Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Lapozás: OK   119 / 214
(#) BarnaPili válasza enree hozzászólására (») Szept 14, 2014 / 1

A motor tengelyének kenőanyagát meghígítanám egy kis WD40-el.Tűvel cseppents a tengelyek tövére.Aszatli DVD-vel jártunk így.
(#) enree válasza BarnaPili hozzászólására (») Szept 14, 2014 /

Köszönöm, megpróbálom.
(#) szaky27 válasza Pixi hozzászólására (») Szept 20, 2014 /

Köszi a segítséget!
(#) enree hozzászólása Szept 24, 2014 /

Sziasztok!
Panasonic CQ-C7301N fejegység magyar leírását keresem, de nem találom sehol találtam oroszt, svédet, franciát, de magyart nem... valakinek nincs meg véletlenül?
(#) almacsutka hozzászólása Szept 25, 2014 /

Sziasztok!

Tudtok valakit ajánlani aki gyári cd-s autórádiómat meg tudná javítani?
A problémám a következő: Gyári CY460 (nissan), rádió része tökéletes de a cd-t pörgeti majd visszavált rádióra mert nem olvassa be.(se eredeti-t se másoltat). Gyári rádió egy vagyon, és hozzá kell kódolni a kocsihoz, más rádiót pedig nem akarok belerakni.

Köszi!
(#) Alkotó válasza almacsutka hozzászólására (») Szept 25, 2014 /

Márkaszervíz.
(#) almacsutka hozzászólása Szept 26, 2014 /

Nissanba nem javitjak, az uj ara 120.000ft plusz a kocsihoz kodolas. Azt hiszem ez nem eri meg.
(#) Tomi111 válasza almacsutka hozzászólására (») Szept 26, 2014 /

Üdv!
itt: elektronline.hu vannak autórádiós szakik. Hátha segít valaki.
(#) almacsutka válasza Tomi111 hozzászólására (») Szept 26, 2014 /

Koszi!
(#) jocka0012 hozzászólása Szept 27, 2014 /

Üdv!
Van egy JVC-kdr 412 fejegységem és az a probléma vele , hogy recsegnek a hangszórók , de a hangszóróknak nincsen baja , mert egy másik autósrádióval meg jól szólnak.Ha rádiót hallgatok , akkor majdnem hibátlanul működik , csak akkor kezdenek el minimálisan recsegni a hangszórók , hogyha felhangosítom majdnem maximumra , viszont , ha cd-re átkapcsolok , akkor már alaphangerőn is teljesen recseg.Én arra gondoltam , hogy nem lehet , hogy a végfoknak a tápellátása ment tönkre?Mellékeltem , a képet a rádióról.A végfok mellett van balra egy nagy kondenzátor , meg egy tekercs és a forrasztás oldalon megnéztem olyan mintha már valaki forrasztgatta volna őket.Elvileg ez a két alkatrész is a tápellátásában részt vesz a végfoknak.Lehet , hogy a kondenzátort ki kéne cserélni , vagy teljesen rossz helyen tapogatózok?
(#) frjoe válasza emtigris hozzászólására (») Okt 1, 2014 /

Megoldodott már a problèmád a Philips ce 132 autórádióval kapcsolatban?Nekem ugyanez a problèmám ès nagyon idegesít!
(#) peter1995 hozzászólása Okt 12, 2014 /

Sziasztok. Van egy VDO CD136 autós rádióm. A kérdésem annyi lenne, hogy lehet e ehhez a készülékhez külső aux csatlakozót csinálni? Egy sima 3,5ös jack is megfelelne.
A másik, hogy gyárilag ninsc benne erősítő számára kimenet viszont szétszedve a panelon megvannak a forrpontok annyi, hogy az oda vezető néhány alkatrész hiányzik. Eek pótlásával működhet a dolog?
(#) proba válasza peter1995 hozzászólására (») Okt 12, 2014 /

Gyanítom szoftveresen kapcsolna rá, azt meg ugye bele kellene programozni. Szerintem egy következő modell már tudja , ez viszont csak szoftver cserével tudná.
Esetleg gomb vagy menü van benne amivel kiválasztható volna?
Ha az előlapban a gomb helye is megvan, max akkor volna érdemes vele foglalkozni.
(#) latyakosa válasza jocka0012 hozzászólására (») Okt 13, 2014 /

Úgy vélem a tekercs és a kondenzátor a kocsi áramellátása felől érkező zavarok kiszűréséért felelősek. A kondenzátort megpróbálhatod kicserélni, nem vagyok biztos abban ez okozza. mérni kellene oszcilloszkóppal vagy deprez műszerrel tápfeszültséget a kondi után, hogy látszik-e hullámosodás.
DVM-mel mérve valószínűleg nem látható a hiba.
(#) kereszke hozzászólása Okt 18, 2014 /

Sziasztok.Van egy régi gyàri autóràdióm,ami az utóbbi időben mindig kikapcsol.Csak akkor indul ujra, ha lehuzom, és ujra ràdugom a csatlakozót.Akkor működik egy darabig aztàn menet közben is kikapcsol.Valaki tudnà a megoldàst a gondomra?Előre is köszi!
(#) demeter16 hozzászólása Okt 24, 2014 /

Sziasztok.Van egy JVC KD-S70R autórádió és ha beteszem az írott cd-t akkor egyből vissza ki is dobja de ha gyárit rakok bele akkor azt meg nagyon soká olvassa be eddig ilyen probléma nem volt olvasta rendesen a cd-t.Valaki tud rá valami megoldást?Köszi előre is!
(#) Bakman válasza demeter16 hozzászólására (») Okt 24, 2014 /

Valószínűleg egy tisztításra van szüksége. Az írott CD-k többsége jóval gyengébb minőségű, mint a gyáriak, pláne akkor, ha nagyobb sebességgel lett írva. A fejtisztító CD-t felejtsd el, szétszedéses takarítás kell.
(#) snyboy31 hozzászólása Okt 30, 2014 /

Sziasztok!!!
A tegnapi nap cseréltem akumlátort az Audi TT-be. /2000 1.8T 165kw APX/
Sajnos a gyári rádió bekapcsolása után lepődtem meg, hogy a SAFE felirat fogadott, a megszokott cd-m zenéje helyett.
Találtam egy 4 számból álló kódot a rádióm papírján, de hogy a fenébe tudom beírni?
Semmi szám nincs a rádión.
A rádió képét fényképen mellékelem.
Válaszokat köszönettel várom!
Sanyi.
(#) Tomi111 válasza snyboy31 hozzászólására (») Okt 30, 2014 /

Üdv!
Leírás angolul
Kapcsold be! Nyomd együtt a SCAN és RDS gombokat, míg 1000 nem mutat. Írd be a kódot az 1, 2, 3,4 -es gombokkal. ( 1-el az ezreseket, 2-vel a százasokat,...) Majd újra nyomd együtt a SCAN és RDS-t.
(#) orosztonyi hozzászólása Okt 31, 2014 /

Sziasztok!

A kérdésem a következő:

Van egy Sony cdx-gt450 autóhifim.
Tegnap még rendesen működött, de ma reggel mikor be akartam kapcsolni, nem kapcsolt be. Gondoltam valami érintkezési hiba lehet, így levettem az előlapot, kicsit meg is tisztítottam, visszaraktam, de semmi...
Viszont, ha a CD kidobó kapcsolóját nyomom meg, akkor bekapcsol és ugyan azzal is kapcsol ki, de semmit nem lehet kezdeni vele. Se hangerőt szabályozni, se zenét kapcsolni. Lényegében csak az az egy gomb működik, rossz funkcióval.

Hálás lennék, ha tudnátok nekem egy kis útmutatást mutatni, mi is lehet a baja, mit lehet vele kezdeni...

Előre is Köszönöm!
Üdv.: Orosz Tamás
(#) Dempsey válasza orosztonyi hozzászólására (») Okt 31, 2014 / 1

Szia!
Tipikus Sony hiba. Mérd ki a gombokat mert vagy be van ragadva valamelyik vagy pedig a közös GND hiányzik. Én már mindkét hibával találkoztam. Küldtem email-be service manualt.
A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2014
(#) orosztonyi válasza Dempsey hozzászólására (») Okt 31, 2014 /

Rendben!
megnézem...
Köszönöm szépen...
(#) Dempsey válasza orosztonyi hozzászólására (») Okt 31, 2014 /

Szívesen!
(#) snyboy31 válasza Tomi111 hozzászólására (») Okt 31, 2014 /

Köszi!!!!
(#) Szenti hozzászólása Nov 5, 2014 /

Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy egy rázósabb út után elnémult a rádióm. Illetve nem is közvetlenül utána, hanem másnap mikor újra beültem a kocsiba már nem szólt. Bekapcsol, működik rajta minden funkció, csak nem ad ki hangot. Ha feltekerem maxra akkor sincs semmi, mintha nem lennének csatlakoztatva a hangszórók, pedig leellenőriztem a kábeleket és minden stimmel. Pioneer 4x50W.
Szerintetek mi lehet a baja?

Előre is köszi a válaszokat
(#) Inhouse válasza Szenti hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

Esetleg testre került a telefon némító bemenet...
(#) Szenti válasza Inhouse hozzászólására (») Nov 6, 2014 /

Nem, azt írja, hogy le van némítva. A kábel is le van szigetelve, úgyhogy azt kizárnám. Esetleg nem lehet, hogy az erősítője ment tönkre?
(#) Inhouse válasza Szenti hozzászólására (») Nov 7, 2014 /

Lehet, bármi lehet.
Mérd meg a kimeneteket testhez képest, mind a 8 lábat, ahova a hangszórók vannak kötve! Mindnél féltápnak kell lennie.
(#) jpdog86 hozzászólása Nov 22, 2014 /

Sziasztok. vettem amcsibol egy 2 dines lejátszot ki huztam a regi csatuját át dugtam, de semmi. Megnéztem a rajzot és látom hogy a sárga és fekete(test) fel van cserélve. nem éreztem füst szagot meg semmit, a bizti is épp, át cseréltem a vezwtékeket de igy se jó. Tudtok tanácsot adni a garancia amcsiba eleg macerás. Hogy át cserélödöt a két vezeték sárga fekete tönkremehetett ugy higy a biztositék jó
(#) eyess válasza jpdog86 hozzászólására (») Nov 22, 2014 /

Nem valószínű , hogy tönkre ment .Ott valami más lesz a bibi.
Általában a fordított polaritás ellen már védve vannak ezen készülékek.
Következő: »»   119 / 214
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem