Érdemes leszedni a szivattyút alul vagy ott nem lehet gond? Köszönök minden segítséget! ![]()
Szerintem azt ne piszkáld inkább a tömítéssel lesz a gond.Egyébként ott nem 2 bemeneti lyuk van?Mert ha lejjebb rakod akkor elvileg a másik lukon fog folyni a víz.persze ha ez is olyan.
A tömítést sikerült kicserélnem, találtam olyat, ami pont jó bele
![]() ![]()
Rendben! Holnap ellenőrzöm addig is köszönöm!Ha ellenőriztem akkor jelentkezem!
Sajna ugyanaz a helyzet
![]() Esetleg a sóadagoló szeleppel nem lehet baj? Az, honan lehet tudni, hogy az rossz? Megnyaltam a poharat, de nem volt sós ![]()
Azt nyalogathatod de az nem ilyesféle gondot idéz elő.A felső mosogatókar forog rendesen?A program alatt is?
Segítséget szeretnék kérni,, van egy Whirlpool mosogatógépem,, hetek óta bármit csinálok vele, csak benyomja a hideg vizet pörgeti 10 percig aztán kiüríti és leáll.. egyetlen egy programmal sem indul el.. már áramtalanítottam , a program módosító sem mükődik, ugyanúgy csak a hideg vizes előmosást csinálja.. Mit lehet vele tenni , köszönöm..
Ezt nem fogod tudni egyedül megoldani,szaki kell hozzá de szerintem a fűtőbetéttel lesz gond.
Sziasztok fórumozók.
Van egy Zanussi Aqapulse mosogatógépünk. Kb 3-4 hete kezdődött a probléma hogy néha nem mosta el rendesen a dolgokat. Vettünk bele tisztítószert amit fel is használtunk, de a probléma nem oldódott meg. A tányérokon poharakon fehér réteg alult ki. Ekkor próbálkoztam az ecetes mosással ahogy "elő van írva" de utánnez volt a jelenség. Ráadásul a tablettát is random módon hol kidobta rendesen, hol bele volt ragadva a tartójába félig elázva, mert az ajtaja ugyan kinyilt, de nem esett le a tabletta. A vízlágyító sót is lecseréltem, mert régebben Tacskós só volt benne, de úgy vettem észre mintha nem volna az igazi. Kimeregettem nagy részét 90 ℅-át kb., és S..mat-al feltöltöttem. Mo ott tartunk hogy már a mosogató gép belseje is tiszta fehér lerakódásos. Kérlek segítsetek, mi lehet a baj?? Üdv : László
Csak nem 3in1 tablettát használsz???Az okozhatja.De lehet hogy a vízlágyító rendszetrel lesz gond.
Először olyan Achanos tabláttával próbáltuk az 2 in1-es volt most Somat 3 in 1- es és azzal is azt csinálja. Régebben is 3 in 1-es tablettát használtunk amikor is n. Volt ez gond, szépen mosott vele.
És a vízlágyító rendszern mi lehet a probléma? A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2014
Nincs vagy nem megfelelő sót használsz esetleg nem jól zár sótartály fedele. Vegyél classic tablettát az olcsóbb.Esetpeg próbáld meg az öblítőszer szabályzóját lejjebbállítani.
No megnéztem. Calgonit spezial nagyszemcsés sót tettem bele, direkt mosogatógépbe valót. A sótartály tetejét, tendesen rá lehet csavarni, a tetejére kicsapódott sót még le is takaritottam róla.Az öblítő 6 fokozatban állítható, és a 4-re volt állítva. (megjegyzem mindig így üzemeltettük.)mióta megvan, kb 6 éve.
A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2014
Szét kell szedned a gépet.Vagy el van dugulva a lágyító vagy a szelep körúl lesz a baj mert olyan hiba akkor jön elő amikor só nélkül hasznàlod tehàt nem hasznàlja a sót amit beleraktàl.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |