Fórum témák
» Több friss téma |
Senki nem tud segíteni?
Egyébként van még egy ugyan ilyen rádióm ott nem állítódik el csak az FM része olyan halkan szól,hogy az hihetetlen. AM meg a többi normális hangerőn szól de az FM-et alig lehet hallani.Esetleg ha ebből áttenném az FM rész a másikba az segítene abba,hogy ne állítódjanak el a csatornák?
Sajnos most se lett jó. Esetleg valakinek valami más ötlete?
Sziasztok!!!
Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy nemrég beszereztem egy VIDEOTON RA 6363 S típusú erősítőt és az a helyzet vele, hogy a jobb oldali végfok nagyon nagyot kaphatott, mert az egész nyák (jobb végfok) meg van szenesedve és olvadva, de annyira, hogy még a hangszóró csatlakozó is megolvadt... Naszóval.... Azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e valakinek meg ennek a nyákrajza mert utángyártanám... Esetleg valakinek nincsen meg ez a végfok mert akkor szívesen megvenném! Vagy esetleg egy boltot tudtok ajánlani ahol van/lehet... Előre is nagyon szépen köszönöm!!!
Üdv!
Valamikor volt és javítottam is ezt a Kleopátra Videotont. Nem akar eszembe jutni a végtranyók helyettesítő típusa... MJ...MJL..MJE ? Valami 1819-1820 számok is rémlenek, de aki manapság is javít, cserél, jobban tudhatja, mint én. 25-30 év nagy idő...
Üdvözlet!
Szeretném a segítségeteket kérni, kéne a Videoton RA 4324S (Orfeusz) kapcsolási rajza! Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni!
Sztereo rádiók szervizkönyve ( Műszaki Könyvkiadó 1979 ) 58.oldaltól - 111. oldalig.
Itt találsz róla részletes leírást . Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2014
Sziasztok, keresem r5932 videoton rádiónak a kapcsolási rajzát. Segítséget előre is köszönöm .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |