Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Adatlapot keresek
Üdv!
SAMSUNG SSVD HNB-13SM49 kijelzőhöz keresek adatlapot, pénztárgépből lett kitermelve.
Sziasztok! UNI 7 multiméterhez keresek adatlapot, akár digitális, akár papír/fénymásolat formájában megegyezünk egy árban. Nagyon nagy segítség lenne, hogy ennek a régi műszernek az eredeti állapotát visszahozhassam. Köszönök, minden segítő választ.
Üdv mindenki. BA658 adatlapját keresem, de nem találom. Tud-e valaki segíteni nekem?
STK 412-220A-nak keresek adatlapot, de csak STK412-170nek találtam. Valaki tudna a 220ashoz adatlapot küldeni? Vagy nincs sok különbség a 170 és a 220 között?
Üdv. Ennek az Ic-nek az adatlapját keresem ha valaki netalántán ismerné,vagy tudna hozzá adatlapot. EDM-CP5V3 . Egy riasztórendszer chipje ami a kezelőszervben van elhelyezve. A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok! Egy villanyroller szabályzójában kipurcant az egy darab FET, P25N03A a tipusa, annyi jártasságom már van ilyen téren, hogy a tipusból tudom, hogy 25A 30V amit tudhat, de adatlapot a gugli nem talált róla, átnéztem szinte az összes gyártót, aki gyárt FET-eket, és senkinél nincs ilyen tipus. Ami érdekelne igazán az az, hogy hány volt kell neki a gate-re, hogy teljesen kinyisson, illetve a gate kapacitás is érdekelne. Helyettesítenem kellene, és a panelen egy fekete műgyanta csepp van csak, és az direktben hajtja a FET-et, szóval nem lenne jó elpukkantani mondjuk egy nagyobb gate kapacitásuval.
Szia !
Talán az 50 V-os változat segít.
Igen, én is nézegettem az 50V-os adatlapját, tegnap próba képpen be is forrasztottam egyet, egy kb 40W-os villanymotort gond nélkül vitt az asztali tesztnél, szóval szerintem nem lessz gond, de majd kiderül, a FET-et nem féltem, inkább az ismeretlen akármit a műgyanta csepp alatt....
Nem hiszem, P25N03A a felirat a FET-en, és normál TO-220 tokban lakik, a gyártó pedig az Intersil, az emblémát sikerült beazonosítani, kapott egy 50V-osat, majd kiderül mi lessz.
A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2014
Ne féltsd, azért terveztek oda FET-et /térvezérlésű tranzisztor/ hogy minél kisebb vezérlő /GATE/ árammal minél nagyobb kimenő áramot /DRAIN-SOURCE alacsony csatornaellenállás/
lehessen elérni.
Sziasztok! Egy Micron EzeProx típusú kártyaolvasómnak elveszett a gyári csatlakozókábele, de a csatlakozó kiosztását csak onnan lehet megtudni, a kábelek színéből, mert minden leírásban csak vezeték szineket írnak. Nem tudja valaki a hátlapon lévő csatlakozó kiosztását?
Üdv. Egy TMRG1-203A típusú video egység adatlapját keresném,aki ismeri és megosztja velem annak előre is köszönöm. Végigböngésztem a netet,meg is találom mint alkatrész,de adatlapot nem találtam hozzá.
Szia! Kevés információ van a tuner egységekről, a belső kapcsolása általában nem is publikus.
A kivezetések azonositásához általában segítség a PCB lapon és/vagy a házon levő jelölés. Célravezetőbb megkeresni annak a készüléknek szerviz manuálját amelyik azt alkalmazza, ott az áramköri környezet sok mindent elárul. Esetleg a tuner gyártójának adatbázisa ha van.
Adatlapot keresek egy régi TV feszültségsokszorozójához. Főleg a bekötése érdekelne. Csatolok egy képet is.
Ugyan nem a keresett típus, de egy szisztéma szerint készülnek.
A bemenő impulzus feszültsége általában 8-8,5 kV és kétszerez háromszoroz TV és monitor alkalmazásban /színes 3X fekete 2X / de oszcilloszkópoknál lehet akár ötszöröző is.
Köszönöm a segítséget!
Figyelmetlen voltam. A bekötése bele van nyomva a műgyantába...
Sansui RG-710 service manualját keresném, de nem találtam letölthető kapcsolási rajzot. Ha van valakinek, kérem ossza meg velem. Köszönöm.
Lehet jó lenne, mert ahogy képeken nézegetem, csak kinézetre más, de tudásra talán ugyan az. Ha valahogy el küldenéd, nagyon hálás lennék.
Ha eggyezikm sok sikert hozzá! ÜDV!
A hozzászólás módosítva: Nov 25, 2014
Nagyon Köszönöm! Este nekifekszek. Minden jót!
Sziasztok,
Keresném az A8204-12 VFD meghajtó IC adatlapját. Ha valakinek meglenne és elküldené, azt nagyon megköszönném!
Közben egyik kedves kollégával már sikerült rátalálnunk.
Érdekes, hogy az adatlapban az IC száma totál eltérő: MIC10937 Mellékelem, használjátok ha Ti is összeakadnátok egy ilyen szépséggel.
Sziazstok! Egy modellbe készítek dízelhang generátort, és abba kerestem megfelelő végfok IC-t az itthon fetrengő cuccok között és találtam is számomra megfelelőt, LM4941T. Viszont nekem 5 lábú TO-220 tokos van, olyan, mint a TDA2030, és nem találtam olyan adatlapot, amiben szerepelne ennek a toknak a bekötése, 6 gyártó adatlapjába akadtam bele, de mindegyikben csak SMD tokozású rajzok vannak. Valaki tudja, hogy mi a TO-220 tokos verzió lábkiosztása?
Ebbe én is beleakadtam egy külföldi fórumon, de a 2941 egy feszstab. IC a 4941 pedig egy 1,5W-os végfok.... Lehet, hogy csak én vagyok láma, de nem tudom, hogy a feszstab. IC adatlapjából hogyan lehet a végfok lábkiosztását kideríteni....
Ez az IC be volt szerelve valamibe vagy új, nem volt használva?
Valamiből bontottam, használt, de biztosan jó, mert abban a dobozomban volt, amiben a 100%-osan jó alkatrészek vannak Anno a suliból selejtezéskor rengeteg működőképes cuccot el lehetett hozni, főleg kisrádiókat, órákat, számológépeket. Én lecsaptam szinte az összes kisrádióra, és ez az IC 99%, hogy abból a bontásból származik, mert van belőle legalább 20db.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |