Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   669 / 978
(#) szamóca hozzászólása Aug 3, 2014 / 2

Gyakori kérdés.hu: (2012. 12. 22. 02:57): "Most látom, hogy 22-e van. Lemaradtam a világvégéről. Valaki összefoglalná nekem?"
Az 1. válasz:"Nagyon szívesen!

08:00 Megnyitó ünnepség
10:00 A maják érkezése, tízórai
11:00 Utolsó szentmise a Bazilikában
12:00 Az apokalipszis lovasainak érkezése (késtek 10 percet)
14:00-ig szabadprogram, lehetett pókerezni, társasozni, sakkozni, ki mit akart
14:00 Közös ebéd
15:00 A pápa búcsúbeszéde, ezt sugározták minden országban
16:00 Maják távozása
17:00 Uzsonna, teázás
18:00 Orbán Viktor évértékelő beszéde
19:00 Tűzijáték
20:00 Vacsora
21:00 Bál kezdete
00:00 Bál megszakítása, napkitörés, robbanás, aszteroidák várása, pokrócos-távcsöves összebújás
00:15 A társaság csalódottabb része hazamegy, a többiek folytatják a bulit.
04:00 A bál vége.

Én is most estem haza, teljesen ki vagyok, durva cucc volt ez.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
(#) mark.budai hozzászólása Aug 5, 2014 /

A minap linkelt valaki Békát. Most olvasgatom a szétszedtem rovatot, és megnyitottam ezt a cikket.
A bojler után majdnem hanyatt estem a röhögéstől, most itt feküdnék a szobám közepén..
A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2014
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 7, 2014 /

Igényesen megépítve. Megy mint a Singer varrógép.
(#) Csupasz válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 7, 2014 /

Favágóknak kimondottan ajánlott!
(#) nagym6 hozzászólása Aug 8, 2014 /

Ma uszodában láttam: Úszósapka viselete kötelező, hogy szőrzet ne kerüljön a vízbe. Úszásoktató teljesen kopasz fején úszósapka, hatalmas szakálla szabadon.
(#) Hetope válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 8, 2014 /

Csak lecsúszott a frizura !
(#) Gery78 válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Biztos a szakállával kompenzálja a kopasz fejét.
(#) kérdező válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Ja, akkor már értem, miért kell fürdőruhát hordani...
A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2014
(#) mrobi hozzászólása Aug 9, 2014 /

Hogy vágjunk (vagy éppen ne) füvet!
Bővebben: Link
(#) szamóca hozzászólása Aug 10, 2014 / 2

(#) kérdező hozzászólása Aug 14, 2014 / 2

Sziasztok!
Nemrég hallottam egy villamos gépkezelőtől (nem írom milyen gép, de a lényeg: hogy nagy, drága nagyfeszültségű, és régi) pár "érdekes" dolgot: " A vezetékeket az áram öregíti, és megnő az ellenállásuk. Emiatt sokkal több lesz a villanyszámlája a vállalatnak."
(#) zsoltee0001 válasza kérdező hozzászólására (») Aug 14, 2014 / 1

Ház fölújítás előtt állok, haver látja, hogy a falból kibontott kábeleket szépen föltekerem és elrakom.
Erre: "Na nehogy visszarakd már az a régi sz*rt, rezet kell mindenhova"
Mivah?
Az alu az alu marad 100 év múlva is tudtommal, ahova meg nagy amper kell oda megy a ríz
(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Aug 14, 2014 /

Ez nagyon jóó!
(#) zsoltee0001 hozzászólása Aug 14, 2014 /

Bővebben: Link

Mint sigurni wiever, érted?
(#) SALáta válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Aug 14, 2014 /

Ufó lámpát fúrtam fel anyóséknál. Nem lett volna eddig semmi baj ezzel, Nézem drót felmegy majd gondolom oldalra be. Oké fúrom az első lyukat mint az álom. Második lyuknál fúrok, kicsi fa mondom elviszi fúrom fúrom és fúrom ahogy kell, viszi már falat is ért. Aztán fúrom és fúrom és csatt! Szentségelés ezerrel. Sikerült olyan precízen becélozni a kábelt ahogy lehet. Elfúrtam a fázist meg nullát is. Kivéstem majd megrökönyödve alu vezeték, bele egy csoki, szépen dobozba visszadolgozás, fél fal újra felhúzása és kész is. Egy kb 10 perces dologból sikerült 2 órás munkát csinálni.
(#) mikrokapcsolo válasza SALáta hozzászólására (») Aug 14, 2014 /

A Villanyszerelős topikban most tépnék a hajukat a kopaszok is... Alut csokival... Egyébként, szerintem sokan jártunk így, nekem is sikerült elfúrnom vezetéket, de az hál' istennek Nulla volt, nem szikrázott olyan nagyon, mert csak két konnektor volt rajta, egy tv, meg amiről fúrtam. Persze, teljesen logikátlan módon sikerült a falba tenni a csövet, úgyhogy nem számítottam ott rá, de pontosan a közepén fúrtam át.
(#) david10 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Aug 14, 2014 /

Én így jártam: mivel nagyon nagy szerencsém volt,ezert egyszerre sikerült a víz és a villany vezetékeit át fúrnom.
Ahogyan a fúró kikapcsolt,és a falból kezdett folyni a víz,és mar füstölt a fal,hirtelen azt sem tudtam,hogy mit tudjak csinálni.
Ezt még egyszer nem ismételnem meg,mert egy öreg nénikének kellett felfúrjam a TV tartót,és az mar hívta a tűzoltoságot,az a tűzoltó,amelyik kijött,az szerencsére a volt munkatársam volt.
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2014
(#) zolika60 válasza david10 hozzászólására (») Aug 14, 2014 /

Nekem csak fűtést sikerült megfúrnom antenna szerelő koromban. Az Újpesti kábeltévét építettem éppen a művelődési házba telepítettem a főállomást. Egy kicsit gyanakodtam a födém áttörésnél, ezért meghívtuk a tervezőt is. Állok a kezemben a nagy HILTI-vel, benne a 40mm-es fúrószár. Kérdem a tervezőt hol fúrjak? Rá bök a padlón egy pontra, hogy itt. Nekiesek ratatata és feltört a víz. Pont középen találtam el a padlófűtés csövet.
(#) david10 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 14, 2014 /

"Viz a padlobol",ez nalam sem ujdonsag,mert nalam magatol lyukadt ki a padlofutes(hosszu tortenet,hogy hogyan)...
(#) kérdező válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Aug 14, 2014 /

Én kizárólag abban az esetben cserélnék drótot, ha egy nagy fogyasztó miatt (pl. sütő) nem lenne elég a keresztmetszet. A régi házunkba 1944-be vezették be a villanyt, és sose cseréltük. (Azóta eladtuk, de gondolom most is az van.)
És még egy, szintén ugyanettől a gépkezelőtől: "a gép trafója 50 év alatt annyira "átmágneseződik", hogy sokkal többet fogyaszt, és szétesik a vasmag."
(#) nagym6 hozzászólása Aug 14, 2014 / 1

Engem csempét átfúrni hívott ismerős, konyhába sarokpolc felszereléshez. Fúrás közben csempe lelazult a falról. Fúrót elveszem, csempét óvatosan leveszem. Döbbenet, ugyanis a csempe hozta a többi csempét is. Utána vettem észre, hogy a csempe tapétára volt ragasztva. Sőt 3 réteg tapéta volt egymáson, ezeken a csempe. Kb. 2-3 négyzetméter csempét tartó tapéta jött fel könnyedén, amíg nézegettük, mi a helyzet. Ismerős nem sokkal ezelőtt vásárolta a házat, nem tudott erről a technikáról. Rövid gondolkodás után eldőlt nincs más hátra, mint leszedni az egészet, újracsempézni rendesen. Megfogta a szélén a tapétát, meghúzta, és majdnem az egész fal csempe lejött egyszerre. Ezután 5 percen belül körben a 4 falon az összes csempe leszedve, mert elég volt egy helyen megkezdeni, meghúzni, és az a falnyi már jött is le a tapétával együtt. Valamelyik tapétaréteg könnyen elvált a másiktól.
(#) gyerek67 hozzászólása Aug 15, 2014 /

Új előszobafal felrakása, 5 centinél megugrik előre a Hilti a kezemben, a fúrószár tövig beszalad a falba.
Úristen, átmentem a szomszédba! Hideg verejték levert.
Jön haza a szomszéd.
- Ilonka néni, nagy baj van!
- Micsoda, fiam?
- A fürdőszobájában levertem a csempét a falon keresztül!
Nézzük mi van, hát SEMMI!
A fürdőszoba, mint egy doboz, külön volt beemelve a lakótelepi kecóba és a két beton közötti hézag viccelt meg...
(#) Buvarruha válasza gyerek67 hozzászólására (») Aug 15, 2014 /

Akkor biztos megkönnyebbültél.
(#) gyerek67 válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 15, 2014 /

Nagy kő esett le a szívemről, az biztos!
(#) mikrokapcsolo válasza gyerek67 hozzászólására (») Aug 15, 2014 /

Még jó, hogy nem a falról!
(#) gyerek67 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Aug 15, 2014 /

Hát, nem igazán örültem volna, ha a másik fürdőszobát is csempéznem kell az előszobám miatt.
(#) icserny válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 15, 2014 /

Idézet:
„Utána vettem észre, hogy a csempe tapétára volt ragasztva. Sőt 3 réteg tapéta volt egymáson, ezeken a csempe.”
Előtte biztosan kipróbálták: két réteg tapéta nem bírja el a csempét, akkor rakunk rá még egy réteget!
A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2014
(#) andras99 hozzászólása Aug 15, 2014 /

(#) szamóca válasza andras99 hozzászólására (») Aug 15, 2014 /

Na ezzel a hősi eposzrésszel ismét megerősítést nyert nálam, hogy a szem rágógumiját nem érdemes nézni. (hányás smájli)
(#) usane válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 15, 2014 /

Ez az új időtakarékosan felújítható fürdőszoba. Kimondottan ajánlott sűrűn csőtőrést szenvedő házakhoz. Gyorsan nézd meg van-e már szabadalmaztatva, ha nincs akkor futás a hivatalba, de lehet hogy a (kocsma)-hivatal jobb választás
A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2014
Következő: »»   669 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem