Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
A wifi használat valószínű , azért kér kulcsot mivel a routerhez szeretne csatlakozni.Tehát a lényeg , hogy ahol kéri a kulcsot oda a wifi router hálózati kulcsát kell beírni , és már mehet is a móka.
sziasztok,megtudna e nekem valaki mondani hyundai ctv29k6550 tevenek a sorkimeno szamat kikelene cserelni mert at utot de semmi papir nincs rajta. tehat nemtudom megrendelni. elore is koszonom a valaszt.
Szia!
Valamilyen egyéb írás sincs rajta? A mondatokat kezdd nagybetűvel! A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2014
106-202Z Ez van ra nyomtatva. De ez a szam alat nemtalalok semmit.
Korulbelul iljen. Van nekem itthon iljenek kb 6darab. Probalgatam bele oket de ne, indul egyikel sem. Pedig mind mas szamu, bsc...
Mert ennek ez a száma BSC23-3306 5432290086
Üdv Mindenkinek! Nincs valakinek a Videoton Thomson TS5355 készülékről jó minőségű rajza amit be tudna szkennelni, mert az elektrotanyás rajzokból párat letöltöttem, de akad hiányos vagy alig lehet látni mert fakó, vagy a másik véglet amiben el vannak mosódva a számok, olyan mintha a fénymásolat lenne beszkennelve.Köszönöm előre is.
Megkaptam 2 hibás alkatrészt kicseréltem de sajna ugyanaz . a q802 es tranzisztor megvolt szakadva és az opto zárlatos volt (ltv817a) még mi lehet rossz ? az strw 6754 et megrendeltem de nem vagyok meggyözödve , hogy az rosz.
Túl sok más már nincs abban a tápegységben, ami rossz lehet. Gondolom a szekunder oldali zárlatot kizártad, úgy, mint például sortranzisztor-zárlat.
Az 5 ös lábon közel 4- 6 v ig kellene feszültségnek lennie.Illetve , ha az opto , és a q802 rossz volt , akkor ott van még a q803, D818,I803. Aztán az I501 nél meg van e az SB +5volt. Feltehetően nincs ekkor jön az I804, R828,és D819.Ha ezek is jók , és mégsem indul , akkor van esély a gyógyulásra , mert akkor az táp hiba lesz még. Ha itt minden jó , és az + 5volt is meg van , akkor feltételezhető az I501 hibája .Ezt úgy tudod meg , ha az R818 tranzisztor felőli lábát kiemeled , és leteszed testre , ha a tévé indulni fog , akkor sajnos processzor hibás lesz.De mivel , ha ez lesz a jelenség , akkor általában a sorkimenő szokta magával vinni a processzort , illetve ha esetleg villámcsapot lett a tévé.
A tápegység kimenetén sehol sincs feszültség, tehát a primer részben lesz a probléma, persze csak ha nincs zárlat a kimeneten.
Valószín , hogy van zárlat , így kétséges lenne addig az indulás is .Valószínű következménnyel járna.
Szép napot mindenkinek. Daewoo tv, monitor ábrája reggelre így változott:
Lenne valakinek esetleg hasznos ötlete? Maga a kép tökéletes, de a színek megváltoztak gyűrű alakban. Előre is köszönet érte.
Szia!
Húzd ki a hálózatból egy fél órára, majd dugd vissza és kapcsold be. Ha nem jön helyre, akkor cseréld ki a képcső lemágnesezésért felelős PTC ellenállást: Bővebben: Link.
Kösz Kadarist, megjavult. Kérdés meddig tart ez az állapota?
Amíg nem kap egy újabb mágneses hatást. Érdemes hetente egyszer teljesen ki majd bekapcsolni azért, hogy megelőzzük ezt a jelenséget. Ha a közeljövőben újra elromlanak a színek, akkor viszont cserélni kell ezt az ellenállást.
Beszerzek egyet biztos ami biztos. Mégegyszer hálás köszönet.
Illetve a közeléből távolítsd el a hangfalakat , vagy olyan eszközt ami esetleg erős mágneses hatással rendelkezik.
Sziasztok!
Van valakinek (jó használtan is) egy STR-X6757S vagy STR-X6750B IC-je? Egy Samsung CW29m064V tv-be kellene ez a táp IC. Előre is köszi. Moderátor: ugyanezt a kérdést feltettem egy másik topic-ban amit kitöröltél. Miért?
Szia!
Azért törölték onnan, mert ez nem egy muzeális alkatrész: Itt kapható.
Értem, köszönöm.
Ez hihetetlen. Az előbb néztem az oldalt amit belinkeltél, és piros csíkban az volt írva hogy nincs raktáron és nem rendelhető. Köszi mégegyszer
Alul van egy olyan rész, hogy helyettesítő termékek: Link. Onnan van az F-végű típus.
A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2014
Sziasztok!
Most vásároltam 1 samsung típusú fhd led smart tv-t és sokszor akadozik a kép / remeg /. mi lehet a probléma???
Jelszint rendben?
Azt hol is tudom megnézni , beállítani ? Viszont ez a jelenség nem állandó. Van hogy 10-15 percig akadozik és utána magától jó órákon át...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |