Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosogatógép hiba

Témaindító: Redsaw, idő: Dec 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   87 / 264
(#) botesz válasza berfureszes hozzászólására (») Jún 14, 2014 /

Azt nem tudom.
(#) berfureszes hozzászólása Jún 14, 2014 /

Köszi Botesz !
A gép tökéletesen működni kezdett.
(#) Viktoria211 hozzászólása Jún 16, 2014 /

Sziasztok. Tudna valaki segíteni? Indesit mosogatógép A10-es hibakódot ír ki. A vízbetöltésért felelős szelep zárlatos vagy szakadt. Ennyit találtam róla. Hol található a gépben ez az egység?
(#) botesz válasza Viktoria211 hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

Nem ismerem az Indesit mosogatókat de ha a vízbevezető cső végén(tehát amit rákötsz a csapra) egy kis dobozszerűség van akkor abban ha nincs akkor a gépben lesz alul ott ahol rákötöd a csövet.
(#) dede611 hozzászólása Jún 17, 2014 /

Sziasztok! Volna egy LG WD-80150/tup mosógép . Az utolsó centrifugálásnál le áll nem centiz 6 percnél . Előre is köszönöm a válaszokat
(#) botesz válasza dede611 hozzászólására (») Jún 17, 2014 /

Rossz helyre írtál ez a mosogatógépes topic.De elsősorban a szénkeféket és a légsűrítőt néznem meg.
(#) merla válasza botesz hozzászólására (») Jún 21, 2014 /

Kedves Botesz, végre rászántam magam, és rámértem a dróttalanított fűtőtestre, végtelen ellenállást mértem rajta - megvan tehát a bűnös, köszi a tippet.

Megrendelem neten a cserealkatrészt, és megpróbálom berakni. Ennél a típusnál hátul van a szál, keskeny U-alakkal, alsó csatikkal. A beszerelésnél mire kell figyelni? Egy anya tartja, gondolom a szigetelés nem sérül megfelelő módon történő kivétel esetén, így csak jól rá kell húzni a csavart újra, és a drótokat megfelelően csatlakoztatni - jól gondolom?
(#) botesz válasza merla hozzászólására (») Jún 21, 2014 /

Szia!Szó szerint.A szigetelès nem fog sérülni ugyanis azt a betéttel együtt fogod cserèlni de majd ha kiveszed meglátod.Esetleg a gumitömítést vèkonyan megkenheted egy kis sziloplasztal(én megszoktam)utàna jól meghúzod a rögzítőcsavart visszadugod a csatikat a helyère és kèsz.
(#) merla válasza botesz hozzászólására (») Jún 22, 2014 /

Értem, köszi szépen!
(#) vestits hozzászólása Jún 25, 2014 /

Sziasztok!
Egy Whirlpool ADP-5656 tipusú mosogatógéppel lenne egy kis problémám!
Kiválasztom a programot elindítom és elkezdi felvenni a vizet és ki is nyomja. Van amikor veszi a vizet és nyomja is ki folyamatossan! Kiszedtem belőle a panelt és van rajta egy kis égés. Nem tudom ez javítható e vagy sem mert az égés a hutés egyik lábánál van! Ez okozhatja e a hibályát!?
Teszek fel róla a képeket, ha valaki tudna bennne segjteni azt megköszönném! Vagy ha valakinek van ilyen panelja az is érdekelne!
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
(#) gerdei hozzászólása Jún 25, 2014 /

Sziasztok!

Van egy Elektra Bregenz Gi7010 mosogatógépem. Ehhez szeretnék használati útmutatót, magyar, német vagy angol is lehet. Szeretném beállítani a sóadagolást, de nem tudom, hogy hogyan kell

A másik problémám a következő:
Pár hónapja észleltük, hogy nem mos már megfelelően, főként a felső részen sokszor ilyen homokszerű porszemek, szemcsék vannak a poharakban szétkenődve, stb.
A gép folyamatosan tisztítva van, a „propellerek is” amiből a vizet spricceli.
Van olyan is, hogy ha csak bedobom alulra a tablettát, akkor annak csak a fele oldódik fel.
Fűteni fűt rendesen, mert meleg mosogatás közben a gép és szárít is rendesen.

Kérlek, ha erre a problémára van valami ötletetek, azt is nagyon köszönöm!

Segítségeteket előre is köszönöm szépen!
A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2014
(#) botesz válasza gerdei hozzászólására (») Jún 25, 2014 /

Szia!Használatit nem tudok(próbáld meg az elektra oldalán hátha)De nincs köze a lerakódáshoz.Ha a sóval lenne a gond akkor fehér fátyolos lenne minden de még a gép belseje is.Ott inkább lerakódások lesznek vagy rossz a felső mosogatókar tömítése ami miatt nem forog megfelelően vagy nem azzal a víznyomással mint amivel kellene.
(#) botesz válasza vestits hozzászólására (») Jún 25, 2014 /

Szerintem az ott érintett valamilyen más alkatrészt is.Perifériákat ellenőrizd.Fűtőbetétet szakadásra testre az úszókapcsolót....stb
(#) gerdei válasza botesz hozzászólására (») Jún 25, 2014 /

Szia Botesz!

Hol lehetnek lerakódások? A múltkor szétszedtem egy kicsit. Az oldalán van egy nagy, átlátszó műanyag tartály (olyasmi mint a felültöltős mosógépeknél, amibe beleteszed a mosóport) Az szépen kitisztítottam. A szűrő tiszta belül, az egész gép belseje nagyon szép fényes, tiszta. Hol szokott még eltömődni?

Például belül a szórókar belsejében illetve a keringető körben.Azt a víztartályt azt ne bántsd ha nem muszáj valószínűleg nem ott van a a gond ott csak a befolyó tiszta víz van.

Megnéztem a felső kar tömítését az valóban elég rossz állapotban van. A szórókarokat kimostam, azok rendben.

Érdemes leszedni a szivattyút alul vagy ott nem lehet gond?
Köszönök minden segítséget!

Szerintem azt ne piszkáld inkább a tömítéssel lesz a gond.Egyébként ott nem 2 bemeneti lyuk van?Mert ha lejjebb rakod akkor elvileg a másik lukon fog folyni a víz.persze ha ez is olyan.

A tömítést sikerült kicserélnem, találtam olyat, ami pont jó bele Most a felső tálcát fentebb emeltem, hogy hátul a másik bemeneti lyukon menjen a víz. Most beindítottam, meglátjuk milyen lesz a végeredmény!
(#) vestits válasza botesz hozzászólására (») Jún 25, 2014 /

Rendben! Holnap ellenőrzöm addig is köszönöm!Ha ellenőriztem akkor jelentkezem!
(#) gerdei válasza gerdei hozzászólására (») Jún 25, 2014 /

Sajna ugyanaz a helyzet
Esetleg a sóadagoló szeleppel nem lehet baj?

Az, honan lehet tudni, hogy az rossz?

Megnyaltam a poharat, de nem volt sós))

Azt nyalogathatod de az nem ilyesféle gondot idéz elő.A felső mosogatókar forog rendesen?A program alatt is?
(#) Irene hozzászólása Jún 26, 2014 /

Segítséget szeretnék kérni,, van egy Whirlpool mosogatógépem,, hetek óta bármit csinálok vele, csak benyomja a hideg vizet pörgeti 10 percig aztán kiüríti és leáll.. egyetlen egy programmal sem indul el.. már áramtalanítottam , a program módosító sem mükődik, ugyanúgy csak a hideg vizes előmosást csinálja.. Mit lehet vele tenni , köszönöm..
(#) botesz válasza Irene hozzászólására (») Jún 26, 2014 /

Ezt nem fogod tudni egyedül megoldani,szaki kell hozzá de szerintem a fűtőbetéttel lesz gond.
(#) lazack hozzászólása Jún 26, 2014 /

Sziasztok fórumozók.
Van egy Zanussi Aqapulse mosogatógépünk. Kb 3-4 hete kezdődött a probléma hogy néha nem mosta el rendesen a dolgokat. Vettünk bele tisztítószert amit fel is használtunk, de a probléma nem oldódott meg. A tányérokon poharakon fehér réteg alult ki. Ekkor próbálkoztam az ecetes mosással ahogy "elő van írva" de utánnez volt a jelenség. Ráadásul a tablettát is random módon hol kidobta rendesen, hol bele volt ragadva a tartójába félig elázva, mert az ajtaja ugyan kinyilt, de nem esett le a tabletta. A vízlágyító sót is lecseréltem, mert régebben Tacskós só volt benne, de úgy vettem észre mintha nem volna az igazi. Kimeregettem nagy részét 90 ℅-át kb., és S..mat-al feltöltöttem. Mo ott tartunk hogy már a mosogató gép belseje is tiszta fehér lerakódásos.
Kérlek segítsetek, mi lehet a baj??
Üdv : László
(#) botesz válasza lazack hozzászólására (») Jún 26, 2014 /

Csak nem 3in1 tablettát használsz???Az okozhatja.De lehet hogy a vízlágyító rendszetrel lesz gond.
(#) lazack válasza botesz hozzászólására (») Jún 26, 2014 /

Először olyan Achanos tabláttával próbáltuk az 2 in1-es volt most Somat 3 in 1- es és azzal is azt csinálja. Régebben is 3 in 1-es tablettát használtunk amikor is n. Volt ez gond, szépen mosott vele.
És a vízlágyító rendszern mi lehet a probléma?
A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2014
(#) botesz válasza lazack hozzászólására (») Jún 26, 2014 /

Nincs vagy nem megfelelő sót használsz esetleg nem jól zár sótartály fedele. Vegyél classic tablettát az olcsóbb.Esetpeg próbáld meg az öblítőszer szabályzóját lejjebbállítani.
(#) lazack válasza botesz hozzászólására (») Jún 26, 2014 /

No megnéztem. Calgonit spezial nagyszemcsés sót tettem bele, direkt mosogatógépbe valót. A sótartály tetejét, tendesen rá lehet csavarni, a tetejére kicsapódott sót még le is takaritottam róla.Az öblítő 6 fokozatban állítható, és a 4-re volt állítva. (megjegyzem mindig így üzemeltettük.)mióta megvan, kb 6 éve.
A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2014
(#) botesz válasza lazack hozzászólására (») Jún 27, 2014 /

Szét kell szedned a gépet.Vagy el van dugulva a lágyító vagy a szelep körúl lesz a baj mert olyan hiba akkor jön elő amikor só nélkül hasznàlod tehàt nem hasznàlja a sót amit beleraktàl.
(#) lazack válasza botesz hozzászólására (») Jún 27, 2014 /

Értem.Akkor a sótartályt és az azt vezérlő szelepet kell kiszednem és megvizsgálni működik-e a szelep, illetve a sótartály nincs e eldugulva?
Jól gondolom?
Következő: »»   87 / 264
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem