Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ugyanitt az előszobában 5 réteg tapéta volt. Gondolom erre márványlapokat akartak.
Műanyagtapétára a csempe, és bármikor levehető, visszarakható. Vagy mint egy függöny, elhúzható.
A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2014
Vagy egy sor tépőzárat alá, és máris akusztikus visszajelzéssel lehet levenni, visszarakni ha kell
Majd még az IKEA tervezői is felfigyelnek erre a csempézési megoldásra, hogy milyen praktikus. Kis lakásokban gyorsan felrakható, ha elkoszolódott mosógépben 60 C-on mosható kímélő mosással.
A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2014
Bambultam egy nagyot, mikor elolvastam a kép adatait.
Androidra Operával linuxot és chrome-ot ír..
Linux még csak-csak.
Ezt úgy kellett volna, hogy a nyele van a földbe dugva és a megoldás kicsit jobban elrejtve, de azért jó!
Android 2.2.1-en Unknown,Unknown
Android 2.2, beépített browser.
Nekem Linux és Safari böngésző az eredeti androidos böngészőből.
Én húszezres-t szeretnék ültetni, de még nem találtam leírást, hogy hogyan kellene, és mivel kellene ttrágyázni permetezni, hogy sokat teremjen
Az a baj, hogy szétmállik a nedvességtől, mielőtt kihajtana. Száraz földben meg a szárazság miatt nem hajt ki. De bankban terem évi 2%-ot. Ez meg gyengécske. Nekünk marad a meló, néha valamennyicskét terem az is.
Épp két kézzel turkálok egy videomagnóban, amit kénytelen voltam áram alatt tartani, hogy rájöjjek mi a baja. Erre felugrik az macsak, meglöki a kezem, erre nem meg rázott? (mámint a magnó, nem a macska)
Bővebben: Link
Most leveleztem az illetővel, amellett, hogy írni nem tud, azt mondja: 50 ezer alatt nem adja oda a rádiót Vagy én élek másik dimenzióban... A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2014
Szerintem az ár a szekrénnyel együtt értendő, ugyanis nem úgy van feltüntetve, hogy szekrénybe építhető, hanem szekrénybe épített.
Tegyél a macskára veszélyt jelző táblát: Vigyázz, áramütés veszélye!
Hát lehet azt kéne... Vagy valami olyat, hogy:
Vigyázz, mozgó életveszély!
Már nyomtatom is!
Csak a jó magyar régi forint volt jó a zsiguli,IFA bizti helyére...
A csávó túl sok licitálós-aranyásós-kincskeresős csatornát ( azaz D-vel kezdődik iscovery-vel végződik és pár éve már egy kalap sz*>t nem ér) nézett és benézte, hogy a földből kiásott (előzőleg gondosan odahelyezett) valami értékes dolog, meg több ezer dollárt ér
Idézet: „azaz D-vel kezdődik iscovery-vel végződik és pár éve már egy kalap sz*>t nem ér” Teljesen egyet értek veled... |
Bejelentkezés
Hirdetés |